- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.201
Merhabalar bende 24 mart adet tarihim 15 nisan 2. aşılamam yapıldı bugün 11.günüm ve adet tarihim geçti şuan ..
inş. mutlu haberi alırsın canım bende geçen ay aşılama denedim ama malesef tutmadı 2. aşılama için gün sayıyorum.doktor öneriniz varmı?nerede yaptırıyorsunuzben 1. aşılama da gonal f kullanmıştım ama çok düşük dozdu o yüzden tek yumurta gelişti sizde nasıl olmuştu?
arkadaşlarım bugün 2.aşılamamı oldum.4 yumurtam varmış.2 gün üstüste aşılama oldum.1.sini çatlatma iğnesinden 24 saat sonra 2.sini çatlatmadan 48 saat sonra oldum.bu esnada 2 yumurtam çatlamış 2 si çatlamamış.dr günaşırı ilişki önerdi.progestan verdi.ama ağız yolu ile mi yoksa vajinalden mi dr sormadım.ben de ağız yolundan olanı aldım.bakalım.ne olacak.ilk aşılamamda çook gergindim.kesin gözüyle bakıyordum.tutmayınca çok üzüldüm,ağladım.ama şimdi sıkmıyorum kendimi.olmazsa olmaz dünyanın sonu değil ya diyorum.içim rahat artık beklemiyorum da günlerimi de saymıyorum.tevekkeltü alellah.ben elimden geleni yaptım gerisi rabbimin isteğine kalmış.
Benim sonuç negatif Haziran'da tüp bebeğe start veriyoruz tekrar. Herkes için hayırlısı olsun.
merhaba arkadaşlar benimde bu ay aşılamam var ve aşılama yaptıran arkadaşlar aşı sırasında sıkışık olmak şartmı si ne yaptınız bbirincide çok kötü oldum ve ikincide sıkışık olmak istemiyorum bilen varsa yazsın lütfen tez zamanda kavuşalım meleklerimize
Benimde 1 ay ara sonrasında tüp bebek için savaş başlayacak bakalım..
Progestanı kullananlar günde kaç tane kullandınız ?
merhaba arkadaşlar benimde bu ay aşılamam var ve aşılama yaptıran arkadaşlar aşı sırasında sıkışık olmak şartmı si ne yaptınız bbirincide çok kötü oldum ve ikincide sıkışık olmak istemiyorum bilen varsa yazsın lütfen tez zamanda kavuşalım meleklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?