- 6 Ekim 2019
- 247
- 216
- 33
Canm spermi bi katater yardimiyla enjekte ediyolar cok acisiz bi islemmis normalde ama bende aci olmustuKızlar Merhaba ben de aşılamaya başladım bu ay hayırla sonuçlanır İnşallah. Yalnız ben vajinusmus atlattım spermi nasıl aktarıyorlar korkuyorum
Senin çok erken sanki canım yaaaBenim de bugun asilamanin 6. Catlatmanin da 8. Gunu cnm bendemi yapsam acepdayanamiyorummm
Canim asilaman oncelikle hayirli olsun. Belirti icin cok erken. Tabiki kisiden kisiye illaki degisiyordur ama olsa olsa ignenin etkisi olabilir. Bende asilama yaptirdim bugun 13.gunum dun normal gebelik testi yaptim cok silik cikti sessizce seviniyorumKizceler yokmu cewap yazacak biriii
Insallah cnmmm insallahhSenin çok erken sanki canım yaaa
Bende çok bilemiyorum ki
Ama seni çok iyi anlıyorum
İnşeAllah güzel sonuçlar alırız
Ben 4 senedir ugrasiyorum 2 bos gebelik 1 erken dogum yasadim. Okadar cok istiyorumki anlatamam. Bu ilk asilamam oldugu icin bende cok heyecanliydim ama inan ilk defa bi okadarda bosladim. Hic bisey yokmus gibi davrandim emin ol gunler daha cabuk geciyorSaol canmmm insallahhhhbence silik ciktiysa zaten 13. Gunundeymissin dogrudur test hamilesin bence Ben nasil beklicemm yaa ilk zamanlar bole degildim ama gun gectikce icim icime sigmaz olduu Ama beklemekten baska da care yok sanirsam
Aaaa senle aşılamamı aynı gün bnmde 6.gün aşılama da ama çatlatma mı 7.günü o farklı sadece. Senle aynı olmuşuzKizlar asilama sonrasi 6. ama catlatma ignesininde 8. Gunu bugun. Beyaz kremsi akinti bulanti ve biraz gogus hassasiyetim var. Bu sabahta ilk defa patates kizartmasina limon sıkip yedim(normalde eksili hic yemezdim) yorgunluk ve ara ara batmalarda var anlamadim.. Boyle seyler yasayip ta asilamasi olumlu sonuclanan varmi ? Ya da daha cokmu erken boyle belirtiler icin ?? Lutfen yardimci olun..Asilamadan sonra herhangi bi ilac da kullanmadim doktorumda yazmamisti zaten..
Ay inşallh bi sorun çıkmaz canm içini ferah tut formalite icabı çektiriomuşun gibi gt ve güzel sonuçlarını al inşallhEşimdeki sperm problemi için doktor aşılama önerdi canım. Ama aşılamadan önce sana da hsg çekelim dedi. Sende de sıkıntı varsa boşuna aşılama yapmayalım dedi.
Canm Bn de yeni atlattım vajinusmusu rahmi açıp enjektör yardımıyla gönderiyorlar spermler. Korkma Allahım izniyle rahat olup çıkarsınKızlar Merhaba ben de aşılamaya başladım bu ay hayırla sonuçlanır İnşallah. Yalnız ben vajinusmus atlattım spermi nasıl aktarıyorlar korkuyorum
Aa ciddenm kzAaaa senle aşılamamı aynı gün bnmde 6.gün aşılama da ama çatlatma mı 7.günü o farklı sadece. Senle aynı olmuşuz
Korkacak bişey yok canımKızlar lütfen cevap verin dun aşılama yaptırdım. Perşembe günü muayeneye gittiğimde yumurtalardan biri 16 diğeri 19 olmuştu perşembe akşamı çaylarla ignemi vurdum cumartesi 12 de aşılama yapıldı fakat eşimin o günkü yıkanmış yani işlem görmüş sperm sayisi 1.5 milyondu doktor umutsuz konuştu var mi bu konuda bilgisi olan sonuçta 1 sperm yeterli degilmi rica ediyorum cevap verin
Walla cnm ben pek anlamiyorum bu sperm islerinden ama bence yeterlidir yani dedigin gibi 1 tanesi bile yeterliKızlar lütfen cevap verin dun aşılama yaptırdım. Perşembe günü muayeneye gittiğimde yumurtalardan biri 16 diğeri 19 olmuştu perşembe akşamı çaylarla ignemi vurdum cumartesi 12 de aşılama yapıldı fakat eşimin o günkü yıkanmış yani işlem görmüş sperm sayisi 1.5 milyondu doktor umutsuz konuştu var mi bu konuda bilgisi olan sonuçta 1 sperm yeterli degilmi rica ediyorum cevap verin
Ay bilmiyorum kiİnşeAllah iğnenin etkisinden değildir
Aynı güne denk gelmek ayrıca heyecan verdi
Ne yapsak acaba denesek mı ki?
Ama işte pozitif çıkınca yine iğnenin etkisinden deyip bi daha denemek isticez
Daha erken cnm 10 günü geçmesi lazımBenim de bugun asilamanin 6. Catlatmanin da 8. Gunu cnm bendemi yapsam acepdayanamiyorummm
Nasip olucaksa her olur cnmKızlar lütfen cevap verin dun aşılama yaptırdım. Perşembe günü muayeneye gittiğimde yumurtalardan biri 16 diğeri 19 olmuştu perşembe akşamı çaylarla ignemi vurdum cumartesi 12 de aşılama yapıldı fakat eşimin o günkü yıkanmış yani işlem görmüş sperm sayisi 1.5 milyondu doktor umutsuz konuştu var mi bu konuda bilgisi olan sonuçta 1 sperm yeterli degilmi rica ediyorum cevap verin
Aynen cnm beklicez baska caresi yok gibi ☺Daha erken cnm 10 günü geçmesi lazım
Yoksa ignenin etkisi ile pozitif görürsün ben gibi :)
bence çok erken belirtilerin olmuş canm ama kişiden kişiye fark gösteriyor tabiAa ciddenm kzsen dede belirtiler warmi benimkiler gibi cok merak ediyorum yaa psikojikmidir acaba benim belirtiler bi de asilamadan sonra doktor bi ilac felan yazdimi sana
Aa ciddenm kzsen dede belirtiler warmi benimkiler gibi cok merak ediyorum yaa psikojikmidir acaba benim belirtiler bi de asilamadan sonra doktor bi ilac felan yazdimi sana
Bide doktorum progestan yazdı canm vajen fitil kullanıomAa ciddenm kzsen dede belirtiler warmi benimkiler gibi cok merak ediyorum yaa psikojikmidir acaba benim belirtiler bi de asilamadan sonra doktor bi ilac felan yazdimi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?