Merhaba sorunuzun cevabını bilmiyorum maalesef hiç devlete gitmedim ama özelde yapılan tahliller vs e nabıza düşüyor sonuçta o yüzden tüm testleriniz geçerli olur diye düşünüyorumMerhaba ben hormon testimi,hsgyi vs hep özelde yaptırdım şimdi İstanbul’da devlete geçsem o testleri tekrar devlette mi yaptıracağım acaba
Teşekkür ederimMerhaba sorunuzun cevabını bilmiyorum maalesef hiç devlete gitmedim ama özelde yapılan tahliller vs e nabıza düşüyor sonuçta o yüzden tüm testleriniz geçerli olur diye düşünüyorum
Merhaba hangi hastaneye gidiyorsunuz memnun musunjzTabii ki inşallah yüzümüz güler pozitifleri burdan paylaşırızbunun düşüncesi bile beni mutlu ediyo
Tokat medicale gidiyorum şu anlık iyiyimMerhaba hangi hastaneye gidiyorsunuz memnun musunjz
Bende İstanbul'da medicalpark doktor önce aşılama dedi ama içinde çip, aşı, vs baya şeyy var zorunlu mu sizceTokat medicale gidiyorum şu anlık iyiyim
Benim doktorum henüz çipten falan bahsetmedi canım yani şu an iğne kullanıyorum salı kontrolüm varBende İstanbul'da medicalpark doktor önce aşılama dedi ama içinde çip, aşı, vs baya şeyy var zorunlu mu sizce
Merhaba özelde yaptırdıgınız testler devlette geçerli oluyor 6 ayı geçmediği sürece. Ben aşılamamı devlette yaptıyorum. Cuma günü ikinci aşılamamı oldum.Merhaba ben hormon testimi,hsgyi vs hep özelde yaptırdım şimdi İstanbul’da devlete geçsem o testleri tekrar devlette mi yaptıracağım acaba
Siz nereye basladınıBenim doktorum henüz çipten falan bahsetmedi canım yani şu an iğne kullanıyorum salı kontrolüm var
Ben burda aşılama ile üçüz olan okumuştumMerhaba kızlar ben de regl olmayı bekliyorum eylülün 13 ü gibi regl olcam. Ve aşılama sürecine başlıcam inşallah. İlk defa yaptırıcam bu işlemi daha çatlatma iğnesi oldum fakat gebelik oluşmadı. Heyecanlıyım bi de ikiz olur diyolar bu şekilde ikiz olanlar var mı
Amin . Siz de mi aşılama yapacaksınızBen burda aşılama ile üçüz olan okumuştumonlar da bizim umudumuz rabbim bizlerede bebişlere kavuşmayı nasip etsin kolaylıkla
Evet şu an iğne kullanıyorum yarın kontrolüm var bakalımAmin . Siz de mi aşılama yapacaksınız
İlk defa mı yapıyosunuz. İğne kaç gün boyunca ve hangi iğneleri kullanıyosunuzEvet şu an iğne kullanıyorum yarın kontrolüm var bakalım
Evet ilkİlk defa mı yapıyosunuz. İğne kaç gün boyunca ve hangi iğneleri kullanıyosunuz
Canım sende durumlar nasıl benim bugün 13 gün kanda nekatif çıktı bugünde leke gelmeye başladı doktura gittim doktor diyor âdet olamsan geç dölenme olmuş dur yerleşme kanidir diyor bir hafta bekle yine test ver dedi doktorum izine çıkıyor yarın 2 hafta yokAmin canım benim inşallah sabah akşam aklımda dua ediyorum tutunsun bebişimiz allahım izniylesabah uyanınca çok kasık ağrım oldu benimde ama şimdi hafifledi baya bugün 8. Günüm aşı sonrası
Her gün vurulcak mısın iğneyiEvet ilkgonal f kullanıyorum pkos olduğum için 37,5 doz kullanıyoruz. Geçen hafta pazartesi başladık
İşlem yapıldı mı peki aşılamaEvet ilkgonal f kullanıyorum pkos olduğum için 37,5 doz kullanıyoruz. Geçen hafta pazartesi başladık
Ay hadi inşallah yerleşmedirCanım sende durumlar nasıl benim bugün 13 gün kanda nekatif çıktı bugünde leke gelmeye başladı doktura gittim doktor diyor âdet olamsan geç dölenme olmuş dur yerleşme kanidir diyor bir hafta bekle yine test ver dedi doktorum izine çıkıyor yarın 2 hafta yok
Benim bugün 11. Günüm regl sancım var aynı ara ara bugün dün baya şiddetliydi şimdi normal ama hiç akıntı vs yok umudumu yitiriyorumCanım sende durumlar nasıl benim bugün 13 gün kanda nekatif çıktı bugünde leke gelmeye başladı doktura gittim doktor diyor âdet olamsan geç dölenme olmuş dur yerleşme kanidir diyor bir hafta bekle yine test ver dedi doktorum izine çıkıyor yarın 2 hafta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?