Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar Merhaba ben de aşılamaya başladım bu ay hayırla sonuçlanır İnşallah. Yalnız ben vajinusmus atlattım spermi nasıl aktarıyorlar korkuyorum
Canm spermi bi katater yardimiyla enjekte ediyolar cok acisiz bi islemmis normalde ama bende aci olmustu kisiden kisiye degisir tabii herkes hic aci hissetmedigini soyluyo benim aci esigim dusuk baya ondandir diye tahmin ediyorumm

Kizceler yokmu cewap yazacak biriii
Canim asilaman oncelikle hayirli olsun. Belirti icin cok erken. Tabiki kisiden kisiye illaki degisiyordur ama olsa olsa ignenin etkisi olabilir. Bende asilama yaptirdim bugun 13.gunum dun normal gebelik testi yaptim cok silik cikti sessizce seviniyorum test icin en erken asilamadan sonra 12-14.gune kadar beklemelisin. Ondan once yapilan tum testler yaniltici olabilir malum igne etkisi vs. Insallah tutmustur o guzel haberi dilegen herkes alsin

Saol canmmm insallahhhh bence silik ciktiysa zaten 13. Gunundeymissin dogrudur test hamilesin bence Ben nasil beklicemm yaa ilk zamanlar bole degildim ama gun gectikce icim icime sigmaz olduu Ama beklemekten baska da care yok sanirsam Pukeleka

Saol canmmm insallahhhh bence silik ciktiysa zaten 13. Gunundeymissin dogrudur test hamilesin bence Ben nasil beklicemm yaa ilk zamanlar bole degildim ama gun gectikce icim icime sigmaz olduu Ama beklemekten baska da care yok sanirsam
Ben 4 senedir ugrasiyorum 2 bos gebelik 1 erken dogum yasadim. Okadar cok istiyorumki anlatamam. Bu ilk asilamam oldugu icin bende cok heyecanliydim ama inan ilk defa bi okadarda bosladim. Hic bisey yokmus gibi davrandim emin ol gunler daha cabuk geciyor şöyle diyim kendimi hem olumluya hem olumsuza karsi hazirladim herseyin hayirlisi dedim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Aaaa senle aşılamamı aynı gün bnmde 6.gün aşılama da ama çatlatma mı 7.günü o farklı sadece. Senle aynı olmuşuz

Eşimdeki sperm problemi için doktor aşılama önerdi canım. Ama aşılamadan önce sana da hsg çekelim dedi. Sende de sıkıntı varsa boşuna aşılama yapmayalım dedi.
Ay inşallh bi sorun çıkmaz canm içini ferah tut formalite icabı çektiriomuşun gibi gt ve güzel sonuçlarını al inşallh

Kızlar Merhaba ben de aşılamaya başladım bu ay hayırla sonuçlanır İnşallah. Yalnız ben vajinusmus atlattım spermi nasıl aktarıyorlar korkuyorum
Canm Bn de yeni atlattım vajinusmusu rahmi açıp enjektör yardımıyla gönderiyorlar spermler. Korkma Allahım izniyle rahat olup çıkarsın

Kızlar lütfen cevap verin dun aşılama yaptırdım. Perşembe günü muayeneye gittiğimde yumurtalardan biri 16 diğeri 19 olmuştu perşembe akşamı çaylarla ignemi vurdum cumartesi 12 de aşılama yapıldı fakat eşimin o günkü yıkanmış yani işlem görmüş sperm sayisi 1.5 milyondu doktor umutsuz konuştu var mi bu konuda bilgisi olan sonuçta 1 sperm yeterli degilmi rica ediyorum cevap verin

Aaaa senle aşılamamı aynı gün bnmde 6.gün aşılama da ama çatlatma mı 7.günü o farklı sadece. Senle aynı olmuşuz
Aa ciddenm kz sen dede belirtiler warmi benimkiler gibi cok merak ediyorum yaa psikojikmidir acaba benim belirtiler bi de asilamadan sonra doktor bi ilac felan yazdimi sana

Korkacak bişey yok canım
Benim 2 milyonda hamile kalan tanıdığım var sakin ol
Nasip meselesi bu zaten
15 milyon olup kalamayan var

Walla cnm ben pek anlamiyorum bu sperm islerinden ama bence yeterlidir yani dedigin gibi 1 tanesi bile yeterli Ben de asilama yaptirdim tek yum la cnm 19 mm di ama sperm yikandikdan sonraki sayisindan felan hic haberim yok sormadimda beklemedeyim

İnşeAllah iğnenin etkisinden değildir
Aynı güne denk gelmek ayrıca heyecan verdi
Ne yapsak acaba denesek mı ki?
Ama işte pozitif çıkınca yine iğnenin etkisinden deyip bi daha denemek isticez
Ay bilmiyorum ki
Ignenin etkisi kalir mi ki 13 gune

Nasip olucaksa her olur cnm
Strese girme rahat ol
Insallah hayırlısı olur hakkında

Aa ciddenm kz sen dede belirtiler warmi benimkiler gibi cok merak ediyorum yaa psikojikmidir acaba benim belirtiler bi de asilamadan sonra doktor bi ilac felan yazdimi sana
bence çok erken belirtilerin olmuş canm ama kişiden kişiye fark gösteriyor tabi inşallh olumludur gönlümüz öle olmasından yana canm bende çok belirgin belirti yok senki ler gibi ara ara sancı gelioo okadar belki senin bebeiş erken döllendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…