Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ınsallh hakkında hayırlısı olur cnm bıtkısel seylerde ıse yarar yaramasa bıle psıkolojımıze ıı gelr.bende tüpe geccem artık tüpte ıhtımal daha fazla ama asılama yuzde 15 artık cok yıprandım yapmıcam aşılama felan

kardenizdeyim cnm üni hastanesinde yaptırıyorum ..2 aşılama negatif hafta içine gelirse yine yaptırcam şuan kloemn kullanıyorum eğer haftasonu olursa uğraşmıycam yumurta kaliteli olduktan sonra doğal yollada gebelik sağlanabilir nasip kısmet bu işler...

merhaba arkadaslar öncelıkle rabbım hepimizin yardımcısı olsun bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum fakat nerde yaptırcagıma karar veremedım medicana hospıtal ı önerdıler acaba tüp bebek merkezlernde yaptırmam şansımı artırırmı tabı bu bıyerde kısmet işi ama

nerdekı medikl canım bnce tup bebel merkezlerıne yonelmelısın.onlar bu konuda elbette daha deneyımlılerdır

bende medicanada aşılama yaptırdım ilk asilamamda tuttu bence güvendiğiniz alıştığınız dr devam

nerdekı medikl canım bnce tup bebel merkezlerıne yonelmelısın.onlar bu konuda elbette daha deneyımlılerdır

canım benım esim esenlerdekı avıcenna hastanesınde varıkoselden amelıyat oldu doktorumuz 75 gun sonra tekrar gelın tahlıllerı yaparız sonuclara gore asılama yapacagız dedi ben burdakı arkadaslardan takıp ettıgım kadarıyla genelde tup bebek merkezlerını yada infertilite bolumu olan hastanelerı secmişler oyuzden kararsız kaldım benım dedıgım yer medıcana güneşli buarada cevab verdıgın bana zaman ayırdıgın için cok sagol canım

hımm benım eşimde ameliyat oldu.4 5 yıl oldu galıba.biz ıı sonuc aldık cok sukur amelıyattan bizim 2.
dereceydi.6ay sonra kontrolumz vardı sonuç çok ii di.rica ederım buarada burda öyle dostluklar oluyorkı ınsana yanıbasında kı insandan daha faydalı oluyor rahatlatıyor ınsanı.

Kızlar merhaba,

Ben 28 yaşımdayım. 3 yıllık evliyim. 1 sene önceye kadar bebek istemiyordum. bu arada evlendiğimde 62 kiloydum. her ay normal regl oluyordum. 2 yıl içinde çok kilo aldım ve 82 kilo aldım ve regl olamamaya başladım. doktora gittim pko teşhisi koydu. aynı zamanda hipotroidi var. doktor glokopage verdi. kilo vermeme ve yumurtlamaya yardımcı olacak die bir müddet denedim ama olmadı.

Bir ay önce bir tanıdık vasıtası ile çok tecrübeli bir doktor buldum. muayene etti. klomen verdi. ama ben klomen die yanlış bir ilaç kullandım. zamanından sonra klomen e başladım. ve çatlatma iğnesi vuruldum. doktorumuz 2 gün verdi o günlerde birliktelik dedi.
ama biz o ikigün beraber olamadık. ertesi gün olduk. cuma günü tahlil yaptıracağım.

regl olacağım zaman göğüs uclarım acıyordu. şimdide acıyor. yüzümde sivilceler çıktı. bunlar regl belirtilerimidir. yoksa gebelik belirlilerindede aynı tesadüfler mevcutmudur?

Akrabalarım arkadaşlarım kimseye birşey söyleyemiyorum.
umutlanmalımıyım.

ınsallah hamılesındır canım

ınsallah hamılesındır canım

inşallah

pko nasıl bır hastalık arkadaslar

polikistik over sendromu diye geçiyor yumurtalıklarda bir çok kist oluyor.
regl olamama gibi şikayetler beliriyor. Yumurtlama olmayınca bebek sahibi olmakta güçleşiyor.
troid sorunu pko yu destekliyor. yani genelde kk da okuduğum kadarı ile pko luların çoğu troid hastası ve gebe kalmakta sıkıntı yaşıyorlar.

Allah herkese şifa versin.

Bu arada bugün 23 nisan çok güzel bir gün herkesin bu gününü kutluyorum. sabah erkenden yakınlardaki bir okula gidip etkinlikleri izledim. o anaokulu öğrencileri bir kafkas oynadı çok şirinlerdi. Allah bizede oyle güzel yetenekli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah

selam canım inşallah hamilesındır rabbım hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin

mrb öncelikle verdiğin bilgi için teşekkürler insallah bızde evlatlarımızın 23 nisanlarına gıderız onların dogumdan ıtıbaren buyumelerını ızlerız

allah herkezin dertlerne deva olsun

adetimin 9.günü arkadaslr.8mm yumurtlarım hala .
6tane iğneden sonra sonuc bu.doktorum norml diyor ama bilemıyorum siz ne dıyosunz sizin nasıl gelişmeniz?
ganolf450 kullanıyorum bı kutu bıttı.2.kutuya basladık.cuma kontrolumz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…