- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.601
Kızlar mrb. Bende ayın 16 sında aşılama yaptırdım. 30 unda sonuç belli olcak. Kan tahlili yaptırcam. Çok merak ediyorum sonucu. Allahım inşallah nasip eder bana ve isteyen herkese.
adetimin 9.günü arkadaslr.8mm yumurtlarım hala .
6tane iğneden sonra sonuc bu.doktorum norml diyor ama bilemıyorum siz ne dıyosunz sizin nasıl gelişmeniz?
ganolf450 kullanıyorum bı kutu bıttı.2.kutuya basladık.cuma kontrolumz var
biraz uzayabilir ama kötü değil bence 20 gün olmadan aşılaman yapılır ....
gecen seferde de böle olmustu zaten de gercı netten baktım cok kötu değil.ama iğne kullanıdgım hald esonuc bu.kafam karısıyor halıyle sğl yormun ıcın
adetimin 12.gunu.yumurtların buyugu 10 mm.ikincı iğneye başladım.sabh iğnesıde verdi.pazartesıde östrojen bakılck.doktor ondn süphelenıyorum dedi.12 tane iğne nereye gitti anlamıyorum.karnım göguslerım davul gibi oldu,zor bi yumurta tipi diyor doktor varmı bebım gibi bu durumu yasayan
kızlar size birşey sormak istiyorum bana yardımcı olun lütfen.benim dün aşılamamın 10.günüydü.ben dayanamadım merak ettim ve dün test yaptım sonucum 78.44 çıktı.ama bundan 3 gün önce doktorun tavsiyesi ile ovitrelle yapmıştım.onun etkisi ilemi okadar yüksek çıktı acaba?? ama doktorum bir hormon o kadar etkilemez sonucun yüksek çıkmış 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.benim kafam çok karıştı bana yardım edermisiniz.
bide idrar test i yap canım bence tebrıkler hamilesın
inşallah canım bakalım bi daha test yaptırcam değerler yükselirse kesinleşir zaten.ama idrarda çıkmaz adet zamanın geçmediği için demişlerdi:44: çıkarmı acaba ??
Selam kızlar Bana yardımcı olur musunuz? Ben de ve eşimde sorun yok ama 2 seneye yaklaştık gebe kalamıyorum Aşılamaya karar verdi doktor. Bu ay adetimin 2. günü çağırdı beni neler bekliyor? Ne olacak şimdi bana anlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?