Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar biz yaklaşık 8 aydır deniyoruz ancak olmuyo geçen ay eşim sperm tahlili verdi sonuçlar çokistikrarlı değildi ama sperm sayımız normalin altında sanırım bu sebepten olmuyo aşılama yöntemine gitmeyi düşünüyorum yaptıranlara sorum ilaç kullanmak zorundamıyım ya da iğne benim yumurtalarım da problem yok şükür sonuçta eşimle alakalı gibi görünüyo ilaçsız iğnesiz direk uygulama yapılır mı

[/QUOTE]

merhaba bende yeniyim aranızda.. 18 mayıs 2, aşılamam oldu 3 haziran adet tarihim.. inş. rabbim hepimize nasib edert...

[/QUOTE]

mrb ben asılama olmadım ama nasipse haftaya felan olucam yani ignelere basladım salıya 2. asılamam olucak allah nasp ederse

merhaba bende yeniyim aranızda.. 18 mayıs 2, aşılamam oldu 3 haziran adet tarihim.. inş. rabbim hepimize nasib edert...[/QUOTE]

h.g canım benimde 2. si olucak ilki maalsef tutmadı umarım bu sefer hayırlı haberler veririz

Ne güzel cnm allah tamamına erdirsin inş bende cnm 9 gundur kasık ağrısı cekiyorum dediğin gibi sadece göğüs uçlarım acıyor insanlah bizede allahım nasip eder

merhaba bende yeniyim aranızda.. 18 mayıs 2, aşılamam oldu 3 haziran adet tarihim.. inş. rabbim hepimize nasib edert...

h.g canım benimde 2. si olucak ilki maalsef tutmadı umarım bu sefer hayırlı haberler veririz[/QUOTE]

inş. canım kasıklarımda şiddetli ağrılar oluyor belimde ağrıyor sanırım benim yine tutmadı en kısa zamanda kavuşuruz inş. bebişlerimize..

Ne güzel cnm allah tamamına erdirsin inş bende cnm 9 gundur kasık ağrısı cekiyorum dediğin gibi sadece göğüs uçlarım acıyor insanlah bizede allahım nasip eder

Valla arkadaşım benim o süreçte kasıklarım hep ağrıyordu.hele de 7 - 8 gün sonra aşılamadan sonra hiç kesilmeden ağrıdı.Kalkamadım yerimden..İmşallah arkadaşım sana da nasip eder Allahım.Bi sitede bulmuştum aşılama sonrası hamileleik belirtilerinde bilhassa sadece göğüs ucunun acıdığını...Rabbim afiyetiyle sabrınızı versin inşallah.

selam arkadaşlar benimde aşılama mayıs 27 pazartesi günü oldu 4 haziranda kontrole yani yumurtalar çatlamışmı diye bakcaklarmış bu çatlama iyimidir kötümüdür ozaman tam 9uncu gün oluyo birde bugün 3.gün oldu şikinliğim azcık indi gibi tuvalete çıkınca kabızlık ve gaza devam azcık sol kasığımda ağrı var oturunca inceden bi batma var bide gaz olunca daha bi batma var gibi ilk aşılama hepmiz için umut olur inş ozaman mı verecekler pregoston veya jeli yoksa direk gebelik testi yapacaklar ve çatlama için bilgisi olan yazabilirmi lütfen

niye kimse yazmıyo yahu

merhabalar kızlar.ilk aşılamamı geçen ay yaptırmıştım.tutmuş şimdilik herşey yolunda.inşallah allahım hepimize bebeğimizi kucaklamayı nasip etsin.

hayırlısı olsun canım. rabbim kucağına almayı nasib eder inş. benimde 2, aşılamam oldu bugün sonuçları alıcam inş. benimde tutmustur..

niye kimse yazmıyo yahu

merhaba canım aşılaman hayırlı olsun umarım sonuç pozitif gelişir.. ben 2 aşılama oldum ama doktorum beni çağırmadı kontrole ne için çağırdığını anlamadım.. yumurtanın çatlamış olması gerekiyor ki aşılaman olmuş.. ben ilaç veya jel kullanmadım ikisinde de ilki malesef olumsuz sonuçlandı. bugün 2, sonuçlarını alıcam inş. pozitif yazarım buraya :))

valla ayın 4üne randevu kağıdıma yazılı olan çatlama banada denen 4ünde gel bakalım yumurta çatlamışmı dedi üzerine yağ bağlamışmı diye bakılıcakmış valla bende anlamadım sanada banada hayırklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…