- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.581
30 sn' nizi almaz, lütfeeen!!
link atarsanız yardımcı oluruz..hemn yazarım 2 negatif diye
ben yoruldum artık bıtkısel bısler yapmaktan.ama buay mecburum yıne bıtkısel denemeye :d
bal çörekotu tarcın dneıycme buay.dikenliardıç tohumu hayıt var evde onalrıda demleyıp içicem fayda sağlar inş.
3.aşılamamız abaslıyoruz bızde.doktora artık tupe gecsek dedım bugun.erken dıyor.bunuda deneyelım sonrasında dıyor.doktorum sağolsun cok gercekcı ondada garıntı değilki diyo evt haklı doktor rabbımın taktırı var bıyerde
ınsallh hakkında hayırlısı olur cnm bıtkısel seylerde ıse yarar yaramasa bıle psıkolojımıze ıı gelr.bende tüpe geccem artık tüpte ıhtımal daha fazla ama asılama yuzde 15 artık cok yıprandım yapmıcam aşılama felan
kardenizdeyim cnm üni hastanesinde yaptırıyorum ..2 aşılama negatif hafta içine gelirse yine yaptırcam şuan kloemn kullanıyorum eğer haftasonu olursa uğraşmıycam yumurta kaliteli olduktan sonra doğal yollada gebelik sağlanabilir nasip kısmet bu işler...
merhaba arkadaslar öncelıkle rabbım hepimizin yardımcısı olsun bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum fakat nerde yaptırcagıma karar veremedım medicana hospıtal ı önerdıler acaba tüp bebek merkezlernde yaptırmam şansımı artırırmı tabı bu bıyerde kısmet işi ama
bende medicanada aşılama yaptırdım ilk asilamamda tuttu bence güvendiğiniz alıştığınız dr devamKızlar ben de bu ay aşılama düşünüyorum, ilk aşılamam olacak, merak ettiğim bişey var, aşılamamı doktorum yapacak , medicana ya gidiyorum.
ama aklımı kurcalıyor hep bir soru, doktorum iyi bir doktor ama acaba aşılamayı bir tüp bebek merkezine gidip mi yaptırsam ? yoksa alıştığım doktorumla devam mı etsem?
ne diyorsunuz kızlar sizlerin tecrübeleri çok önemli
bende medicanada aşılama yaptırdım ilk asilamamda tuttu bence güvendiğiniz alıştığınız dr devam
nerdekı medikl canım bnce tup bebel merkezlerıne yonelmelısın.onlar bu konuda elbette daha deneyımlılerdır
bende medicanada aşılama yaptırdım ilk asilamamda tuttu bence güvendiğiniz alıştığınız dr devam[/Qmerhaba canım acaba hangi medicana yaptırdıgını ögrenebılırmıyım ben ılk defa gıdecegımde bellı bı dktrum yok bana medıcana güneşliyi onerdıler
canım benım esim esenlerdekı avıcenna hastanesınde varıkoselden amelıyat oldu doktorumuz 75 gun sonra tekrar gelın tahlıllerı yaparız sonuclara gore asılama yapacagız dedi ben burdakı arkadaslardan takıp ettıgım kadarıyla genelde tup bebek merkezlerını yada infertilite bolumu olan hastanelerı secmişler oyuzden kararsız kaldım benım dedıgım yer medıcana güneşli buarada cevab verdıgın bana zaman ayırdıgın için cok sagol canım
kızlar merhaba,
ben 28 yaşımdayım. 3 yıllık evliyim. 1 sene önceye kadar bebek istemiyordum. Bu arada evlendiğimde 62 kiloydum. Her ay normal regl oluyordum. 2 yıl içinde çok kilo aldım ve 82 kilo aldım ve regl olamamaya başladım. Doktora gittim pko teşhisi koydu. Aynı zamanda hipotroidi var. Doktor glokopage verdi. Kilo vermeme ve yumurtlamaya yardımcı olacak die bir müddet denedim ama olmadı.
Bir ay önce bir tanıdık vasıtası ile çok tecrübeli bir doktor buldum. Muayene etti. Klomen verdi. Ama ben klomen die yanlış bir ilaç kullandım. Zamanından sonra klomen e başladım. Ve çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorumuz 2 gün verdi o günlerde birliktelik dedi.
Ama biz o ikigün beraber olamadık. Ertesi gün olduk. Cuma günü tahlil yaptıracağım.
Regl olacağım zaman göğüs uclarım acıyordu. şimdide acıyor. Yüzümde sivilceler çıktı. Bunlar regl belirtilerimidir. Yoksa gebelik belirlilerindede aynı tesadüfler mevcutmudur?
Akrabalarım arkadaşlarım kimseye birşey söyleyemiyorum.
Umutlanmalımıyım.
ınsallah hamılesındır canım
ınsallah hamılesındır canım
pko nasıl bır hastalık arkadaslar
Kızlar merhaba,
Ben 28 yaşımdayım. 3 yıllık evliyim. 1 sene önceye kadar bebek istemiyordum. bu arada evlendiğimde 62 kiloydum. her ay normal regl oluyordum. 2 yıl içinde çok kilo aldım ve 82 kilo aldım ve regl olamamaya başladım. doktora gittim pko teşhisi koydu. aynı zamanda hipotroidi var. doktor glokopage verdi. kilo vermeme ve yumurtlamaya yardımcı olacak die bir müddet denedim ama olmadı.
Bir ay önce bir tanıdık vasıtası ile çok tecrübeli bir doktor buldum. muayene etti. klomen verdi. ama ben klomen die yanlış bir ilaç kullandım. zamanından sonra klomen e başladım. ve çatlatma iğnesi vuruldum. doktorumuz 2 gün verdi o günlerde birliktelik dedi.
ama biz o ikigün beraber olamadık. ertesi gün olduk. cuma günü tahlil yaptıracağım.
regl olacağım zaman göğüs uclarım acıyordu. şimdide acıyor. yüzümde sivilceler çıktı. bunlar regl belirtilerimidir. yoksa gebelik belirlilerindede aynı tesadüfler mevcutmudur?
Akrabalarım arkadaşlarım kimseye birşey söyleyemiyorum.
umutlanmalımıyım.
inşallah
polikistik over sendromu diye geçiyor yumurtalıklarda bir çok kist oluyor.
regl olamama gibi şikayetler beliriyor. Yumurtlama olmayınca bebek sahibi olmakta güçleşiyor.
troid sorunu pko yu destekliyor. yani genelde kk da okuduğum kadarı ile pko luların çoğu troid hastası ve gebe kalmakta sıkıntı yaşıyorlar.
Allah herkese şifa versin.
Bu arada bugün 23 nisan çok güzel bir gün herkesin bu gününü kutluyorum. sabah erkenden yakınlardaki bir okula gidip etkinlikleri izledim. o anaokulu öğrencileri bir kafkas oynadı çok şirinlerdi. Allah bizede oyle güzel yetenekli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?