Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben ızmırde ozel ekadom hasthnsnde yptrcm umarım rahım fılmım gzl ckar sen asılamayı cok uygn yptrmsn bnm duydygm 1,5 mlyarı buulyomus dgrumu acaba

Ben ızmırde ozel ekadom hasthnsnde yptrcm umarım rahım fılmım gzl ckar sen asılamayı cok uygn yptrmsn bnm duydygm 1,5 mlyarı buulyomus dgrumu acaba

canım banim bi arkadaş istanbuld alatif küpelioğlunun hastasıydı aşılama 3, 4 bin tlyi buldu tabi kalcak yer yemek gidiş gelişler çünkü başka şehirde oturuyolardı 5 6bini buldu ama maşallah biroğulları var şimdi

Son düzenleme:
Allah analı babalı buyutsun canım valla gelsınde bebısler para ınsanın gozune batmıyo ben ızmırdeyım cok da ıyı bı merkez ve doktor buldum gercekten Allahım butun cabamız kucuk bı sıpa ıcın guldur artık hayırlısıyla Rabbım yuzumuzu

sagol cnm insallah sorunsuz hamilelik geciririm.rabbim isteyen herkese versin 3yildr bekliodum bende hafif derecede piko vardi
tebrik ederim canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. benim sorunum da pco. aşılama tedavimi devlet hastanesinde görüyorum, ancak her seferinde fazla yumurta gelişiyor ve tedavim iptal ediliyor. sen hamile kaldığın ay aşılamanı nerede yaptırmıştın? kaç yumurtayla yapıldı aşılaman?

ben aşılamamı memorıal hızmet hastanesınde 600 tl yaptırdım..yalnız bana doktorum klomenle yumurta cıkartıyor ..bı sorunun yok sonucta klomene yumurtalar cvp verıyor dıyor 1 yumurtayla gıdıyoruz hep...asılamada 13.gunum bakalım hayırlısı olsun

offfff çok fazla gıtmiş nerdeyse bı tüp bebek parası ...amam meyvesını almıslar cok sevındım darısı başımıza ıns.

ne az kalmış sonucuna.inşallah güzel haberini paylaşırsın burdan

evet çok az kaldı ama ben hıc erken hamılelık belırtısı yasamıyorum sadece göğüslerım agrıyor oda crınone vajınal jeşl verdı ondan galıba cunkı prospektusunde yazıyor goguslerde hassasıyet yaparmıs dıye bır gun hamıle kalcam ve belırtıler olsa bıle ılaclara yorcam bı yandan seker hapı bı yandan folbıol bı yandan vıtamın dekortta kullanıyorum ama o asılamalardan once ..ıcımden bı hıs gene tutmadı dıyor hatta esımde dedı tutmadı bu seferde galba dedı hanı bende belırtı gormeyınce(((((( 2.aşılamam buda tutmassa 3.aşılmaya çok morelım bozuk gırcem ve 3 de tutmassa dırek tupe gecmeyı dusunuyorum Allahım kısa zamanda saglıklı bebekler versın...

Merhaba arkadaşım umarım allah gönlüne göre verir ve hayırlısıyla bir evlat sahibi olursun..yazılarında hizmet hastanesinde yaptırdığını söylemişsin aşılamanı fiyat 600tl demişsin rapor felan mı çıkarttırdın acaba..Bana yardımcı olabilirmisin bu konuda bende aşılama yaptırmayı düşünüyorumda..Bir de hastaneden ve doktorundan memnunmusun?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmm önce rabbimin sonrada soğan ve keçi boynuzu kürünü 2 aydır uyguluyorduk ve hamileyim hala inanamıorum ağlıorum şaka gibi yüce rabbim 3 senenin sonunda yüzümüze güldü isteyen varsa denesin bunu ben aşılama yaptırdım tutmadı sonra bunu denedim ama bizde problem yoktu allahım şimödi hayırlı gördü çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmm darısı sizin başınıza

tebrik ederim canim insallah rabbim sag selamet kucaginada almayi nasip eder inanki sanki benimmis kadar sevindim cunku gercekten cok stresli bir surec darisi bizim basimiza

arkadaşımmm hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin keçiboynuzunu eşimde kullandı kullanmadan önce 35milyondu kullandıktan sonra tam 85milyon oldu faydası var gercekten. bende aşılama yaptırdım yarın test yaptırıcam dua edin inş bende hamileyimdirrrrr

tebrik ederim canim insallah rabbim sag selamet kucaginada almayi nasip eder inanki sanki benimmis kadar sevindim cunku gercekten cok stresli bir surec darisi bizim basimiza

amin cnm gece 4 de yattım sabah 7 de kalktım uyku girmiyor gözüme çok farklı bişey her ay ağlıodum ilkdefa yüzüm güldü yüce rabbim hepimize yardım etsin.

inş bebiş vardır hayatım,inan beklemek çok zor ben aşılama yaptırdım tutmadı hemen ardından soğan kürü yaptım 2 ayda tuttu eşim içinde kür yaptım tabi Yüce mevlam şimdi nasip etti..hatta artık tüp bebek yaptırcam demiştim çünkü bi çok kişi aşılamanın zaman kaybı olduğunu söylüyorlar dı.tam ümidimi yitirmişken :) çıka geldi bebeğimmm

cok sevındım fatosonur allah sağ salım kucagına almayı nasıp etsın darısı basımıza ınş.

Keçiboynuzu kürünü nasıl uyguluyorsunuz arkadaşlar.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

ben yeni üyeyim. 42 yaşındayım. 16 yaşında bir oğlum var. çalışıyorum.bakımında yardımcım olmadığından çok zorlandığımdan 2.bebeği çok uzun süre erdeledik, cesaret edemedik. 2009 yılında 2.bebeği düşündük. Karnımda 2,5 aylıkken gelişemediğinden öldü. Sonra yine cesaret edemedim. Ancak yeni yeni oğluma kardeş istiyorum. Kontrollerimde sol yumurtamın tembel olduğu, sağ yumurtalığımda çatlamamış yumurtalar olduğu söylendi. Ancak bu arada adetlerim oldukça düzensizleşti. Aslında hamileliklerimde isteğim anda oldu. Ama şimdi iki aydır deniyoruz. Olmadı. Heralde bu sefer hamile kalamayacağım. Fsh değirimin yüksek olduğunu söyledi doktor.
(fsh 42) lütfen bu bilgiler doğrultusunda bana bir yok gösterin. Aşılamaya başlamam doğru olurmu acaba?

şimdiden teşekkürler

canım benımde yaşım 40. hormon değerlerımde çok normal ama.genede olmadı 8 aydır benımde 12 yaşında kızım var.9 önce bı 12 haftalık düşüğüm var. ondan berıdır olmuyo.tabıkı tek bir sebep var.oda yaş.. drlar zaten 40 yaşından sonra keısnlkle aşılamayı tavsiye etmıyorlar.tek şansın var tüp bebek..bende 16 sında aşılama oldum.herşeyım gayet iyidi. 3 gün sonra bellı olacak ama ben pek zannetmıyorum hamıle olduğumu..ötekı aya tüp bebek yaptırıym diyorum.en azından aklımdan gider diyorum..bence hiç düşünme kendınıde yıpratma.çünkü çok zor bı süreç..allah kolaylık versın..ben 2 ayda kafayı yedım:)

aynı belırtı bendede var.sadece göğüslerımde şişlık hassasiyet..bende zannetmıyorum hamıle olduğumu benımde çarşamba bellı olacak..ama pek ümitli değilim.ılk aşılamamdı.crinone jelı bend ekullanıyorum. çok kötü bişey ama bakalım işallah işe yarar.senınbellı oldumu canım sonuçun..benımde 11.günüm aşılamamın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…