Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kelebekcık canım senden guzel haber beklıyorum lutfen oldu de bende haile listesine yazıyım seni. Liste için seni bekliyorum inşallah hamilesindir.

Kelebekcık canım senden guzel haber beklıyorum lutfen oldu de bende haile listesine yazıyım seni. Liste için seni bekliyorum inşallah hamilesindir.

Malesefff... 0.71 NEGATİFFF.......

Kısmet değilmiş, üzüldüm ağladım ama şuan daha iyiyim.. Bugün test yaptırdım döndüğümde çamaşırımda batmıştı malesef.. Keşke güzel bir haber verebilseydim. Umarım listenin pozitifleri bol olur.. Herkeze bol şans diliyorum. Ve yıkılmadım ayaktayım diyorum. Artık kısmetse tüp bebek var sırada. Umarım ondan güzel bir sonuç alırım..

Son düzenleme:
slm kızlar bende bugün aşılama yaptırdım 3 yumurtam vardı 2si uygundu dua edin hayırlısıyla tutsun inşallah. şimdi ananas dışında tutunması için ne yemeli neler yapmalı yardımcı olur musunuz ?

ananas tutunmasını mı sağlıyormuş?

Arkadaşlar ben diğer konuya yazıyordum ama kimse pek bişi yazmaz oldu.Ben de 29 nisanda aşılama oldum.Dün idrar testim pozitif çıktı bugün de kan testim pozitif.Hala inanamıyorum.Ben hep kasık ağrısı çektim 16 gün boyunca.Hatta cumartesi pedle bile dolaştım.Ha oldum ha olucam gibiydi.Bide sadece göğüs uçlarım acıyor bir haftadır.rabbim hepimize nasip etsin inşallah..

Canimm inan cok sevindim listeyi guncellemek icin hamile haberi bekliyordum liste basi sen olacaksin ugurlu geleceksin listemiz dolup tasacak insallah. Bu arada ilk asilamanmiydi. Umarim saglikli bir gebelik ve saglikli bir evlat alirsin kucagina cok sevindim Allah tamamina erdirsin

Arkadaşlar, çok teşekkür ederim hepinize.Benim ilk aşılamamdı.Sebepsiz inferteliteydi benimki.Doktorum çok iyi.Bu site bana bu bekleme sürecinde çok iyi geldi.Kimse birbirini tanımıyor burada ama birbirine derman oluyor.Benim dualarım sizlerle...İnşallah hepimizin güzel haberlerini alırız:))

15.052013 itibariyle umutlu ve uğurlu listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

“Ey RABBİM işimizi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.”

DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNE ADAYLARI
Aşılama yaptıranlar[/

[[/DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNELERİ....................................................................

e_h

Ey RABBİMİZ.. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle..

Aramıza yeni katılan aşılama yaptıran arkadaşlar listeye eklenmek için adet tarihlerinizi söylermisiniz..
Ve malesef ki aşılaması tutmayan arkadaşlarda bilgi verirlerse listedeki kalabalığı önlemiş oluruz.[/QUOTE]

Sanırım tugbabebegımde hamıle eger oyleyse cok mutlu olurum, bende adetimi beklıyorum surec baslıcak umarım hayırlısı olur

[/QUOTE]

ben yeniyim aranızda 10 mayıs aşılama tarihim heyecanlı ve meraklı bekleyişim sürüyor hayırlısıyla 23 yada 26 da size güzel haberler veririm inşallah. Sizden gelecek güzel haberler umutlandırıyor beni :)

mesajımı görünce cevap yazarmısınız

Meraba arkadaslar benimde asilama icin start verildi ilk ignemi bu aksam yapicam insallah hayirlisi olur Allah hepimizin yardimcisi olsun

1,5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum, 2 yumurtlama takibi sonrası Halit Rıfat Erden'e görünmeye karar verdim. Yarın kendisiyle görüşeceğim heralde aşılamaya geçer diye düşünüyorum. Aslında nedense içimde hiç umut yok tüp bebek olmadan olmayacak gibi geliyor ama bakalım neler olacak. Uzun zamandır bu konuyu takip ediyordum sonunda ben de size katılmaya karar verdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…