- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.481
Merhaba arkadaşlar. Geçen sene evlendik ve bebek sahibi olmak istiyoruz. Eşim yurtdışında çalıştığı ve yanına gitmem imkanı olmadığı için 3 ayda bir izne gelebiliyor bu yüzden aşılama yaptırmaya karar verdik. Geçen hafta benim SMEAR testi ve hormon testi yapıldı. doktor eşimin adedimin ilk gününde gelmesi gerektiğini ve en az 10 gün burada olması gerektiğini söyledi. İlk günde eşimin sperm testi yapılır ve uygunsa aşılama yapılır dedi. Eşim mart ayında 14 günlük izin alabildi Anlamadığım şey şu eğer aşılama adetten 14. veya 15. günde yapılıyorsa eşimin 10 gün kalması nasıl yeterli olur?
mrb kızlar hiç bir sorunumuz olmadıgı halde bebek sahibi olamıyoruz 2 yıldır her gittiim doktor psikolojik oldugunu hatta benim çok dogurgan oldugumu söylediler:) ama daha fazla sabrım kalmadı martta aşılama yaptırmayı düşünüyorum ancak 1 yıl önce hsg çektirdim ve çok canım yandı o zaman yaşadıgım acı yüzünden aşılamaya gidemyrm aranızda aşılama yaptıran arkadaşlara sesleniyorum çok canım yanar mı :)
Aşılamanın yapılacağı gün yumurtanın gelişimine göre değişir.Eşin adetin ilk gününde izine çıkarsa 10 günlük izin yeterli olmaz.16 gün izin alabilirse işiniz daha garanti olurYada eşin sperm tahlilini bulunduğu yerde yaptırsın aşılamaın yapılacağı günden iki gün önce elinde tahlil sonucuyla gelir yanına bu durumda 2-3 gün bile yeterli olur.İnşlalah hakkınızda hayırlısı olsun ilk aşılamada tutmasını dilerim.
Ben henüz aşılma yaptırmadım iğne aşamasındayım.Fakat yaptıran arkadaşlardan edindiğim bilgilere göre hiç can acıtan bir yöntem değilmiş.Korkmayın ve daha fazla ertelemeyin.Dr.lara kalsa daha yaşınız genç sorun yok olur vs. diyorlar ama beklemek istemiyorsanız martta yaptırın aşılamanızı.İnşallah ilk seferde tutar
mrb siz daha önce aşılama yaptırdınız mı?
çok teşekkür ederim cevabınız için umarım rabbim isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatır... cesaretimi toplayıp martta gitmeye kararlıyım hsg işleminden sonra herseyden korkar oldum :)
Aşılamanın yapılacağı gün yumurtanın gelişimine göre değişir.Eşin adetin ilk gününde izine çıkarsa 10 günlük izin yeterli olmaz.16 gün izin alabilirse işiniz daha garanti olurYada eşin sperm tahlilini bulunduğu yerde yaptırsın aşılamaın yapılacağı günden iki gün önce elinde tahlil sonucuyla gelir yanına bu durumda 2-3 gün bile yeterli olur.İnşlalah hakkınızda hayırlısı olsun ilk aşılamada tutmasını dilerim.
Merhaba arkadaslar bende dun ikinci asilama icin igneye basladim. ilk asilamam tutmamisti ve ilaclar kiste neden oldugu icin bir ay beklemek zorunda kalmistik kistlerin kaybolmasini. cok sukur kayboldular ve tedaviye baslayabildim!Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
üzüldüm canım ya allah gayret kuvvet versin sabır versin ama asla bırakma kendini bidaha dene bidaha bidaha bidaha.
kızlar günaydınnn 2.aşılamam yapıldı hatta bugün 9.günüm...kan tahlili istedi doktorum gene heyecan ön safhada...klomen iğne tedavisi sonucu 8 yumurtam gelişti bu kez...doktorum çok umutlu..bu gittiğim doktor başka...yy kalbim heyecndan durmasa iidir..göğüslerim çok büyüdü..gazım var birde iştahım çok açıldı artık hamileliktenmi yoksa psikolojikmi bilemedim.progeston kllanıyorum ve acaip baş dönmelerim oluyo..akşama tahlil olucam benim için dua edinn rabbim hayırlısını versin..inşallah.
kızlar günaydınnn 2.aşılamam yapıldı hatta bugün 9.günüm...kan tahlili istedi doktorum gene heyecan ön safhada...klomen iğne tedavisi sonucu 8 yumurtam gelişti bu kez...doktorum çok umutlu..bu gittiğim doktor başka...yy kalbim heyecndan durmasa iidir..göğüslerim çok büyüdü..gazım var birde iştahım çok açıldı artık hamileliktenmi yoksa psikolojikmi bilemedim.progeston kllanıyorum ve acaip baş dönmelerim oluyo..akşama tahlil olucam benim için dua edinn rabbim hayırlısını versin..inşallah.
arkadaşlar tahlil sonucumualdımm hamileyimmmmm değerim 4 çıktı..adet günüm gelmedş diye sanırım..doktor laboratuvarla anlaşma diye negatif 1.2 nın altındakiler negatif oluyo dedi..şimdi bekliyorum ilacıma devam...kızlar dualarınızı esirgemeyin nolursunuz aşılamanın 9.gunu tahlil oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?