Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar bende 24 mart adet tarihim 15 nisan 2. aşılamam yapıldı bugün 11.günüm ve adet tarihim geçti şuan ..

inş. mutlu haberi alırsın canım bende geçen ay aşılama denedim ama malesef tutmadı 2. aşılama için gün sayıyorum.doktor öneriniz varmı?nerede yaptırıyorsunuzben 1. aşılama da gonal f kullanmıştım ama çok düşük dozdu o yüzden tek yumurta gelişti sizde nasıl olmuştu?

14. gün pazara denk geliyor bende pazartesi test yaptırmayı düşünüyorum Mehmet Erdem Özel muayenehanesine gidiyorum ben aşılamam Gen-Art da yapıldı ben ilk aşılamam da klomen ile denedik 2. aşılamam da 3 kutu Gonal-f kullandım bende de uzun bir uğraş sonucu bir tane 18,5 ml çok sayıda da küçük foliküller oluşmuştu

arkadaşlarım bugün 2.aşılamamı oldum.4 yumurtam varmış.2 gün üstüste aşılama oldum.1.sini çatlatma iğnesinden 24 saat sonra 2.sini çatlatmadan 48 saat sonra oldum.bu esnada 2 yumurtam çatlamış 2 si çatlamamış.dr günaşırı ilişki önerdi.progestan verdi.ama ağız yolu ile mi yoksa vajinalden mi dr sormadım.ben de ağız yolundan olanı aldım.bakalım.ne olacak.ilk aşılamamda çook gergindim.kesin gözüyle bakıyordum.tutmayınca çok üzüldüm,ağladım.ama şimdi sıkmıyorum kendimi.olmazsa olmaz dünyanın sonu değil ya diyorum.içim rahat artık beklemiyorum da günlerimi de saymıyorum.tevekkeltü alellah.ben elimden geleni yaptım gerisi rabbimin isteğine kalmış.

Progestan hangisini kullanıyosun genelde vajinal jel olanları veriyorlar ama ..

Kizlar ikinizede uzuldum emekler umutlar gidiyor ama hayirlisi. Demek ki daha vakti gelmemis bebislerin insallah en kisa zamanda saglikla hamile kalirsiniz ve kaliriz dualarimdasiniz guzel haber bekliyorum

merhabalar:) bende yarın sabah 11de aşılama yaptırıyorum.ilk denemem gonal f kullandım.112,5 ml ile bitane yumurtam büyümüş. eşimin sonuçlarıda iyi çımıştı.inşallah bi sorun çıkmaz..

Ben bu listeye yazılmamışım nasıl kaçırmışım oysa aşılamayla ilgili tüm yazıları kaçırmıyorum bir süredir. Aşılama tarihim 19.04.2013 ve test tarihim 04.05.2013 ....
Regl olucam diye korkuyorum bugün aşılamamın 14. günü, çok hafif bir regl olacakmışım gibi kasıkdan sinyaller alıyorum o yüzden tedirginim. Zaman geçmek bilmiyor. 10. Günü idrar testim negatif çıktı ama zaten idrar testi yanıltır diyorlar. Bugünü saymazsak son 2 günüm kaldı, çift çizgi görmek istiyorum artık hayırlısıyla

merhaba arkadaşlar benimde bu ay aşılamam var ve aşılama yaptıran arkadaşlar aşı sırasında sıkışık olmak şartmı si ne yaptınız bbirincide çok kötü oldum ve ikincide sıkışık olmak istemiyorum bilen varsa yazsın lütfen tez zamanda kavuşalım meleklerimize

hayır benim bildiğim kadarıyla öyle bir şey gerekmiyor 2 defa aşılama oldum ben iki ayrı doktorda hiç böyle bir şey söylenmedi
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Benim aşılamamdan öncede su içirdiler zaten sıkışıktım bide su içince baya sıkıştım. İşlem başlarken ultrasonla üstten baktılar ve fazla idrar var diye bir bardak verdiler elime bu kadar yapman gerekiyor dediler. Tabi o kadar sıkışıkken bir bardakla sınırlamak ne kadarda zor oluyor yinede yaptım. genelde orada bekleyenlerin elinde hep su vardı ama birde tüp bebek transferi için bekleyen biri vardı onada evvelsi akşamdan itibaren suyu yasaklamışlar. Kişiye göremi değişiyor bilmiyorum ama su içince rahim daha fazla kalkıyor rahat işlem yapılıyor demişti bana hemşire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…