Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ben ayin 21.de aşilama yaptirdim doktor bana ayin 3 de kan testi yapmami soyledi dun yaptirdim gebelik yok dedi doktor ama hala adet olmadim sizce neden olabilir bu durumu yasiyan oldumu
Canm eğer adet olmazsan Bi daha ver kan bence ialç etkisi de olabilir kiminde sonradan da görülebiliyor ama hamilelik Allah büyük biraz daha bekle ver yine

pazartesi yaptıracam inşallah allah'ın izniyle
Berfu canim bende bugun test yaptim coook silik cikti lakin normal test kullandim. Belki erken gebelik testi daha net gosterirdi daha hassas oldugu icin. Birkac gun sonra tekrarliyim diyorum hayirlisi insallah dogrudur

Canm eğer adet olmazsan Bi daha ver kan bence ialç etkisi de olabilir kiminde sonradan da görülebiliyor ama hamilelik Allah büyük biraz daha bekle ver yine
Belkide bilmiyorum ki ama dun çok üzuldum ama siz butun herkese tskr ederim hicbiriniz birinizi tanimiyor ama ona destek olmaya calisiyor cok gzl bisey bu ben bu destegi ve samimiyeti arkadaslarimdan bile gormedim hepiniz cok degerlisiniz birbirimizi anlamamiz ne gzl dusunuyorumda keske daha once üye olsaymışim rabbim en yakin zamanda yuzunuzu guldursun insllh

Ya canım ne demek hepimiz aynı derdi paylaşıoz bizi bizden başka kimse anlayamaz. Üzülme Allah büyük gönlümüz olumlu olmasından yana Allah korusun olmazsa yine denersin. İnşallh hepimiz anne olacağız. Kalbini ferah tut kuzum. Herşey gönlünce olsun güzelliklerle dolsun inşallh. Az sabır kuzum beklenmedik güzelliklerle karşılaşırız inşallh

ayyy
Berfu canim bende bugun test yaptim coook silik cikti lakin normal test kullandim. Belki erken gebelik testi daha net gosterirdi daha hassas oldugu icin. Birkac gun sonra tekrarliyim diyorum hayirlisi insallah dogrudur
canım benim çok sevindim şuan yalnız değilim demekkkk ohh var bizde ben hissediyorum bende öyle yaptım evde normal vardı erken gebelik daha net gösterebilir bende öyle düşündüm bu sabah ilk idrarla yaptım tekrar daha belirgin çizgi olmuştu ptesi gününe kadar inşallah değerlerimiz hızlıca artar güzel haberlerimizi duyururuz rabbim yüzümüzü güldürsün bu ay bizim ayımız olsun can kızlar inşallah

Sabah yaptim cok silikti sonra kurudukca ortaya cikti hatta esime gosterdim oda goruyorum dedi ama halen inanmiyor guvenmiyor testlere ama ben eminim olmazsa cikmazdi cizgi.. bi kac gun sonra tekratlicam insallah vardir kuzu

Gercekten de bizi bizden vaşka kimse anlamaz be gelitse Allah tan sabrin sonu selamettir bizde sabredicez insllh sende tez zamanda hayallerine kavusursun rabbim seni korusun

Sabah yaptim cok silikti sonra kurudukca ortaya cikti hatta esime gosterdim oda goruyorum dedi ama halen inanmiyor guvenmiyor testlere ama ben eminim olmazsa cikmazdi cizgi.. bi kac gun sonra tekratlicam insallah vardir kuzu
benimde içimde değişik bir duygu var inşallah yanıltmaz bizi burdayım güzel haberler bekliyorum ptesi gidiyoruz ona göre

benimde içimde değişik bir duygu var inşallah yanıltmaz bizi burdayım güzel haberler bekliyorum ptesi gidiyoruz ona göre
Yurtdisinda yasiyorum pazartesi burda tatil ne yazikki sali gunune kaldi benim isim.. Ömrüm beklemekle geciyor yaa isin yok saliya kadar bekle öff. Aslinda bugun test boyle olunca gidip erken gebelik testi alicaktim fakat esim izin vermedi bekle dedi napim el mecbur bari kan vereyimde ici rahatlasin

Güzel haberlerini bekliyoruuuz

Bende 2.aşılamanın 3.günündeyim dr aşılamayı yaparken henüz çatlamamış 23 ml şuan dedi yumurtam için bir iki saate çatlar dedi. Ama çatlama belirtileri yaşamadım. Ovulasyon testi yapıyorum evde 2 gündür hala 2 çizgi koyu çıkıyor yani teste göre çatlamadı ama çatlamak üzere çıkıyor. Hiç bişey anlamadım bu işten korkuyorum çatlamayıp kiste mi dönüştü yoksa diye ya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…