aşılama yaptıranlar....

Merhaba bende 26 yaşındayım 8 yıllık evliyim aşılama yaptırmayı dusunuyoruz bu ay kilolu olup aşılama da hamile kalan var mii ben istanbul da çakmak erdem hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz doktor var mı Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah amin

Hayatım kilodan önemlisi bence adetinin ikinci günü kan testi yaptır . Değerlerin önemli .

Hayatım kilodan önemlisi bence adetinin ikinci günü kan testi yaptır . Değerlerin önemli .
Oncelikle cvp için çok teşekkür ederim kan tahlilleri mi yaptırdım hersey normal çıkıyor yarın tekrar kan tahlili yaptiricam cuma da aşılama için başlıyoruz allahım yardimcimiz olsun dua edin lütfen

Dularımız seninle canım benim :)

Aşılama yaptıracağız adetimi bekliyorum salı çarşamba günü inşallah aşılama yaptıranlar neyle karşılaştı bilgi verir misiniz

kızlar bende adet oldum dün yine tutmadı ve bu ay karar verdim aşılama yaptırmaya doktorum ne der bilmiyorum ama sizce mantıklımı merak ettiğim şey şu ki erkekteki spermleri nası enjekte ediyorlar hepsini mi eliyorlar mı nasıl bir işlem uygulanıyor

Erkek boşalıyor , spermler temizleniyor kaliteli olanlar hızlı olanlar bir tüpe konuluyor sana aşılama Yapılıyor . Bana yapıldı haziranda tutmadı .

benim ilk evliliğimden 1 oğlum var 7 yasında sezeryanla oldu doğumum. 2. evliliğim şuan 2 senedir bebek bekliyrouz fakat olmuyor. ama ilk 1 sene yasmin hap tedavisiyle korunmuştum. daha sonra 1 defa klomen tedavisiyle çatlatma iğnesi yapıldı fakat yumurtalar çatlamamıs 5 cm kist oluşmuş. devamında klomen vermedi 1 ay ara vermemiz kisti atman gerekiyor bu arada da hormon testleri ve eşime sperm testi istedi. hormon testlerim ve rahim filmim henüz yapılmadı ama eşim dün sperm testini yaptırdı. sonuç kötüydü. ama dr klomenle değil direkt aşılamaya geçmemiz lazım dedi...... biri bana akıl versin kafam cok karıştı

arkadaşım bu ay aşılama deneyin derim ben.

Sperm testi sonucu kötüymus niye aşılama dediler ki kist için korkma canım benim sol overde 2 tane kardeş 5cm kistlerim vardi catlamamislardi ilk ay hiç doktora gitmesin canımı çok sıkmıştım 2 ay hiç önemsemedi olacağına varır dedim ve o ayki kontrolde kaybolmuştu üzülme geçer doktorum cinsel ilişkiyi yasaklamıştı kistlerin büyük olduğu için aşılama yapılali 4. GUnum inşallah gebe kalirim bu ay klomen 6 ay dolmadiysa klomenden cevap alındıysa de vam edersin çünkü ben 8 ay kullandim ve bu ay iğne yaptım kendime geçmiş olsun canım

Sperm testi kötü derken kaç mesela ? Rakamsal verileri paylaşırsan daha net konuşuruz. Ama şuda var senin bir evladın var demekki sen hamile kalabiliyorsun . Eşinin değerleri için eşin ilaç kullanıp aşılama deneyebilirsiniz

Benim aşılama iptal oldu. Igne ye başladım 3 gün 17 tane yumurtam olunca Dr bıraktı. Geçen ay 17 ekimde adet görmüştüm. Bugün yarin gelmesi lazım. Geçen hafta kanda gebelik testi yaptırdım. Belki asilamaya gerek kalmadan olur diye negatif çıkmıştı
Eger Adetim bir kaç gün geçirirsen tekrar yapacağım testi
Bana her gün kalçadan yapıldı

3.gün 17 yumurta mi

Arkadaşlar aşılama işleminde e2 belirli aralıklarla bakıldımı benim aşılamam da bakılmadı ve bir yazıda 100 altında ise aşılama denememeli okudum yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…