- 29 Temmuz 2024
- 954
- 324
- 23
- Konu Sahibi Berfinberfin24
-
Ben yolun başındayım şuan yumurta takibine başlayacağız 3 ay deniyeceğiz olmazsa aşılama dedi ama bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinİmkanınız varsa ünv hastanesinde tüp bebek yapın aşılama şartı yoksa
Yok olmadım ama bu belirtiler adet belirtisi galiba hala kasık ve bel ağrısı var çok umutlanmamıstım ama yinede içten içe bekliyomuşum güzel haber almayıAdet oldun mu belki geç döllenmedir
Bende devlette oluyorum aşılama düşük bı ihtimal olduğu için özelde para vermek istemedim bide dediğiniz gibi tüp bebek içinde devlette asılama şartı var tutmadı ilk denememdiAşılama için devlette mi oluyorsunuz ben özele gidiyorum aşılama için şans %15 gibi bişey söyledi bana bu adım gereksiz geliyor çok az kişi de tutuyor ama devlette de tüp bebek için aşılama şartı var
İnşallah olur hayırlısıyla sizin problem neydi tedaviye başladınızBende devlette oluyorum aşılama düşük bı ihtimal olduğu için özelde para vermek istemedim bide dediğiniz gibi tüp bebek içinde devlette asılama şartı var tutmadı ilk denememdi
Pcos var bendeİnşallah olur hayırlısıyla sizin problem neydi tedaviye başladınız
Benimde aynı şekildePcos var bende
İnşallahBenimde aynı şekildeinşallah gönlümüze göre olur
Bende adet oldum ama kanamam çok fazla yaYok olmadım ama bu belirtiler adet belirtisi galiba hala kasık ve bel ağrısı var çok umutlanmamıstım ama yinede içten içe bekliyomuşum güzel haber almayı
Progestan kullanmismiydinizBende adet oldum ama kanamam çok fazla ya
HayırProgestan kullanmismiydiniz
Hayırlısı olsun üzülmeyin benimde 2. Aşılamamda tuttuYaaaaaa hamilemisinnnn
Benim lekelenmem başladı gibi çok hafif büyük ihtimalle adet olucam
Ben kullandım da ondan kanama fazla olabilir diye düşündüm
Test yapmış mıydınBende adet oldum ama kanamam çok fazla ya
Hayırlısı olsun üzülmeyin benimde 2. Aşılamamda tuttu
Kan verdim bugünTest yapmış mıydın
Kanamayla tutunma ihtimali olabilir miKan verdim bugün
Yok sanmıyorum kanı da mecbur veriyoruz zatenKanamayla tutunma ihtimali olabilir mi
Son adetim 26 aralıktı 8 ocakta aşılamam oldu 23 ocakta evde test yaptım ikici gizli soluk çıktı.Emin olmak için 2 gün sonra kandan baktım beta 777 çıktı. Yarın kese oluşmuşmu diye baktirmaya gideceğim hayırlısı olsun hepimiz için.Yarın kan günüm normalde sizin kaçıncı gün ğozifti
Allahın işi belli olmaz ama kaçıncı denemendiYok sanmıyorum kanı da mecbur veriyoruz zaten
Doktor istiyorYok sanmıyorum kanı da mecbur veriyoruz zaten
ilk aşılammaAllahın işi belli olmaz ama kaçıncı denemendi
Sizde sorun neydiDoktor istiyor
ilk aşılamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?