- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 18
- 27
öyle canim insallah bu ay tutarÜzülme canımm hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle canim insallah bu ay tutarÜzülme canımm hayırlısı
Ben rahim filmini anestezisiz çektirdim ağrısızdı. Kişiye göre değişiyor bide. Aşılama da zaten aneztezi yapmıyor.rahım fılmı ve asılama anestesıyle olmuyomu ,acı çekmek çok mu gereklı,kolposkopi yaptırdım.bişey hıssetmezsın dediler bayılmak uzereydım acıdan
benim bir olumsuz aşılamam varBenim 3 senedir cocugum olmuyor bayramdan sonra doktora gitmek istiyorum ama cok korkuyorum
rahim filminde ağrıdan öldümTm korkmak degil aslinda tutuckmi tutmiyckmi arstiriyorm baynlar aknti oldunu cok agrilari oldunu anlatmislar.rahim filmi cektirdm cok agrili oldu oda oylemi oluck diye korkuyorum
selammerhaba
ben asilama yaptirdim yarin 16. gunum kan vermeye gitcem sabah
bende pikoluyum 20 yasindayim
asilama rahim filmi gibi agrili bir islem degil bu kadar korkmaniza gerek yok bu benim 2. asilamam 1. tutmadi
yani diyecegim o ki asilama rahim filminin yaninda hic bisey
5 dakikalik bir islem
esinden ornek alip labaratuarda yikayip
katater ( şırınga ) yardimiyla sana veriyolar o kadar korkulacak birsey degil emin olun
ikinci aşılamanız tuttu mu?merhaba ;
bende üç gün önce 2. aşılama yapıldı ilk aşılama negatifti 11 ay önce yapılmıştı o zaman çok heyecanlıydım çok umutluydum sanırım artık tecrübeliyim diye hissizim :) bu sefer hiç kanama yada kasık ağrısı hiç bir şey yok
sadece ilaç olarak ta duphaston sabah, akşam yazdılar okadar buda olmazsa bir sonraki ay tüp bebek istiyorum
aşılama yaptırıp benim gibi bekleyen varmı aranız da ?
maalesef canimselam
ikinci aşılamanız tuttu mu?
maalesef canim![]()
insallah canim sende 2. yi yaptirmissin herhalde rabbim hayirlisiyla hayirli evlat nasip etsin insallah sanaallah en kısa zamanda nasip etsin inşallah
ben ikinciyi yaptırmadım henüzinsallah canim sende 2. yi yaptirmissin herhalde rabbim hayirlisiyla hayirli evlat nasip etsin insallah sana
umarin tutar asilaman daha fazla yipranmazsin
suan ki stresini cok iyi anliyorum beklemek olduruyo insani rabbim yar ve yardimcin olsun insallah
bence birazda stresten olmuyo ama elimde degil strese girmemekben ikinciyi yaptırmadım henüz
bu ay sonu gbi yapılacak
sanırım 15-a6 sı gbi iğnelere baslayacağoım yenıden
evet beklemek umut etmek ve sonra olumsuz sonuc almak zor sıkıntılı
ama elimizden hıcbırsey gelmıyor![]()
İğneler neden yapılıyor canım reglin kacıncı günü gidiliyo aşılama içinben ikinciyi yaptırmadım henüz
bu ay sonu gbi yapılacak
sanırım 15-a6 sı gbi iğnelere baslayacağoım yenıden
evet beklemek umut etmek ve sonra olumsuz sonuc almak zor sıkıntılı
ama elimizden hıcbırsey gelmıyor![]()
valla ben ilk 3 sene hiç çocuk umursamadım bilebence birazda stresten olmuyo ama elimde degil strese girmemek
rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah
haklisin aslindavalla ben ilk 3 sene hiç çocuk umursamadım bile
hiç korunmadım da
aklıme bebek fikri gelmıyordu bıle
ben stres faktörüne cok ınanmıyorum
o zaman olsa 3 senelık kafaya takmadıgım donemde olurdu
sen ekimde yaptıracagım dedinİğneler neden yapılıyor canım reglin kacıncı günü gidiliyo aşılama için