Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o gun bende sevinmistim insallah yine seviniriz rabbim sanada banada nasip etsin o guzel duyguyu insallahAnladim tmm bende sevinmistim
Hayırlısıyla saglıkla nasıp etsin insallaho gun bende sevinmistim insallah yine seviniriz rabbim sanada banada nasip etsin o guzel duyguyu insallah
Bol şanş :)Sagolun tesekur ederim zaman ayirdiniz
halaumutvar olumluda olsa olumsuzda olsa paylasicam canlarim olumsuzsa da uzulemeye gerek yok takdiri ilahidir elden bisey gelmez vakti var demekki diyip devam edicem tedavime elbet bi gun yuzumuz gulecek degilmi
insallah sende hamile kalirsin tez vakitte canimBen neler yasadım ... hala umudum var aynen üzülsende cok sürmesin yasınız cok genc tedaviye ihtiyac olsa da cok uzun bir zamanınız var hayırlısı saglıkla
Ben 35 yasındayım 2 kaybım var ama biraz dinlenip baslıcam tedaviye
amin insallah rabbim hayirlisini versin insallahOlsn canim ya allah buyuktur onunda vardir bi zamani kismeti ne zamansa ozaman olur Allahim hepimizn gonlune gore versin bizede annelik duygusunu tattirsin
Üzülme canımm hayırlısınegatif![]()