Aşılama Asilama yaptirip olumlu sonuc alanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok o silik cizgi catlatma ignesinin etkisi 12 gun den once test yapma asilamada yanilabilirsin ben gibi :-)
ovitrelle catlatma ignesi kullandim 1 tane onun etkisi o bilgin olsun

halaumutvar halaumutvar olumluda olsa olumsuzda olsa paylasicam canlarim olumsuzsa da uzulemeye gerek yok takdiri ilahidir elden bisey gelmez vakti var demekki diyip devam edicem tedavime elbet bi gun yuzumuz gulecek degilmi

halaumutvar halaumutvar olumluda olsa olumsuzda olsa paylasicam canlarim olumsuzsa da uzulemeye gerek yok takdiri ilahidir elden bisey gelmez vakti var demekki diyip devam edicem tedavime elbet bi gun yuzumuz gulecek degilmi

Ben neler yasadım ... hala umudum var aynen üzülsende cok sürmesin yasınız cok genc tedaviye ihtiyac olsa da cok uzun bir zamanınız var hayırlısı saglıkla
Ben 35 yasındayım 2 kaybım var ama biraz dinlenip baslıcam tedaviye

Ben neler yasadım ... hala umudum var aynen üzülsende cok sürmesin yasınız cok genc tedaviye ihtiyac olsa da cok uzun bir zamanınız var hayırlısı saglıkla
Ben 35 yasındayım 2 kaybım var ama biraz dinlenip baslıcam tedaviye
insallah sende hamile kalirsin tez vakitte canim

kan verdim canlarim ogleden sonra belli olacak insallah guzel haberlerle gelecegim
ama adet olacakmisim gibi kasıklarım agriyo arada bi anlam veremedim akintimda var

Olsn canim ya allah buyuktur onunda vardir bi zamani kismeti ne zamansa ozaman olur Allahim hepimizn gonlune gore versin bizede annelik duygusunu tattirsin

merhaba ;

bende üç gün önce 2. aşılama yapıldı ilk aşılama negatifti 11 ay önce yapılmıştı o zaman çok heyecanlıydım çok umutluydum sanırım artık tecrübeliyim diye hissizim :) bu sefer hiç kanama yada kasık ağrısı hiç bir şey yok
sadece ilaç olarak ta duphaston sabah, akşam yazdılar okadar buda olmazsa bir sonraki ay tüp bebek istiyorum
aşılama yaptırıp benim gibi bekleyen varmı aranız da ?

Back
X