Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canlar
Kaçıncı gününüzde test yaptırdınız?
27 Aralıkta aşılama yaptırmıştım.
Doktor 15 gün sonra gel dedi
Haftaya cumartesiye denk geliyo
Ben sabredemiyorum
Daha önce yaptırsam belli olur mu acaba?

Çatlatma iğnesinin üzerinden en az 12-13 gün geçmeli ki iğnenin etkisi geçsin yoksa çukan çift çizgi iğne etkisi olup yanıltabilir

Ben dun asilamanin 12.gunu normal gebelik testi yaptim silikte olsa cikti. Sali gunu kan vericem. Eger test yapicaksan mutlaka erken gebelik testi kullan kesin cikar

Hım korkma kisa suruyor once agrisi kesilsin diye igne yaptilar bana agri kesici sana da yaparlar sikma canini insllh temiz sonuclarla gelirsin üzme kendini Allah buyuk
İnşaallah, sonuç güzel olsun da ağrılara katlanılır

Bence en azından cumayı beklemelisin gerçi idrar testinde çift çizgi çıkabiliyor ilaç etkisiyle diyorlar ama kanda hcg yüksek çıkıyor mu gebelik yokken bilmiyorum. Bilen arkadaşlar varsa ve ilaç kandaki beta hcg değerini yükseltmiyorsa kanda baktırabilirsin 1-2 gün sonra. Henüz 10 gün olduğu için idrarda pozitifi görüp sonra hayal kırıklığı yaşama. O da kötü olur.

Haklısın canım ama içimdeki bakma isteğini durduramıyorum
Eşimde en azından cumayı bekle diyo ama dayanamıcam galiba

Kizlar asilama sonrasi 6. ama catlatma ignesininde 8. Gunu bugun. Beyaz kremsi akinti bulanti ve biraz gogus hassasiyetim var. Bu sabahta ilk defa patates kizartmasina limon sıkip yedim(normalde eksili hic yemezdim) yorgunluk ve ara ara batmalarda var anlamadim.. Boyle seyler yasayip ta asilamasi olumlu sonuclanan varmi ? Ya da daha cokmu erken boyle belirtiler icin ?? Lutfen yardimci olun.. Asilamadan sonra herhangi bi ilac da kullanmadim doktorumda yazmamisti zaten..

Bende 27.sinde yaptırdım aynı gün olmuşuz :)
Kan tahlili bu cuma vericem..
Ben tabiki dayanamadim 9.cu gun test yaptım pozitif cikti..
Tabiki ignenin etkisinden..
Yarın yapsam mi diye dusunmuyoda deilim :)
Yarın asilamanin 11 çat iğnesinin 13 gunu
Ama adet ağrılarım var olucak gibiyim heran

İnşeAllah iğnenin etkisinden değildir
Aynı güne denk gelmek ayrıca heyecan verdi
Ne yapsak acaba denesek mı ki?
Ama işte pozitif çıkınca yine iğnenin etkisinden deyip bi daha denemek isticez

Kizceler yokmu cewap yazacak biriii

Benim de bugun asilamanin 6. Catlatmanin da 8. Gunu cnm bendemi yapsam acep dayanamiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…