Aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar bi toplaşalım 🥹

Merhaba ben hormon testimi,hsgyi vs hep özelde yaptırdım şimdi İstanbul’da devlete geçsem o testleri tekrar devlette mi yaptıracağım acaba
Merhaba sorunuzun cevabını bilmiyorum maalesef hiç devlete gitmedim ama özelde yapılan tahliller vs e nabıza düşüyor sonuçta o yüzden tüm testleriniz geçerli olur diye düşünüyorum

Bende İstanbul'da medicalpark doktor önce aşılama dedi ama içinde çip, aşı, vs baya şeyy var zorunlu mu sizce
Benim doktorum henüz çipten falan bahsetmedi canım yani şu an iğne kullanıyorum salı kontrolüm var

Merhaba ben hormon testimi,hsgyi vs hep özelde yaptırdım şimdi İstanbul’da devlete geçsem o testleri tekrar devlette mi yaptıracağım acaba
Merhaba özelde yaptırdıgınız testler devlette geçerli oluyor 6 ayı geçmediği sürece. Ben aşılamamı devlette yaptıyorum. Cuma günü ikinci aşılamamı oldum.

Tokat medical

Merhaba kızlar ben de regl olmayı bekliyorum eylülün 13 ü gibi regl olcam. Ve aşılama sürecine başlıcam inşallah. İlk defa yaptırıcam bu işlemi daha çatlatma iğnesi oldum fakat gebelik oluşmadı. Heyecanlıyım bi de ikiz olur diyolar bu şekilde ikiz olanlar var mı

Ben burda aşılama ile üçüz olan okumuştum onlar da bizim umudumuz rabbim bizlerede bebişlere kavuşmayı nasip etsin kolaylıkla

İlk defa mı yapıyosunuz. İğne kaç gün boyunca ve hangi iğneleri kullanıyosunuz
Evet ilk gonal f kullanıyorum pkos olduğum için 37,5 doz kullanıyoruz. Geçen hafta pazartesi başladık

Amin canım benim inşallah sabah akşam aklımda dua ediyorum tutunsun bebişimiz allahım izniyle sabah uyanınca çok kasık ağrım oldu benimde ama şimdi hafifledi baya bugün 8. Günüm aşı sonrası
Canım sende durumlar nasıl benim bugün 13 gün kanda nekatif çıktı bugünde leke gelmeye başladı doktura gittim doktor diyor âdet olamsan geç dölenme olmuş dur yerleşme kanidir diyor bir hafta bekle yine test ver dedi doktorum izine çıkıyor yarın 2 hafta yok

Ay hadi inşallah yerleşmedir inşallah adet olmazsın canım bencede allahtan umut kesilmez geç döllenmedir nasıl bir lekelenme oldu farklı mı regl başlangıcından

Benim bugün 11. Günüm regl sancım var aynı ara ara bugün dün baya şiddetliydi şimdi normal ama hiç akıntı vs yok umudumu yitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…