- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.221
Kelebekcık canım senden guzel haber beklıyorum lutfen oldu de bende haile listesine yazıyım seni. Liste için seni bekliyorum inşallah hamilesindir.
sen nerede düşünüyorsun? bende kendi doktorumla devam etsemmi yoksa bahçeciye gitsemmi diye karasızım tüp bebek için
Progestanı kullananlar günde kaç tane kullandınız ?
slm kızlar bende bugün aşılama yaptırdım 3 yumurtam vardı 2si uygundu dua edin hayırlısıyla tutsun inşallah. şimdi ananas dışında tutunması için ne yemeli neler yapmalı yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar ben diğer konuya yazıyordum ama kimse pek bişi yazmaz oldu.Ben de 29 nisanda aşılama oldum.Dün idrar testim pozitif çıktı bugün de kan testim pozitif.Hala inanamıyorum.Ben hep kasık ağrısı çektim 16 gün boyunca.Hatta cumartesi pedle bile dolaştım.Ha oldum ha olucam gibiydi.Bide sadece göğüs uçlarım acıyor bir haftadır.rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
ananas tutunmasını mı sağlıyormuş?
[/QUOTE]15.052013 itibariyle umutlu ve uğurlu listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Ey RABBİM işimizi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.
DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNE ADAYLARI
Aşılama yaptıranlar[/
[[/DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNELERİ ....................................................................
e_h
Ey RABBİMİZ.. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle..
Aramıza yeni katılan aşılama yaptıran arkadaşlar listeye eklenmek için adet tarihlerinizi söylermisiniz..
Ve malesef ki aşılaması tutmayan arkadaşlarda bilgi verirlerse listedeki kalabalığı önlemiş oluruz.
merhabalar..
ececim hayırlı olsun bereketli olsun inş listeniz..
önceki listemizde neredeyse herkes kavuştu yavrusuna..
RABBİM sağlıkla herkese nasip etsin inş..
bende hamdolsun uğraşlar sonucu yavruma kavuştum 2,5 yaşında olduk bile..
tüm bu durumda yorulan ve en önemlisi yoğrulan arkadaşlarıma söylemek istediğim;
sakın vazgeçmeyin..! maddi-manevi elinizden geleni ardınızda bekletmeyin..
en başta dualarınız olmak üzere tedavinizi bırakmayın.. RABBİM kabul etmeyeceği duayı dile nasip etmezmiş ya..
o inatçı yavrular, sabırlı-güçlü annelerine kavuşacaklar inş.. sabır demek bana kolay,çekene zor biliyorum yaşadım..
ama ötesi yok.. inanın bu günlerin hepsi unutulacak..
bol hamileli bir liste olsun inş.. sevgiler..
İnsallah benimde 2. De tutar sende ki sorun neydi ??Canim umudunu kaybetme benim ikinci asilamamda hamile kalmistim.
Benim esimde morfoloji problemi var canim, bakalim benim de önumuzdeki hafta asilamam yapilacak hayirlisi olsun Allah hepimizin gonlune gore versinİnsallah benimde 2. De tutar sende ki sorun neydi ??
evet canım diyetisyen arkadaşım tavsiye etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?