Aşılama Aşılama Yolunda Dostluklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar.herşeyde bir hayır vardır. Önümüzdeki birkaç ay benim aşılamalar iptal oldu.eşim ayağını kırdı en az 4 ayı var iyilesmesinin. Ne planliyodum ne oldu.

Kızlar.herşeyde bir hayır vardır. Önümüzdeki birkaç ay benim aşılamalar iptal oldu.eşim ayağını kırdı en az 4 ayı var iyilesmesinin. Ne planliyodum ne oldu.
Cok gecmis olsun canim her serde vardir bi hayir belkide dört ayda iyice toparlanirsiniz ve daha iyi bi tedavi olur iyi düsün canim:)

ben geldim işlerim çok yoğun olduğu için uğrayamıyorum nasılsınız hatunlar

Valla burda en erken dokuz gün var bildigim kadariyla Hayirdir tatlim:) Isallah hayirdir
dur anlatayım sana
baş dönmem oldu aniden kayıyor sonra topluor kasık ağrım falan var zaten yanıyor içten gögğüs uçlarım hassas ama çok değil bilemedim erken test yapayım diyorum ya da doktora gideyim kistte olabilir bu belirtiler

Cok erken ama senin diger gebeligindede böle belirtilerin vardi canim kist sanmiyom yada kötü düsünmek istemiyom Isallah bebistirrrrrrrr:)

Cok erken ama senin diger gebeligindede böle belirtilerin vardi canim kist sanmiyom yada kötü düsünmek istemiyom Isallah bebistirrrrrrrr:)
bence ya kist ya idrar yolllarımı üşüttüm diyorum ihtimal vermek istemiyorum ama garantiye alıp doktora gitmem de gerekli enfeksiyonsa diye

.
Çok geçmiş olsun canım.Vardır muhakkak bir hayır..Bu sürede siz de kendinize bakım yapın.Hayıt suyu,arı sutu-bal-polen,corek otu falan kullan bu arada.Bir bakmissin kendiliğinden olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…