• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptırıyorummm🤗

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 senedir deniyorum canım 3 kez klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum olmadı 1 kere oldu o da düştü doktor bundan sonrası sağlığın için zararlı aşılamaya git dedi işte Şubat'ta düşük yapalı 1 sene olacak ara verdim dinlenmek istedim çünkü hem fiziken hemde psikolojik olarak yorulmuştum kendimi toparlayıp tekrar başladım bakalım hayırlısı inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmaz çünkü zor bir süreç
Hayırlısı olsun en azından 1 kere hamile kalmışsın demek ki oluyor ben hiç hamile kalmadım

Ben çok doktor gezdim ama şuan ki doktorum asla hamile kalamazsın diye yolladiklari bir arkadaşımı bile aşılama ile ilk seferde hamile kalmasını sağladı çok ilgili bir doktor ve gerçekten işini iyi yapan biri nerde oturuyorsun acaba yakınsan tavsiye ederim Samsun'da tıp fakültesi hastanesinde doktorum
Hayırlısı olsun en azından 1 kere hamile kalmışsın demek ki oluyor ben hiç hamile kalmadım

Ben çok doktor gezdim ama şuan ki doktorum asla hamile kalamazsın diye yolladiklari bir arkadaşımı bile aşılama ile ilk seferde hamile kalmasını sağladı çok ilgili bir doktor ve gerçekten işini iyi yapan biri nerde oturuyorsun acaba yakınsan tavsiye ederim Samsun'da tıp fakültesi hastanesinde doktorum
Malesef muğladayım keşke öyle bi doktor burda da olsa var ama çok pahalı özel muayenesi var devlettekiler çok bakmıyor bi tane önerdiler ona randevu aldım sertmiş biraz ama bakalım

Back
X