- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.241
[/QUOTE]15.052013 itibariyle umutlu ve uğurlu listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Ey RABBİM işimizi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.
DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNE ADAYLARI
Aşılama yaptıranlar[/
[[/DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNELERİ ....................................................................
e_h
Ey RABBİMİZ.. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle..
Aramıza yeni katılan aşılama yaptıran arkadaşlar listeye eklenmek için adet tarihlerinizi söylermisiniz..
Ve malesef ki aşılaması tutmayan arkadaşlarda bilgi verirlerse listedeki kalabalığı önlemiş oluruz.
[/QUOTE]15.052013 itibariyle umutlu ve uğurlu listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Ey RABBİM işimizi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.
DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNE ADAYLARI
Aşılama yaptıranlar[/
[[/DÜNYANIN EN GÜZEL EN SABIRLI ANNELERİ ....................................................................
e_h
Ey RABBİMİZ.. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle..
Aramıza yeni katılan aşılama yaptıran arkadaşlar listeye eklenmek için adet tarihlerinizi söylermisiniz..
Ve malesef ki aşılaması tutmayan arkadaşlarda bilgi verirlerse listedeki kalabalığı önlemiş oluruz.
Arkadaşlar ben diğer konuya yazıyordum ama kimse pek bişi yazmaz oldu.Ben de 29 nisanda aşılama oldum.Dün idrar testim pozitif çıktı bugün de kan testim pozitif.Hala inanamıyorum.Ben hep kasık ağrısı çektim 16 gün boyunca.Hatta cumartesi pedle bile dolaştım.Ha oldum ha olucam gibiydi.Bide sadece göğüs uçlarım acıyor bir haftadır.rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
merhaba bende yeniyim aranızda.. 18 mayıs 2, aşılamam oldu 3 haziran adet tarihim.. inş. rabbim hepimize nasib edert...
Ne güzel cnm allah tamamına erdirsin inş bende cnm 9 gundur kasık ağrısı cekiyorum dediğin gibi sadece göğüs uçlarım acıyor insanlah bizede allahım nasip eder
Ben Ankaradayım ve doktorum Mehmet Erdem Gen-Art da yapılacak sanırım tüp bebek..
sizce şansımız varmıdır :)
kimse bilemez canım şansının olup olmadıgını anlamanın tek yolu bekleyip görmen inşaallah tutar
selam arkadaşlar benimde aşılama mayıs 27 pazartesi günü oldu 4 haziranda kontrole yani yumurtalar çatlamışmı diye bakcaklarmış bu çatlama iyimidir kötümüdür ozaman tam 9uncu gün oluyo birde bugün 3.gün oldu şikinliğim azcık indi gibi tuvalete çıkınca kabızlık ve gaza devam azcık sol kasığımda ağrı var oturunca inceden bi batma var bide gaz olunca daha bi batma var gibi ilk aşılama hepmiz için umut olur inş ozaman mı verecekler pregoston veya jeli yoksa direk gebelik testi yapacaklar ve çatlama için bilgisi olan yazabilirmi lütfen
merhabalar kızlar.ilk aşılamamı geçen ay yaptırmıştım.tutmuş şimdilik herşey yolunda.inşallah allahım hepimize bebeğimizi kucaklamayı nasip etsin.
niye kimse yazmıyo yahu
merhaba canım aşılaman hayırlı olsun umarım sonuç pozitif gelişir.. ben 2 aşılama oldum ama doktorum beni çağırmadı kontrole ne için çağırdığını anlamadım.. yumurtanın çatlamış olması gerekiyor ki aşılaman olmuş.. ben ilaç veya jel kullanmadım ikisinde de ilki malesef olumsuz sonuçlandı. bugün 2, sonuçlarını alıcam inş. pozitif yazarım buraya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?