Aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar bi toplaşalım 🥹

Arkadaşlar merhaba bugün benim aşılamanın aşılama günü dahil 12.günü. Biraz önce idrar testi yaptım negatif çıktı erken mi yaptım bilmiyorum cuma gününe kadar beklemeyi düşünüyorum.Cuma günü direkt kan testi vereceğim. Sizce sonradan gebelik oluşur mu ya da testte çıkmamış olabilir mi? Şu an hiçbir adet belirtim de yok.

Merhaba canım aşılama günü sayılmıyor genelde 11. Gün olarak düşünebilirsin bugünü o yüzden daha erken sonradan pozitife dönen çok okudum. Benimde bugün 12. Günüm sabah test yaptım bende negatif ve benim aşırı regl ağrım var her an olucam o yüzden maalesef umudum kalmadı inşallah sizlerin güzel haberlerinizi alırız buradan

İnşaallah hepimiz güzel haberler alırız.
Sizde umudunuzu kaybetmeyin inşallah regl olmazsınız. Olmazsanız kan testi verin testler yanıltabiliyormuş o daha kesin sonuç veriyor sonuçta.İnşallah benimkide sonradan pozitife döner. Test yapmaktan da korkuyorum artık.

İnşallah tabi allahtan umut kesilmez regl olana kadar ama modum düştü ağrılar yüzünden birebir aynı regl öncesi halim şuan hayırlı bakalım eğer regl olmazsam 2 gün sonra kan veririm

Ay hadi inşallah yerleşmedir inşallah adet olmazsın canım bencede allahtan umut kesilmez geç döllenmedir nasıl bir lekelenme oldu farklı mı regl başlangıcından
Kahverengi bazen çamur gibi kremi gibi artı pirti vardı ama bugün sadece silince açık kahverengi oldu çok azaldı artık biliyorum çok da Umut etmek istemiyorum çünkü yurmtamin biri çatlamadi 35 olmuş dünden baktı 30 düşmüş küçülüyor ondan dolayı olabilir mi şuan âdet günüm 1 geçti

Naptın canım nasıl son durumlar sende ?

Kızlar bişey sorcam ben 12 Ağustos da aşılama oldum
Naptın canım nasıl son durumlar sende ?
Adetim başladım belim ağrıyor tek yine silcen peceteye kahverengi ve Uzayan sümüksü akıntı var bilmiyorum âdet mi yoksa yerleşme mi eczane açılsın gideceğim test alım

Canım sanki regl başlangıcı gibi geldi bana hiç belli olmaz tabi devamını takip et bakalım gelecek mi inşallah devamı gelmez

Canım sanki regl başlangıcı gibi geldi bana hiç belli olmaz tabi devamını takip et bakalım gelecek mi inşallah devamı gelmez
Bugün 3 gün oldu
Test yaptın mı canım iyice psikolojimiz bozuldu artık ilaçlarda dengemizi bozmuş olabilir. Benimde reglim başlamadı henüz bugün 13. Gün sabah test yaptım yine negatif yine negatif
Rabb'im yardımcın olsun yoktur bende 13 gün nekatif çıktı ben âdet oldum sabah dan beri durduk yere ağlıyorum resmen psikolojim alt üst oldu herkesin lafı bana ağır geliyor ilaçlar bitirdi bizi

Evet iyice duygular alt üst oldu regl olsam bende rahatlıcam belki. Nasip değilmiş demekki Eylül inşallah bize güzel haberlerle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…