- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.501
arkadaşlar tahlil sonucumualdımm hamileyimmmmm değerim 4 çıktı..adet günüm gelmedş diye sanırım..doktor laboratuvarla anlaşma diye negatif 1.2 nın altındakiler negatif oluyo dedi..şimdi bekliyorum ilacıma devam...kızlar dualarınızı esirgemeyin nolursunuz aşılamanın 9.gunu tahlil oldum
ınsallah bebegını kucagına almak ta nasıp olur.ozel degılse hangı doktora gıdıyorsun memnunmusun?benım ılk asılamam tutmadı bugun adet oldum arkadaslarım baska doktorada gıt dıyor.senın kacıncı asılaman bıde catlatma ıgnesınden ne kadar sonra asılama oldu?
herkese merhaba benim sormak istediğim biz önümüzdeki ay aşılama yaptırıcağız tıp fakültesine gidiyoruz fakülteden rapor olunca ilaçlar için para alıyorlar mı
arkadaşlar tahlil sonucumualdımm hamileyimmmmm değerim 4 çıktı..adet günüm gelmedş diye sanırım..doktor laboratuvarla anlaşma diye negatif 1.2 nın altındakiler negatif oluyo dedi..şimdi bekliyorum ilacıma devam...kızlar dualarınızı esirgemeyin nolursunuz aşılamanın 9.gunu tahlil oldum
canım neden bu kadar erken test yaptırdın:26:
inş.hamilesindir tatlımkendine dikkat et gripten uzak dur
doktorum istedi canim.dun 11.gunumdu ve degim 17kusurlere cikmis Allahima milyonlarca kez sukur olsun..grip degilimde surekli oksuruk tutuyo
doktorum istedi canim.dun 11.gunumdu ve degim 17kusurlere cikmis Allahima milyonlarca kez sukur olsun..grip degilimde surekli oksuruk tutuyo
sagol cnm insallah sorunsuz hamilelik geciririm.rabbim isteyen herkese versin 3yildr bekliodum bende hafif derecede piko vardi
kızlar merhaba bnde salı gunu rahım fılmı cektryorum ve snuca gore asılama yaptrmk ıstyom ucret ne kadara cıkıyorbizde haziranda aşılama yaptırmak istiyoruz eşimin işnden dolayı bende pko var eşimdede varikosel var ameliyat oldu ama değişen bişey olmadı bizde şansımızı aşılma ile deniycez hayırlısı bakalım
kızlar merhaba bnde salı gunu rahım fılmı cektryorum ve snuca gore asılama yaptrmk ıstyom ucret ne kadara cıkıyor
kızlar merhaba bnde salı gunu rahım fılmı cektryorum ve snuca gore asılama yaptrmk ıstyom ucret ne kadara cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?