Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ınsallah bebegını kucagına almak ta nasıp olur.ozel degılse hangı doktora gıdıyorsun memnunmusun?benım ılk asılamam tutmadı bugun adet oldum arkadaslarım baska doktorada gıt dıyor.senın kacıncı asılaman bıde catlatma ıgnesınden ne kadar sonra asılama oldu?

herkese merhaba benim sormak istediğim biz önümüzdeki ay aşılama yaptırıcağız tıp fakültesine gidiyoruz fakülteden rapor olunca ilaçlar için para alıyorlar mı

benimde2,asilama cnm.bende doktorumu degistirdim.ilki simdiki kadar ilgili degildi.ilk asilamaya sadece 1yumurtayla girdim2,sinde8 tane yumurtam olusmustu.catlatma ignesinden 40saat sonra asilama oldum reglimin 17,gunu oldum asilama.ben ozel bi doktorun muaynanesine gittim.insalllah hamileyimdir.rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım neden bu kadar erken test yaptırdın:26:
inş.hamilesindir tatlım kendine dikkat et gripten uzak dur

doktorum istedi canim.dun 11.gunumdu ve degim 17kusurlere cikmis Allahima milyonlarca kez sukur olsun..grip degilimde surekli oksuruk tutuyo

yani kesinleşmiş hamileliğin.çok sevindim senin adına.öksürüğünede dikkat et canım ilaçta kullanamazsın şimdi pekmez ye üstüne karabiber ekip hemen keser.

bizde haziranda aşılama yaptırmak istiyoruz eşimin işnden dolayı bende pko var eşimdede varikosel var ameliyat oldu ama değişen bişey olmadı bizde şansımızı aşılma ile deniycez hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
kızlar merhaba bnde salı gunu rahım fılmı cektryorum ve snuca gore asılama yaptrmk ıstyom ucret ne kadara cıkıyor

slm arkadaslar ben daha yenı uye oldum ama uye olmadanda genelde bı sorum oldunda kk ya bakıyordum bende 8martta aşılama yaptırdım beklıyorum ..2.aşılamam bu ...1.aşılama tüm ümitlerime rağmen tutmadı malesef ve 1 aşılamam çok kolay olmustu cok hafıf acı hıssettım ayrıca acıya dayanıklı bırıyım .ama 2.aşılamam da kanul denilen alet yani spermlerı ıcerıye vermek ıcın kullandıkları kıl kadar şşey rahme gırmedı dr cok zorlandı ve çook canım yandı hatta rahmı şuan makas denılen bı aletle tutucam canın acıyacak ama dayan dedı eşimde yanımdaydı elini sımsıkı tuttum kendımı sıkmaktan her yanım tutulmustu ve asılamanın yarını boynum tutuldu kendımı ole bı sıkmısımkı ....inş çektıgımız acılara deger....bırde ıdrar tutulması cok sınır oldugum sey 1.asılamamda 4 saat tutmusum heycandan çook komıktı :) ama 2.de 1 bucuk saat kadar tuttum doktoruma soledım yok 4 saat cok fazla son bı sat kala ara ara su iç yeter dedi:)bıde aşılamalardan sonra yarım saat yatırdılar eşimide yanıma cagırdılar 1.de yanımda dursun sıkılmayayım dıye 2.dede eşim aşılamanın nasıl yapıldını merak ettı ve yanıma geldı ..eşimin varlıgı yanımda benı ii hissettirdi doğrusu...şuan aşılamanın 12.günü test yapmayı düşünmüyorum çünki çok buyuk hayal kırıklıkları yasıyorum aşılamalrımdan once 3 ay klomen ovıtrelle kullandım ama olmadı doktorum ıstersen tedavıye devam edelım ama sen her adetını gorup üzülüyoran dahada devam etmeye gerek yok psıkolojık durumuna baglı dedı...eşimde bı sorun yok 140 mılyon sperm var 1.ve 2. aşılamada yıkamada yuzde 99 ileri hareketli sperm vardı dr süper dedi...bendede yumurtlamama problemı var malesef adtın 5.gununde 1 tane klomen le 5 gun devam edıyorum ve 1 tane yumurta olusuyor..doktorum çok yumurta istemıyor çoğul olur dıye ama bır yumurtaylada şans cok az dıye dusunuyorum..rahım fılmımde cok ıyı cıktı dr bı problem yok sızın olur dıyo yasında genc dıyo 23 yasındayım ...ama bız 3 asılama hadı 4 belkı sonra tup bebek dıyoruz ...Dualarınızı beklıyorum ınsss hepımızın bebeklerı olur ve burdan yazarızz..ben sonucumuda yazıcam olsada olmasada...

kızlar merhaba bnde salı gunu rahım fılmı cektryorum ve snuca gore asılama yaptrmk ıstyom ucret ne kadara cıkıyor

ben istanbul radyotom radyomar da cektırdım en ufak bı acı hıssetmedım..bende cektırcem zaman baya bı arastırdım tabı şehir efsanelerını okudum çok korktum netten ama radyotoma gıdenler hıc acı cekmemısler bende ıstanbulda olmanın avantajını kullandım toplada 350 verdık sanırım hıc anestezı felan almadım gerek yok zaten hıc korkmayın derım ordakı hemsırelere ben hıc bısı hıssetmıyorum dedım acı felan işlem yarılanmıs benım haberım yok :) ordakıler sadece burda acı duyulmadını soledı ben zaten bakırkoyde oturuyodum ozaman bakırkoydekı radyotomla ırtıbata gectım once oraya gıdeyım dıye tlfda gorustumda fındıkzadedekı radyotomun aletlerının daha ıyı oldugunu bakırkoydekınde azda olsa acı hıssedecegımı soledı fındıkzadedekı radyotomda acı cekmenın sebebı olan rahmi tutma işlemi olmadıgı ıcın hıc bişi hıssetmıyomusuz eski aletlerle rahım çekilerek düz hale getırılıyomus yanı rahme bır mudehale oluyor ama yenı aletlerde bu olmuyomus kısacası benımkı çok kolay gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…