• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama yaptiranlar

suse06

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
35
8
13
31
Yarın asilamamin 14. Günü ve doktor kan testi i in çağırdı bana dua edin aşılama ile hamile kalan varmı umut moral olun bana

Yarın asilamamin 14. Günü ve doktor kan testi i in çağırdı bana dua edin aşılama ile hamile kalan varmı umut moral olun bana

bende cuma günü aşılama yaptıracam. umarım önce senden sonra benden ve isteyen herkesden iyi haber gelir. Allah yardımcımız olsun

evet ilk olacak, gonal f 450 kullandım 8 tane yumurtam gelişmiş, dr çok iyi cuma günü yaparız dedi umarım tutar 7 senedir uğraşıyoruz çocuk için
1 de sonucunu alicam fakat perşembe tekrarlanan testim gayet iyi gelişmiş benim 3 tane gelisti

merhaba ben aranıza yeni katıldım öncelikle hayırlı olsun inş hayırlı haber alırsın benim de bugun aşılamamın 12.günü ama ben dayanamayıp 10.gün test yaptım kan testi ama negatif umutlarımın bittiği yerdeyim bu ilk aşılamamdı ama olmadı

merhaba kızlar aşılamasını devlet karşılamayanlar ne kadar ücreti acaba? birde önden kullandığınız ilaçların fiyatı bende baya zamandır klomen+ çatlatma iğnesi kulandım ama kısmet değilmiş şimdi aşılamaya geçeceğiz lakin çok pahalı olur diye korkuyorum :(((((((

merhaba kızlar aşılamasını devlet karşılamayanlar ne kadar ücreti acaba? birde önden kullandığınız ilaçların fiyatı bende baya zamandır klomen+ çatlatma iğnesi kulandım ama kısmet değilmiş şimdi aşılamaya geçeceğiz lakin çok pahalı olur diye korkuyorum :KK43:((((((
cnm ben özelde yaptırmıştım aşılama ücreti 500 ödedim iğne +hap verdiler 400 tuttu çatlatma iğnesi de 68 verdim bide hormon tahlillerim 150 tuttu rahim filmi çektirdim o da 250

evet ilk olacak, gonal f 450 kullandım 8 tane yumurtam gelişmiş, dr çok iyi cuma günü yaparız dedi umarım tutar 7 senedir uğraşıyoruz çocuk için
Merhaba yeşilcan86 bende şu an gonal f 450 kullanıyorum sonra da çatlatma iğnesi olacağım. Durumun ne oldu merak ettim.
Catlatma iğnesinden sonra hemen mi aşılama oldun sen? Önce kendiliğinden olmasını beklemiyor muyuz? Ben pek bilmiyorum yeni yeni uğraşıyorum hamiş olmak için :) İnşallah hepimiz mutlu haberler alırız.

Merhaba yeşilcan86 bende şu an gonal f 450 kullanıyorum sonra da çatlatma iğnesi olacağım. Durumun ne oldu merak ettim.
Catlatma iğnesinden sonra hemen mi aşılama oldun sen? Önce kendiliğinden olmasını beklemiyor muyuz? Ben pek bilmiyorum yeni yeni uğraşıyorum hamiş olmak için :) İnşallah hepimiz mutlu haberler alırız.

8 yumurtamda iğnelerle gelişmiş, çarşamba günü akşam 8.30 da çatlatma iğnesini yaptım, cuma sabaha karşı çatladıkların hissettim, randevum cuma saat 4 deydi gittik eşimden sperm aldı yıkadı işlemini yaptı 6.30 gibi aşılamam yapıldı, dr çok ümitli üçüze hazırlan diye espri yaptı, kasım 1 de test yap müjdeyi ara ver dedi, inşallah tutar, evdekiler hiç yerimden kaldırmıyolar bakalım nolcak

8 yumurtamda iğnelerle gelişmiş, çarşamba günü akşam 8.30 da çatlatma iğnesini yaptım, cuma sabaha karşı çatladıkların hissettim, randevum cuma saat 4 deydi gittik eşimden sperm aldı yıkadı işlemini yaptı 6.30 gibi aşılamam yapıldı, dr çok ümitli üçüze hazırlan diye espri yaptı, kasım 1 de test yap müjdeyi ara ver dedi, inşallah tutar, evdekiler hiç yerimden kaldırmıyolar bakalım nolcak
slm bende bugun katıldım aranıza bi sorum olacaktı benim ben ilk aşılamamı dün yaptırdım ama bugun sabah tekrar aşılama yapıldı yani çift aşılama oldu doktorum 3 taneden fazla yumurtam oluştugunu söyledi acaba benım gibi çift aşılama olan var mı aranızda...

slm bende bugun katıldım aranıza bi sorum olacaktı benim ben ilk aşılamamı dün yaptırdım ama bugun sabah tekrar aşılama yapıldı yani çift aşılama oldu doktorum 3 taneden fazla yumurtam oluştugunu söyledi acaba benım gibi çift aşılama olan var mı aranızda...

valla ilk defa duyuyorum çift aşılamayı, ben cuma günü oldum bidahada olmadı, doktor dün ve bugün olmak üzere 2 defa ilişk dedi başkada bişi yok

valla ilk defa duyuyorum çift aşılamayı, ben cuma günü oldum bidahada olmadı, doktor dün ve bugün olmak üzere 2 defa ilişk dedi başkada bişi yok
ben 17 si sabah aşılama oldum 18 i sabah tekrar aşılama yapıldı. bide progestan kapsül verdi günde üç defa içiyorum. acaba aşılamam tutarmı

ben 17 si sabah aşılama oldum 18 i sabah tekrar aşılama yapıldı. bide progestan kapsül verdi günde üç defa içiyorum. acaba aşılamam tutarmı
ya bide bana çatlama ignesinden sonra ilişki vermedi çatlama ignesinden 36 saat sonra aşılama yapıtı neden ilişki önermedi bana ya

bu progestan ilacı okuyorum ama doktorum bana hiç ilaç vermedi sadece enfeksiyona karşı klamax diye bi antibiyotik verdi neden acaba

bilmiyorum canım ya progestan bebek olurşursa tutunması içinmiş sana jel falanda mı vermedi doktorun? bide aşılama sonrası eşinle birlikte olurken agrı hissettin mi ben çok kötü oldum ya hala daha sol kasıgımda agrı hissediyorum neden acaba:KK64:

Back
X