- 11 Kasım 2019
- 54
- 16
- 8
- 35
Bir iki gün daha bekleyeyim sonra beraber yapalımAy bilmiyorum ki
Ignenin etkisi kalir mi ki 13 gune
Canlar bence 1 gün daha sabredin 14 15 ideal tam sonuç alırsınız bu kadar sabrettniz azcık daha dayanınBir iki gün daha bekleyeyim sonra beraber yapalım
İçimizde şüphe kalmasın bence
Sence?
bence çok erken belirtilerin olmuş canm ama kişiden kişiye fark gösteriyor tabiinşallh olumludur gönlümüz öle olmasından yana canm bende çok belirgin belirti yok senki ler gibi ara ara sancı gelioo okadar belki senin bebeiş erken döllendi ❤
Ayy hadi insallah kz insallah oyledirBide doktorum progestan yazdı canm vajen fitil kullanıom
canm bnm iki tarafta da yumurtam vardı canm ama bnm de Bi an ortaya giriyo sancı ve dağılıyor Bi arkadaşta da batma hiç hissetmemişti ama ikizleri olduAyy hadi insallah kz insallah oyledirBana hicbisy yazmadi ilac olarak bi de bisy dicem ben de yumos bi taneydi sag taraftaydi o da ama bende batmalar genelde sol tarafta oluyo neden acep simdi doktr spermleri yumosun oldugu tarafami birakiyo nasl oluyo yani neden o taraf batiyodur anlayamadim yaa
Cook guzel yaacanm bnm iki tarafta da yumurtam vardı canm ama bnm de Bi an ortaya giriyo sancı ve dağılıyor Bi arkadaşta da batma hiç hissetmemişti ama ikizleri olduona bakma kuuzm sen değişiyor kime sorsam farklı cevaplar aldım
Hayırlı olsun canım. İnşaallah iyi sonuç alırsın. Doktorum bana gösterdi. Çok basit bir işlem korkmana gerek yokKızlar Merhaba ben de aşılamaya başladım bu ay hayırla sonuçlanır İnşallah. Yalnız ben vajinusmus atlattım spermi nasıl aktarıyorlar korkuyorum
İnşallah canımAy inşallh bi sorun çıkmaz canm içini ferah tut formalite icabı çektiriomuşun gibi gt ve güzel sonuçlarını al inşallh
Canım doktor yumurtanın geliştiği yumurtalığın tarafına yakın veriyor spermleri. O taraftaki tüpte döllenme olursa oluyor fakat daha sonra rahime yerleşiyor. İnsanlar genelde o yerleşme sırasında ağrı hissediyor. Rahmin neresine yerleştiğini bilemezsin o yüzden sağ-sol durumlarına takılma hiçAyy hadi insallah kz insallah oyledirBana hicbisy yazmadi ilac olarak bi de bisy dicem ben de yumos bi taneydi sag taraftaydi o da ama bende batmalar genelde sol tarafta oluyo neden acep simdi doktr spermleri yumosun oldugu tarafami birakiyo nasl oluyo yani neden o taraf batiyodur anlayamadim yaa
Çok,Teşekkür ederim canım netten baktım. Vajinusmus atlatınca bi an tedirgin oldum açıkçasıHayırlı olsun canım. İnşaallah iyi sonuç alırsın. Doktorum bana gösterdi. Çok basit bir işlem korkmana gerek yokinternette işlemle ilgili videolar bulabilirsin ama şimdiye kadar hiçbir yaptıranın acı çektiğini duymadım.
Yaa öyle mi tamam canım İnşallah kolayca atlatırızCanm Bn de yeni atlattım vajinusmusu rahmi açıp enjektör yardımıyla gönderiyorlar spermler. Korkma Allahım izniyle rahat olup çıkarsın
Ay İnşallah hissetmem yaCanm spermi bi katater yardimiyla enjekte ediyolar cok acisiz bi islemmis normalde ama bende aci olmustukisiden kisiye degisir tabii herkes hic aci hissetmedigini soyluyo benim aci esigim dusuk baya ondandir diye tahmin ediyorumm
ikiz mii ne güzel ben hep olumsuz olacak tüp bebek öncesi rapor için şart gözüyle bakıyordum aşılama yacanm bnm iki tarafta da yumurtam vardı canm ama bnm de Bi an ortaya giriyo sancı ve dağılıyor Bi arkadaşta da batma hiç hissetmemişti ama ikizleri olduona bakma kuuzm sen değişiyor kime sorsam farklı cevaplar aldım
Çarşambaya kadar dişimi sıkayım o zamanCanlar bence 1 gün daha sabredin 14 15 ideal tam sonuç alırsınız bu kadar sabrettniz azcık daha dayanın
Yok canm aşılamada olumlu olanlar da cok yeterki rabbim nasip etsin güzel düşünelim güzel olsunikiz mii ne güzel ben hep olumsuz olacak tüp bebek öncesi rapor için şart gözüyle bakıyordum aşılama ya
İnşallh canm benm yaCook guzel yaaayy darisi bize olur insallahhh ❤
Çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bizlerede dua etkızlarrrrrr kan verdim 176. 1 çıktı ben şoktayım şuannn
Canm mm çokk sevindim ya ayyy Hayrlı olsunnnnnkızlarrrrrr kan verdim 176. 1 çıktı ben şoktayım şuannn
İnşallah canım çok sağ olasınYok canm aşılamada olumlu olanlar da cok yeterki rabbim nasip etsin güzel düşünelim güzel olsun
İlk aşılamanmı canım yakızlarrrrrr kan verdim 176. 1 çıktı ben şoktayım şuannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?