Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese merhaba ..bende ilk aşılamamı 13.12.2011 de yaptırdım..eşimde bende heyecanla bekliyoruz...doktorun verdiği Estrofem benim midemi sürekli bulandırıyor..ilk zamanlarında acaba hamilemiyim diyordum.aşılama yaptırdıktan sonra hamile kalanlara sormak istiyorumm...hamileliğin ilk belirtileri ne zman başladı ve nasıl belirtiler vardı

canım ben de 4 gün önce aşılama oldum..bende kan hiç gelmedi..sanırım bu biraz doktorun ustalığıyla ilgili diye düşünüyorum.ama bazılarında seninki gibi hafif kanama olabiliyormuş..takma kafana :))ben de progestan kullanıyorum..alttan itiyorum içime..ama bu hap geri geliyor veya eriyip akıntı gibi dışa akıyor..ben de şimdi buna taktım kafayı..hapı içime ittikten sonra 1 saat yatıyorum iyice emilsin içimde diye ama yine de birazı dışarı akıyor..seninki nasıl?

biraz sıktım kendimi heyecan yaptım...doktor doğal bişi deyince içim rahatladı tabii...bende kullanıyorum o fitilden evet akıntı şeklinde geri geliyor çünkü içinde eriyor..sende değişiklik varmı..kaç zamandır istiyorsn..sorunun neydi?

slm canım,ben siirt e 2 kez aşılama yaptım güven hastahanesinde bilirsin ismet beyde şimdi nagihan hanıma gidiyorum aşılama tedavisine başladım adetin 3. gittim ilaç verdi adetin 5. günü başladım 5 gün boyunca iğne yaptım iğne bitiminden5 gün sonra yani 27 aralık salı dr gitçem durumum iyiyse çatlatma iğnesi yapacam ve aşılama mı diyarbakır da yapacam yani nagihan hanım beni diyarbakır a yönlendirecek aşılama olduktan 1 gün sonra siirt te dönerim artık yani anlıyacağın hergün hergün dr gitmiyorsun tplam 3 en fazla 4 defa oluyor.RABBİM banada sanada ve isteyen tüm herkese nasip etsin.bu arada kaç yaındasın kaç yıldır evlisin

herkese merhaba yeni katıldım foruma.bende önümüzdeki ay ilk aşılamamı olacağım.kafam en çok yumurta toplanma işlemine takılıyor.kızlar nasıl oluyor biraz anlatırmısınız.

Son düzenleme:

sanırım sen 23'ünde aşılama olmuşsun ben de 21'inde oldum..arka arkaya alıcaz inşallah mutlu haberlerimizi..ben 1 senedir istiyorum olmuyor.doktor doğal yollardan çocuğumun olamayacağını söyledi..yumurtalarım gelişmiyormuş ve çatlayamıyormuş..eşimde de morfoloji problemi var.ayrıca bende bir de sol yumurtalığımda çikolata kisti var.bütün bu etkenler benim hamile kalamama nedenimmiş..ilk duyduğumda yıkılmıştım..ağlamaktan yüzüm gözüm şişmişti..şimdilerde artık kabullendim..napalım aşılama yaptırdım bu ay..olmazsa hiç beklemeden öbür ay direk tüp bebek yaptırıcam..yaşım 31 çünkü..ama sinirlerim laçka oldu valla..olmadık yerde olmadık zamanlarda ağlıyorum..bir de etrafında çocuğu olan veya olacak normal arkadaşların varsa hepten kötü durum...eksikleniyor insan..bende aşılamadan sonra kasıklarımda baskı hissi oldu..1 hafta sürdü..başka birşey hissetmedim.bugün iyiyim baskı hissi yok oldu..belki de tutmadı ( senin problem ne?

herkese merhaba yeni katıldım foruma.bende önümüzdeki ay ilk aşılamamı olacağım.kafam en çok yumurta toplanma işlemine takılıyor.kızlar nasıl oluyor biraz anlatırmısınız.

aşılamada yumurta toplanmıyor canım..yumurtalarının büyümesi için iğne veya hap veriyor doktor.2-3 kere kontrole gidiyorsun.büyüyüp büyümediğine bakıyor,ona göre ilacın dozunu artırıyor veya azaltıyor..dölleme için yeterince büyüdüğünde çatlatma iğnesi adı altında bir iğne vuruluyorsun.yumurtaların iğneyi vurduktan 36 saat sonra çatlıyor.doktor da zaten sana o saatlerde,eşinden alınan spermleri rahmine enjekte ediyor..

sanırım sen 23'ünde aşılama olmuşsun ben de 21'inde oldum..arka arkaya alıcaz inşallah mutlu haberlerimizi..ben 1 senedir istiyorum olmuyor.doktor doğal yollardan çocuğumun olamayacağını söyledi..yumurtalarım gelişmiyormuş ve çatlayamıyormuş..eşimde de morfoloji problemi var.ayrıca bende bir de sol yumurtalığımda çikolata kisti var.bütün bu etkenler benim hamile kalamama nedenimmiş..ilk duyduğumda yıkılmıştım..ağlamaktan yüzüm gözüm şişmişti..şimdilerde artık kabullendim..napalım aşılama yaptırdım bu ay..olmazsa hiç beklemeden öbür ay direk tüp bebek yaptırıcam..yaşım 31 çünkü..ama sinirlerim laçka oldu valla..olmadık yerde olmadık zamanlarda ağlıyorum..bir de etrafında çocuğu olan veya olacak normal arkadaşların varsa hepten kötü durum...eksikleniyor insan..bende aşılamadan sonra kasıklarımda baskı hissi oldu..1 hafta sürdü..başka birşey hissetmedim.bugün iyiyim baskı hissi yok oldu..belki de tutmadı ( senin problem ne?
ah canımm ya inşallah bu ay bebeişlerimiz annelerine gelir..Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın..Rabbim bizede nasip edsin inşallah...ahh olmazmı etraımdaki herkesinin çocuğu oldu bile hiç çocuksuz arkadaşım yok..birde o kadar çok özeniyorumki onlara bebeklerinin hayatına girdiklerinden bu yana hayatıtlarının tadını doya doya çıkaranlarmı dersin..kıskanmamak elde değil özendirir gibi tavırlar...ama benim bebişim olsa hiç bir zaman böle yapmayacağım olanın var olmayanın var...Allahım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallahh..aynen benimde psikolıjim bozuldu..cnm benim herşey normal bütün tetkiklerim normal..eşiminde sperm değerleri oldukça iyi..doktor bile şaşırıo nasıl olmamış diye..Yaradanımın bileceği...herşeyin bir zamanı var ben ona inanıyorum..strese girmemek lazım...benimde namaz kılarken eğilip kalkarken sol kasıığım da kıpırdamalar olur gibi oldu..biraz belim ağrıdı..ve 2 gün önce sanki alt karnım rahim bölgesinde kalp atması gibi bişi hissettim..bebişmi gazmı bilemedim..inşallah bebiştir...şimdi hiç bi belirti yok..bazen yatarken ben çok hareketliyim 50 kere dönerim o zaman biraz sol sancı yapıo..umarım psikolojik değildir..Allahımmmmmmmmmmmmmm dualarımızı duyar inşallah..

çok ama çok teşekkür ederim o kadar rahatlattınki beni...

progestan ilaçta kullanıyorum..sende su gibi akıntı geliomu canım..geçen koyucam fitili resmen yatağıma kadar geldi ıslaklık

bende akıntı var ama sarımsı biraz..hamile kalan arkadaşlarda şeffaf oluyormuş akıntı..bünyeden bünyeye değişir tabi inşallah tutar canım benim dua edelim birbirimiz için:)

merhaba arkadaşlar bende aşılama ile gebe kaldım.
Dünya tatlısı bi kızım var.umutlarınız tükenmesin.sadece inanmak.
3. Aşılamada tutturduk.

sadece sonuç belli olcağı gün kanamam oldu çok ağladım tutmadı adet oldum diye ama yerleşme kanamasıymış meğer.yavrum tutunmaya çalışıyomuş.diğerlerinde hiç kanama olmadı 15 gün sonra adet odum zaten.

benim girişe koyulan alet sebebbiyle kanama oldu..Allahım inşallah bizede nasip eder bu güzel duyguyu dün aşılamamın 6.günüydü vede mutfağa geçtim yemek yapmak için fakat sol kasık bölgem o kadar şiş hissettimki sanki patlaacak gibi gergindi..zor yaptım yemeği..hemen uzandım geçti..birde belime vurdu ağrısı.. ne ayakta durabildim nede karnımı hareket ettirdim...bi arkadaşımında sarı akıntısı gelmişti..bu farklılık gösteriyo sanırım canım...inşallah canım ben ve benim gibi bebek isteyenlerin Rabbim kucaklarımızı doldurur inşAllahh

ne kadar güzel senin adına çok sevindim,inşallah bizde aşılama sonucunu pozitif alırız...

ne kadar güzel senin adına çok sevindim,inşallah bizde aşılama sonucunu pozitif alırız...

inş.cnm
biz izmirde smyrna art tüp bebek merkezide gördük tedaviyi.
ama ben çok inandım bu sefer olcak dedim ve kimsenin dedikleini kafama takmadım
hatta merkezde bayanın biri sordu kaçıncı deneme diye tüp bebek olarak sordu bende aşlıama benimki dedim bana cevabı aaa olmaz aşılama tutmuyor tüp bebk yaptırın dedi ancak ben çok inandığım için; bayanın dedikleri bi kulamdan girdi bi kulağımdan çıktı.daha önceleri kafaya takar eşimin kafasının etini yerdim ama eşimle sadece güldük ve hiç yorum bile yapmadık.
yani demek istediğim sadece inanın etrafa fazla takılmayın.
bu arada alet takıınca beninde hafif kahvrengi kanama gibi birşey odu.ama sorun olmuyo.gaz oluyo kasık bölgesinnde şişlik oluyo adet olacakmış gibi bi his ouyo ama 14 gün çabuk geçiyo veeee mutu son
hep öyle düşünün arkadaşlar

canım ben de orda oldum aşılamamı 4 ocakta belli olcak.sen 3 aşılamanı da orda mı yaptırdın?bana biraz ilgisiz geldiler.doktor senle muhattap olmuyor hemşire de alelacele açıklama yapıyor.aşılamammın yapıldığı gün hele öyle ilgisizdiler ki moralim çok bozuk ayrımıştım ordan..senin nasıldı?

bende ilk aşılamayı yaptıracak olmama rağmen çok umutluyum.herkes %15 şans var desede ben şansımın %50 hatta belki saçma gelecek ama %65 falan olduğunu düşünüyorum.tabi genede her sonuca hazırım.bu arada lütfen bizler içinde çok dua et.duaların en makbülü bir kulun başka bir kula ettiği duaymış ve üstelik hamilesin senden dualarını ve iyi haberlerini bekliyorum

cnm herzaman ediyorum dua allh hepimizin yüzünü güdürsün
ben 3. aşılamada hamile kaldım ve kızım 1 yaşında.büyüdü bile zaman çok çabuk geçiyo.hiç telaşlanmayın herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…