- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.221
merhaba arkadaşkar dün aşılama yaptırdım.eve geldim uzanıyordum..önce kanlı akıntı geldi...daha sonrada kan pıhtısı..zaten aşılama yaparken vajene yerleştirilen alet sebebiyle kanamam oldu...ama aşılama esnasında resmen spermler içimde koşuyordu.))doktor progestan verdi hap ama alttan fitil şeklinde kullanıcam..kızlar nolur bana yardım edin..benim durumda olup gebe kalan varmı..2.5 yıllık evliyim hiç bi sorunumuz yok.bu ay ilk kez aşılama oldum..
kızlar lütfen banada yardmcı olun bende aşılama düşünüyorum ancak siirtte güvenebileceğim bir doktor yok bu yüzden farklı bir şehire gitmeyi düşünüyorum ama gittiim şehirde kaç gün kalmam gerekiyor yani doktorumla konuşmuştum adetinin 3. günü gel dedi ee aşılamada adetin 14. günü falan olacaksa yani 14 gün boyunca hergün doktora gidip yumurta ölçümünüz yapılıyormu yoksa 1 defa adetimin 3. günü gidip dönsem birde 14. gününe yakın gitsem yeterli olurmu off çok mu karışık oldu kızlar kusura bakmayın moralim çok bozukta ondan
biraz sıktım kendimi heyecan yaptım...doktor doğal bişi deyince içim rahatladı tabii...bende kullanıyorum o fitilden evet akıntı şeklinde geri geliyor çünkü içinde eriyor..sende değişiklik varmı..kaç zamandır istiyorsn..sorunun neydi?
herkese merhaba yeni katıldım foruma.bende önümüzdeki ay ilk aşılamamı olacağım.kafam en çok yumurta toplanma işlemine takılıyor.kızlar nasıl oluyor biraz anlatırmısınız.
aşılamada yumurta toplanmıyor canım..yumurtalarının büyümesi için iğne veya hap veriyor doktor.2-3 kere kontrole gidiyorsun.büyüyüp büyümediğine bakıyor,ona göre ilacın dozunu artırıyor veya azaltıyor..dölleme için yeterince büyüdüğünde çatlatma iğnesi adı altında bir iğne vuruluyorsun.yumurtaların iğneyi vurduktan 36 saat sonra çatlıyor.doktor da zaten sana o saatlerde,eşinden alınan spermleri rahmine enjekte ediyor..
içime su serptin canım peki şuan aşılama hiç kanama yaşadınmı yada diğerlerinde belirtilerin nelerdimerhaba arkadaşlar bende aşılama ile gebe kaldım.
dünya tatlısı bi kızım var.umutlarınız tükenmesin.sadece inanmak.
3. aşılamada tutturduk.
progestan ilaçta kullanıyorum..sende su gibi akıntı geliomu canım..geçen koyucam fitili resmen yatağıma kadar geldi ıslaklık
merhaba arkadaşlar bende aşılama ile gebe kaldım.
Dünya tatlısı bi kızım var.umutlarınız tükenmesin.sadece inanmak.
3. Aşılamada tutturduk.
sadece sonuç belli olcağı gün kanamam oldu çok ağladım tutmadı adet oldum diye ama yerleşme kanamasıymış meğer.yavrum tutunmaya çalışıyomuş.diğerlerinde hiç kanama olmadı 15 gün sonra adet odum zaten.
ne kadar güzel senin adına çok sevindim,inşallah bizde aşılama sonucunu pozitif alırız...
inş.cnm
biz izmirde smyrna art tüp bebek merkezide gördük tedaviyi.
ama ben çok inandım bu sefer olcak dedim ve kimsenin dedikleini kafama takmadım
hatta merkezde bayanın biri sordu kaçıncı deneme diye tüp bebek olarak sordu bende aşlıama benimki dedim bana cevabı aaa olmaz aşılama tutmuyor tüp bebk yaptırın dedi ancak ben çok inandığım için; bayanın dedikleri bi kulamdan girdi bi kulağımdan çıktı.daha önceleri kafaya takar eşimin kafasının etini yerdim ama eşimle sadece güldük ve hiç yorum bile yapmadık.
yani demek istediğim sadece inanın etrafa fazla takılmayın.
bu arada alet takıınca beninde hafif kahvrengi kanama gibi birşey odu.ama sorun olmuyo.gaz oluyo kasık bölgesinnde şişlik oluyo adet olacakmış gibi bi his ouyo ama 14 gün çabuk geçiyo veeee mutu son
hep öyle düşünün arkadaşlar
inş.cnm
biz izmirde smyrna art tüp bebek merkezide gördük tedaviyi.
ama ben çok inandım bu sefer olcak dedim ve kimsenin dedikleini kafama takmadım
hatta merkezde bayanın biri sordu kaçıncı deneme diye tüp bebek olarak sordu bende aşlıama benimki dedim bana cevabı aaa olmaz aşılama tutmuyor tüp bebk yaptırın dedi ancak ben çok inandığım için; bayanın dedikleri bi kulamdan girdi bi kulağımdan çıktı.daha önceleri kafaya takar eşimin kafasının etini yerdim ama eşimle sadece güldük ve hiç yorum bile yapmadık.
yani demek istediğim sadece inanın etrafa fazla takılmayın.
bu arada alet takıınca beninde hafif kahvrengi kanama gibi birşey odu.ama sorun olmuyo.gaz oluyo kasık bölgesinnde şişlik oluyo adet olacakmış gibi bi his ouyo ama 14 gün çabuk geçiyo veeee mutu son
hep öyle düşünün arkadaşlar
bende ilk aşılamayı yaptıracak olmama rağmen çok umutluyum.herkes %15 şans var desede ben şansımın %50 hatta belki saçma gelecek ama %65 falan olduğunu düşünüyorum.tabi genede her sonuca hazırım.bu arada lütfen bizler içinde çok dua et.duaların en makbülü bir kulun başka bir kula ettiği duaymış ve üstelik hamilesin senden dualarını ve iyi haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?