hayırlı olsun canım belirtileri neydi benimde 11. günüm bugün çarşamba kan vericemkızlarrrrrr kan verdim 176. 1 çıktı ben şoktayım şuannn
Ayy coook sevindiimm allah kucagina almayi nasip etsin kuzumkızlarrrrrr kan verdim 176. 1 çıktı ben şoktayım şuannn
Çok sevindimkızlarrrrrr kan verdim 176. 1 çıktı ben şoktayım şuannn
Hiç tedirgin olma güzel olabilecek sonucu düşünÇok,Teşekkür ederim canım netten baktım. Vajinusmus atlatınca bi an tedirgin oldum açıkçası
Yaaa çok sevindimkızlarrrrrr kan verdim 176. 1 çıktı ben şoktayım şuannn
Maşallah Rabbim hayırla sağlıkla kucapıbıza almayı da nasip etsin. kçıncı gün yaptınız testi, ilk aşılamamı?kızlarrrrrr kan verdim 176. 1 çıktı ben şoktayım şuannn
Bugün 2.aşılamanın 4.günü çatlamayı kaçırmamak için evde de ovulasyon testi yapıyorum aşılamada çatlamamıştı henüz. Ama evdeki ovulasyona göre hala çatlamadı sancımda var dr u aradım yarın gel bakalım dedi çatlamayıp kistemi dönüştü yumurta acaba dedi
çatlatma iğnesi yapılmış mıydı?Bugün 2.aşılamanın 4.günü çatlamayı kaçırmamak için evde de ovulasyon testi yapıyorum aşılamada çatlamamıştı henüz. Ama evdeki ovulasyona göre hala çatlamadı sancımda var dr u aradım yarın gel bakalım dedi çatlamayıp kistemi dönüştü yumurta acaba dedi
Tebrik ederim canim darisi biz diger istiyenlerin basina rabbim utandirmasin saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsinkızlarrrrrr kan verdim 176. 1 çıktı ben şoktayım şuannn
evet ilk aşılamaİlk aşılamanmı canım ya
Oncelikle hayirli olsun cnmmteşekkür ederim can kızlar allah razı olsun inşallah bir aksilik olmazrabbim hepinize de nasip etsin bu duyguyu inşallah tez zamanda inşallah inşallah ❤
teşekkür ederim allah herkese nasip etsin inşallah kasık ağrılarım bel ağrısı aşırı gaz ve göğüs hassasiyetiOncelikle hayirli olsun cnmmBelirtilerin warmiydi kacinci gunu test yaptin
14. gün kanda 11.12 de evde test yaptım normal gebelik testiteşekkür ederim allah herkese nasip etsin inşallah kasık ağrılarım bel ağrısı aşırı gaz ve göğüs hassasiyeti
Canim dogrusunu soylemek gerekirse bende aralik ayinda asilama yaptirdim benim eşiminde sperm yikandiktan sonra 10 milyon kaldi ama benim tutmadi seni uzmek istemem senin insllh tutar ama benim tutmadi şuan adetteyim ilk aşilamamdiKızlar lütfen cevap verin dun aşılama yaptırdım. Perşembe günü muayeneye gittiğimde yumurtalardan biri 16 diğeri 19 olmuştu perşembe akşamı çaylarla ignemi vurdum cumartesi 12 de aşılama yapıldı fakat eşimin o günkü yıkanmış yani işlem görmüş sperm sayisi 1.5 milyondu doktor umutsuz konuştu var mi bu konuda bilgisi olan sonuçta 1 sperm yeterli degilmi rica ediyorum cevap verin
Ayyy cnm benimde 7. Gunum bugun kasik agrim var belimde kopacak gibi agriyo goguslerim de hassas sizliyo ama uclarinda aci felan yok.. umutlandim simdi wallateşekkür ederim allah herkese nasip etsin inşallah kasık ağrılarım bel ağrısı aşırı gaz ve göğüs hassasiyeti
Evde yaptığın test pozitif miydi canım?14. gün kanda 11.12 de evde test yaptım normal gebelik testi
Sen hsg çektirdin mi canım peki öncesinde?Canim dogrusunu soylemek gerekirse bende aralik ayinda asilama yaptirdim benim eşiminde sperm yikandiktan sonra 10 milyon kaldi ama benim tutmadi seni uzmek istemem senin insllh tutar ama benim tutmadi şuan adetteyim ilk aşilamamdi
evet silik çıktı ama ben 3 yıldır bir kez bile görmedim yanından bile geçmemişti mucize mucizeEvde yaptığın test pozitif miydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?