- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.541
merhaba aryaceren,
senin için de hayırlısı olsun inşaallah. Yani bana aşılama ile hiç uğraşma, direkt tüp bebek mi dene diyorsun. Peki tüp bebek'in ön hazırlık süreci varmı. Malum yaşım geçiyor. Aslında her şeyin hayırlısı diyoruz ama kabahat biraz da bizde galiba. Aslında 2-3 sene arayla çocuk yapmak lazım. Bulunduğumuz yaşlarda da böyle şeyler yerine başka şeyler düşünmüş oluruz o zaman.
merhaba aryaceren,
senin için de hayırlısı olsun inşaallah. Yani bana aşılama ile hiç uğraşma, direkt tüp bebek mi dene diyorsun. Peki tüp bebek'in ön hazırlık süreci varmı. Malum yaşım geçiyor. Aslında her şeyin hayırlısı diyoruz ama kabahat biraz da bizde galiba. Aslında 2-3 sene arayla çocuk yapmak lazım. Bulunduğumuz yaşlarda da böyle şeyler yerine başka şeyler düşünmüş oluruz o zaman.
cancaazım ve aryaceren inşallah ikinci çocuklarınıza kavuşursuunuz ama en azından bizim kadar bedbaht değilsinizdir.keşke olsada ömür boyu tek çocuğum olsa ben ona razıyım.Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin...
sende hakllısın be canım..allaha şükürler olsunki bi kızım var napalılm olmasada allah onlara ömür versin..sende sabret bıraz tüp bebek denedınmı bılmıorum ama en iyisi ve garantilisi...
daha tüpe geçmedim 2.aşılamamın sonucunu bekliyorum.bu da olmazsa 3.aşılamayı belki deneyeceğiz ama yavaş yavaş tüpe doğru ilerlediğimi hissediyorum .
aslında hiç 3.aşılamayı yaptırma derim..yaşın kaç bılmıyorum gerçi.yaşın gençse olur aşılamada.35den fazla isen zaten dirak tüp bebeğe geç. aşılamada şans çok az canım.farkındaysan bi tablo yapmış bı arkadaş.30 kişi varsa aşılama yaptıran 3-5 kişinin kı tutmuş.istatısliği ordanda görebılıyosun..bu süreç beklemek yani.insanı çok yıpratıyo.ben 10 gündür ben değilim..bu nedır böyle yahu.çekılecek dert değil.insna çok yıpranıyo yani.allah herkese yardım etsin.çok zor..
merhaba yaşım 27.vallahi kafam o kadar karışıkki.daha 3 yıl bile olmadı evleneli ve en başlarda korunmuştum.geriye kalan süredede ilaç tedavisi,iğne tedavisi ve aşılama fasıllarını tüketip tüp bebeğe geçmek korkutuyor beni.sonuçta tüp bebeğinde garantisi yok.yolun sonuna yaklaştığımı hissediyorum.ama biliyorum korkunun ecele faydası yok.
yaw daha okadar gençsin ki..:) hiç dert etme olur ama çok istiyorsan dene tüp bebeği..garanti hiç birinde yok tüpdede yok ama şansın daha fazla tabiki diyorum ya yüzde 60 lara varıyo buda çok fazla bı şans..bı problemın varmı peki eşinde yada sende..
Arkadaşlar çok telaşlıyım, size sormak istediğim ben 16 Martta aşılama yaptırdım benim 11.gun bhcg değerim 12 çıktı, bugun 12.gün yine aynı hiç böyle birşey yaşayan oldu mu; ben negatif olduğunu düşümüyorum!
amiin inşallah teşekkür ediyorum.cok tesekkur ederim. Sizide tebrik ediyorum, allah sonuna kadar sevindirsin! degerin degismemesi sanirim olmadigini gosteriyor! neyse umitler gelecek aya kaldi.
eşim kortizon kullandığı için sertleşme sorunu var neyse bunu ilaçla hallediyoruz , fakat bide yıllardır mastrbsyn yaptığı için ilişki esnasında boşalamıyor 2 aylık evliyiz memuriyetim dolayısıyla farklı şehirlerdeyiz bu nedenle hep bi arada olamıyoruz . 2 haftada bir haftasonları gidiyorum . hep bi arada olsak belki aşacağız ama ben çok sabırsızım bebeğim olsun istiyorum . zaten 2 ay boyunca vajinismusla uğraştım 1 hafta önce yendim artık bi sorun yok çok şükür ama bu kezde eşim ilişki sırasında boşalamıyor mastrbsyon yapınca boşalıyor anne olmak istiyorum . ilişki esnasında boşalsa belki bi sorun olmıycak hemen hamile kalcam ama napsam meniyi elimle vajina içine sürdüm belki bi umut olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?