aşılama yaptıranlar....

hayır hiç sıkıntılı değil çok az ağrın oluyor aşılamadan sonra

merhaba, bayanlar ben de 20 mayıs ilk aşılamamı ağrısız ve sancısız acıbadem de 1.238tl yaptırdım. 9 gün Menogon 75 iğne bittikten sonra yumurta çatlatma iğnesi Ovitrelle 250mg 2 adet kolumdan yapıldı. 36 saat sonra aşılama gerçekleşti.Hayırlı sonuç için beklemedeyim. Bugün 7.günüm 4-5 haziran gibi kan tahlil yaptırıcam artık sonuç ne olursa sizlerle paylaşırım. Bu arada sadece göğüslerimde şişlik ve ağrı oldu. Bu da çok normal, hormon ilaçlarından sonra. Eşim ve bende hiç bir sorun yok ama çocukta yok... Elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış kızlar .inşll herkesin duaları ve istekleri kabul olur Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.

merhaba kızlar
dün kan tahlili yaptırdım ve sonuç 213.5 yaklaşık 4 haftalık diye söylediler ve bugün dr gittim ultrasonla karnımdan baktı dış gebelik felan olabilir mi diyerek şimdilik sorun olmadığını ama bir şey söylemek içinde çok erken dedi karnımdan yapmak için iğne verdi (kan pıhtılaşmasını önlemek içinmiş). Ayın 9 tekrar dr görüşücez herşeyin hayırlısı inşll. Allah hepimize anne olmayı ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

Kizlar mrb bende dun asilama yaptirdm ve kasik karin agrm var..arada bel agrisi da oluo..tutsa bile bu belirtiler icn erkn degl mi ya..acba jelden mi kaynaklanio bunlr
merhaba canım, sonuç ne oldu çok merak ettim bir daha yazmamışsın. yakın zamanlarda aşılama yaptırmışık ben 20 mayıs yaptırdım aramızda 6 gün var söylediğin belirtiler bende de var regli olucakmışım gibi oluyor.

Benim tutmadi canim ya adet oldum ama adetim de iki gun surdu lekelenme

Benim tutmadi canim ya adet oldum ama adetim de iki gun surdu lekelenme
Lekelnmeyle falan..ama simdide peceteye geleck kadr devm edio..ped sadece bir gun kullandm sonrasi hep peceteye bulasmayla..test yapmistim ama 1.20 cikti..bazi arkadslr tekrar yap dio ama bilmiyorum artik..normalde hicte boyle olmazdi adetim ve rengi yogun koyu kirmizi olurken bu sefer parlak kirmizi oldu..

Mrb cnm istanbulda mi yaptrdin?

selamlar
ben de akşam ilk defa karnımdan iğneya başladım 5 gece yapacakmışım.
ama birşey sorayım mı çok moralim bozuldu. iğne göbek deliğinin altına yapılacakmış netten okuduğuma göre yani akşam ben yanlış yapmışım.
arkadaşlar ya çok fark edermi

moralini bozmak istemiyorum ama aynı zamanda aşılama olmuşuk hatta senin 6 gün önce benim 213.5 çıktı senin değerin düşük canım çok üzgünüm... dr regli olduğunda kontrole çağırmadı mı? bence bir gitsen iyi olur hem önümüzdeki ayın planını yaparsınız... şu an sana teselli verecek sözler bulamıyorum çünkü ne söylesem boş insan ister istemez üzülüyor... Allah hepimize bu kadar sıkıntıdan ve sabırdan sonra çok güzel günler gösterir inşallah bu günlerimizi herşeye değermiş diyerek hatırlarız...

Gitmistim zaten canim bu ay bos geccek sonraki ay ikinci asilama yapilcak..biliyorum degerim dusuk hatta aksinin olmasi imkansiz sadece adetim anormal bi sekilde oldu o yuzden kafama takildi ki galiba ilaclardan kaynakli bi durum bu..hayirlisi olsun ne yapalim ya tup bebege kadar yolu var..er yada gec rabbim nasip eder ins..bu arada seninde hayirli olsun canim..rabbim tamamina erdirir ins..

Teşekkür ederim. Am
İ

Teşekkür ederim. Am

İ
Kusura bakma cepten bağlanıyorum yazamadım düzgün. Tşkr canım. Allah sağlıklı olup yüzlerini gördüğümüz günlerinde nasip etsin. Hamile olduğumu öğrensem yeter diyorsun inanki öyle değilmiş çok seviniyorsun, şaşırıyorsun ama herşey daha yeni başlıyor bence korkuyorsun varlığını öğrenince kaybetmekten eminim bugünleri atlatsam başka şeylere kafam takılır hayat böyle sanırım bazı olayları gerçekten oluşuna bırakmak en hayırlısı zamanı geldiğinde herşey olması gerektiği gibi oluyor. Burada yazılanlardan okumuştum aşılamadan sonraki arada kendiliğinden hamile kalmış önemli olan kafanın rahatlaması bu ay dikkatini dağıtmak için bir şeyler yap olmasada tedaviye rahat başlarsan daha iyi olur. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin canım.

Valla canim artik dusunmuyorum olursa olur olmazsa da napalim rabbim boyle uygun gormus derim..ben elimden geleni yaparjm asilama tup bebek ne varsa gerisini rabbim bilir artik..ama haklisin hamile kalsan kese oluscak mi kalbi atcak mi sorunsuz bi sekilde devam edicek mi hep bi huzursuzluk..rabbim hayirlisiyla sonuclandirir ins..

inşallah sağlıkla kucağına bebeşini alırsın
kaç aylıksın
ben de 5 günlük iğnelerimden sonra pazartesi kontrole gidecem. bizim ki tüp bebek tedavisi

inşallah sağlıkla kucağına bebeşini alırsın
kaç aylıksın
ben de 5 günlük iğnelerimden sonra pazartesi kontrole gidecem. bizim ki tüp bebek tedavisi
Amin canım. Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın daha çok yeni 4 hafta ilk defa aşılama yaptı dr Allah ın izniyle oldu. iğneyi kan pıhtılaşması olup düşük riski olmasın diye verdi canım... Sizlerinde inşallah güzel haberlerini duyarız burada...

Ben ilk aşılamamı oldum bugün 13 gün kan testim 0.484 negatif . Idrar testim 3 adet pozitif şaka gibi

arkadaşlar ben aşılama oldum bugün doktorum dedıkı küçük bi tıkanıklık var onu açtı sonra aşılama yaptı bu nedır rahim filmi cektırdım tüplerim açık tıkalı olan baska bısey ama anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…