- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.641
Benim gittigim yerde asilama ucreti 350 tl sperm yikamada 160 tl yerine gore degisiyor fiyatlar 800 Eden var 1000 Eden 2000 ede fiyati sormanizda fayda var yaptiricaniz yere.. zaten ilacti raporuydu onlarda 500 u buluyormus benim cocugum oldundan Ben cebimden aldim ilaclarimi cok pahali 350 tl kutusu ilk 3 kutu aldim yetmedi 4. Kutuyu aldim catlama ignesi 79 tlcik derken bi ton para bayildim...yakın zaman için aşılama ücretleri ne kadar tutuyor acaba? bir de fiyatlar soruna göre değişiyor mu? ben de sorun yok. sperm hareketlliliğinde biraz sıkıntı var. şuanda adetim. 2-3 güne adet bitecek. bu ay aşılama yaptırmak istiyoruz ama doktora hiç görünmedik. adetten sonra gidiym diyodum ben de.
Benim gittigim yerde asilama ucreti 350 tl sperm yikamada 160 tl yerine gore degisiyor fiyatlar 800 Eden var 1000 Eden 2000 ede fiyati sormanizda fayda var yaptiricaniz yere.. zaten ilacti raporuydu onlarda 500 u buluyormus benim cocugum oldundan Ben cebimden aldim ilaclarimi cok pahali 350 tl kutusu ilk 3 kutu aldim yetmedi 4. Kutuyu aldim catlama ignesi 79 tlcik derken bi ton para bayildim...
Cok sukurki ilk asilamam tuttu...
Darisi sizlerin basina Insallah...
yakın zaman için aşılama ücretleri ne kadar tutuyor acaba? bir de fiyatlar soruna göre değişiyor mu? ben de sorun yok. sperm hareketlliliğinde biraz sıkıntı var. şuanda adetim. 2-3 güne adet bitecek. bu ay aşılama yaptırmak istiyoruz ama doktora hiç görünmedik. adetten sonra gidiym diyodum ben de.
çok teşekkür ederim. bizim kafamız karışık hem doktor şu bu uğraşmak zor geliyor hem de maddi açıdan biraz zorlayacak gibi bizi o yüzden yaptırsak mı yaptırmasak mı tam olarak karar vermiş değiliz. inşallah bizler de senin gibi bebişimize kavuşuruz hayırlısıyla. sizin adınıza çok sevindim.
canım ben yeni yaptırdım aşılama..1 hafta oldu..küçük bi yerde yaptırdım burda fiyatlar 300 tl..tutmazsa ağustosta ankarada büyük bir merkezde yaptırıcam oraylada görüştüm orasıda 1500 tl istiyor...fiyatlar merkeze göre değişiyor yani..ama kadında yada erkekte farklı problemler olması vs fiyatı etkilemiyor...bendede bir problem yok eşimin sperm hız ve sayısında problem var..
inşallah bebeğine bir an evvel kavuşursun tatlım...
Sagol canim Tesekkur ederim. Darisi tum isteyenlerin basina Insallah...
Inan bende cok dar bir zamanimda yaptirdim borc harc Neyseki odedim bitti...
Maddi manevi acidan cok zor... Bide tutmasa o daha kotu olur Muhtemelen.
Asilama yaptirican zaman o paranin bosa gidebilecegi ihtimalinide dusunmek lazim...
inşallah tutar da tekrar yaptırmak zorunda kalmazsınız.
tutmama ihtimali kafamızı karıştırıyor zaten. yaptırsak mı yaptırmasak mı tutar mı tutmaz mı o düşündürüyor bizi de
kızlar bende asılama yaptıracagım 3 4 gun sonra benım hastane 500 sperm yıkama 200 ve ılaclar raporlu 200 falanmıs ozelde yaptırıyorum tabı baska neler yaptırılıyor bılmıyorum asılama sırasında ama sızlerın sorununuz yok heralde bende yumurtalarım tembel o yuzden yaptırıyorum ama erkekte sorun varsa bende caksır suyunu deneyın kı benım arkadasım bunu denedı ve hamıle kaldı esının 1 2 spermı oluyordu dusunsenıze 4 defa tup bebek denemıstı ve en sonunda 8 aylık bır caksır suyu ıcme sonunda hamıle kaldı ve arkadasımda sorun yoktu esındeydı yanı bende yumurtalıklarımı gelıstıren bıtkısel seyler deneyecegım asılamasırasında corek otu bal tarcına basladım ama sanırım gec kaldım keske bır ay onceden baslasaydım bırde adetımın 2 gununden 14. gunune kadar adacayı ıcecegım ınsaallah faydasını gorurum bunlarıda zaten burdan ogrendım
benimde pko sorunum vardı tedavi gördum 6 ay olmayınca aşılamaya geçtik... Eşimde sorun yoktu 120 milyon du sperm sayısı sorun Malesef bendeydi.. sanırım sorunu olmayanlar zaten uğraşmadan hamile kaliyordur... Tabi sebepsiz infertilitesi olanlarda var..
Tedaviniz hayırlı olsun... Insallah benim gibi şanslı olursunuz ilk asilamaniz tutar.
merhaba arkadaşların sonunda ben de sizin aranıza katılacağım sanırım. yani aşılama olanların mekanına... ben de pko var malesef baş belası bir hastalık. eşimin sperm sayısı ve hareketliliğinde hiçbir sorun yok. aksine dr çok iyi oldgnu söyledi. görünen sorun bende. klomen, duphaston, gonal-f, menogon, östrofem.... hepsini kullandım. ilaçlar her defasında hemen hemen işe yaradı. yumurtalarım gelişti, rahim duvarı falan herşey iyiydi ama olmadı. estradiol hormonunda biraz sıkıntı vardı. yumurta gelişmiş büyüyor olduğu halde estradiol hormonu düşüyordu. geçen ay o sorunu da hallettik çatlatma iğnemi de vuruldum ama sonuç alamadık. bu ay dr ultrsonla baktıktan snra yine durumun iyi oldugunu ama çok sayıda yumurtamın oldugunu söledi. önümüzdeki ay artık aşılama yapalım dedi. fakat ben doğuda oldugum için açıkçası herşeye cok fazla güvenemiyorum. o yüzden ağustosta akdeniz ünv. hastanesine iyi bir dr a gideceğiz. en azından burda gördüğüm tedavi doğru mu yoksa başka bir sorun var mı diye emin olmak istiyoruz. orda da aynı sorunlar sölenirse artık eylülde aşılama yaptıracağız. rahim filmim de iyi cıktı. su anda tek olmasına rağmen büyük sorunumuz PKO... umarım herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur.
cidden çok zor bir yolmuş. ben 7-8 ayda cok yoruldum. yıllarca sürerse nasıl dayanırım bilmiyorum.
Selam kızlar, bugün bizde ilk aşılama için start verdik inş. olumlu sonuçlanır. Aşılama tarihim tam belli değil benim 28 yada 30 temmuz da olucak bugünden itibaren klomene başladım bakalım bundan sonrası nasıl gelişecek çok merak ediyorum
Amin İnşallah dilediğin gibi sonuçlanır seninki de. benim tam tarih belli değil senin ne zaman yapılacak aşılama? Birde bende hiç heyecan yok sanırım olmucak benimki bi tuhaf ve hissizim bu konuda
Hadi bakalım hayırlısı ne ise o olsun senin için. Benim durumda belli değil acil bir sorun çıktı evle ilgili ve bir hafta içinde taşınmamız gerekiyorortada ne ev var ne hazırlık nasıl olacak hem aşılama hem ev taşıma ikisi bir arada nasıl olacak hiç bilmiyorum moralim çoook bozuk
canım benım moralını bozma zaten sen klomenle baslamıssın ıgneyle degıl ama klomen cevap verırse tasınma ısını bıraz ertelemen gerekebılır bende klomenle basladım ama yumurtalar cevap vermedı sımdı ıgnelere baslayacagım nasıpse hepımız ıcın hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?