Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün 2.aşılamanın 4.günü çatlamayı kaçırmamak için evde de ovulasyon testi yapıyorum aşılamada çatlamamıştı henüz. Ama evdeki ovulasyona göre hala çatlamadı sancımda var dr u aradım yarın gel bakalım dedi çatlamayıp kistemi dönüştü yumurta acaba dedi

çatlatma iğnesi yapılmış mıydı?

Canim dogrusunu soylemek gerekirse bende aralik ayinda asilama yaptirdim benim eşiminde sperm yikandiktan sonra 10 milyon kaldi ama benim tutmadi seni uzmek istemem senin insllh tutar ama benim tutmadi şuan adetteyim ilk aşilamamdi

teşekkür ederim allah herkese nasip etsin inşallah kasık ağrılarım bel ağrısı aşırı gaz ve göğüs hassasiyeti
Ayyy cnm benimde 7. Gunum bugun kasik agrim var belimde kopacak gibi agriyo goguslerim de hassas sizliyo ama uclarinda aci felan yok.. umutlandim simdi walla

Canim dogrusunu soylemek gerekirse bende aralik ayinda asilama yaptirdim benim eşiminde sperm yikandiktan sonra 10 milyon kaldi ama benim tutmadi seni uzmek istemem senin insllh tutar ama benim tutmadi şuan adetteyim ilk aşilamamdi
Sen hsg çektirdin mi canım peki öncesinde?

B berfubarin inşllh bizlerde o mücizeyi yaşarız hayrlısıyla rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşllh. Kızlar bnm 8. Günüm aşılamada uyandım uyanalı sanki adet Olcam ya aynı adet sancım var. Strese sokuyo bni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…