Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım benimde bugün aşılamamın 3.günü ve benimde aynen senin gibi yatarken yorgan değdiğinde bile acıyor göğüslerim. Gaz bendede var ama birkaç gündür kısır mercimek filan yedim ben ona yoruyordum. Bence aşılama öncesi olduğumuz hormon iğnelerinin etkisi bunlar yani şişlik ve göğüs acıması vs.. İnşallah hayırlısıyla hamileyizdir. Ben aşılamaya başlamadan önce doktora sormuştum geçen ay boya yaptırabilirmiyim diye, oda bana bunlar çok ufak detaylar çok önemi yok gibi konuştu bende aşılamadan önceki hafta boyadım sonra boyamam diye. En azından ilk 3 ay boyatmayın diyor aslında çoğu kişi. Ama sen henüz hamile değilsin, o yüzden sakıncası olurmu diye endişe etme bence.

Zaman çabuk geçsin ve sonucu öğrenelim bu bekleyiş insanı stres yapıyor, ben kendime evde hamile muamelesi yapıyorum kaç gündür kendimi istirahate aldım, mutfakda pratik bişeyler hazırlayıp yiyorum bütün gün uzanıyorum arada bilgisayar başına oturuyorum, süpürge bile açmadım evin hali içime sinmesede boşveriyorum hani şu hızlı spermlerle yumurtaların mutlu buluşmasını engellememek için fazla hareketli şeyler yapmıyorum. Çok kahve içerdim şimdi içmiyorum vs.. vs... çenem düştü

iki buçuk yıllık evliyim .ilk yılda kimyasal gebelik geçirdim,bir buçuk yıla yakın olmuyordu arkadaşlar,eşimde ileri hareket ve morfoloji sorunu bende sağ tüp tıkalı prolaktin sorunu vardı,aşılamayı başlattık gonal f 450 kullanmaya başladım fakat doktor yumurta tıkalı olan tarafta oluşmuş öbür ay yapalım aşılamayı,bu ay beklemeyin dedi,bizde bu aydan ümidi keserek evimize döndük,voleybol oynadım evde mezdeke oynadım adete üç gün kala süprüz hamileymişim :) inş bunlar ümit olur arkadaşlar çok ağladım,iinanın hiç ümidim yoktu rabbim herkese nasip etsin inş benim değerlerde yükselirde içim rahatlar inşşşşşş ...

Kızlar bende bişey sormka istiyorum, bana jel verdi doktor yarın başlıycam, uzun tüp gibi olandan. Ucunu koparıcam sonra içeri iticem sonra diğer ucundaki daha kısa olan yerimi sıkıcam valla içinide okudum pek anlamadım. Hemşire tarif ederken içeri girecek kısmı sıkıca sıkıcaksın gibi anlattıda o an heyecanımdan anlamadım ben

Kullanan varmı nasıl yaptınız?

canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. gerçekten bende bazen düşünüyorum çok sakınıyorum kendimi özellikle eşim sürekli uyarıyor beni eğilme uzanma hızlı oturma falan diye ama olacağı varsa her şartta oluyor zaten. yalnız sana bir uyarıda bulunmak istiyorum mutlaka doktorunla konuş ve sana destekleyici progeston tarzı bir ilaç versin bende kimyasal gebelik geçirdim ama bana o zamanki doktorum hiçbir şey vermedi değerim 1 hafta boyunca 2 ye katlamıştı ama sonraki hafta takip etmedim görmek için gittiğimizde keseyi göremedik test yaptırdım değerimin bir noktada kalmış olduğunu gördük doktorda kimyasal gebelik birkaç gün sonra adet olursun dedi. Neticede ben 4 hafta hamileydim belki doktorum bana bu tarz bir ilaç verseydi en azından aklımda acaba mı sorusu olmazdı. canının sıkılmasın sakın sadece bir uyarı keşke benide ozaman uyaran biri olsaydı diyorum çünkü

sağol canım ya inşallah hamileyizdir benim içimde ne çok büyük bir umut var nede büyük bir umutsuzluk. Allahtan hayırlısını istiyorum beklemek zor gerçekten, ben zaten kendime normalde çok dikkat eden bir tip değilim çoğu zaman unutuyorum raflara uzanıyorum falan iş güç yapmamak işime geliyor zaten sağolsun eşim çok yardım erdiyor. bol bol dua etmek lazım doktorum öyle dedi biz yapmamız gerekeni yaptık sizde dua edin gerisi Allahtan dedi.

kızlar nasılsınısz epeydir gideremedim nete aşılamadan sonra 7.günm 3 gündür inanılmaz baş ağrısı var geçmek bilmeyen sizlerdede oldumu birde kasıklarımda inanılmaz bir kazı çalışması ilaçların etkisimidir

canım bendede gögüs ucu karıncalanması var sızlıyo sanki birde geçmek bilmeyen başağrısı belkide gebelik belirtilerdir inş ilaç etkiside olabilir ama biz iyi şeye yorumlayalım:) gebelik belirtisi diye şüpheleniyoruz çünkü yaşamadığımız belirtiler benimde ilk aşılamam bugün 7.günü normalde klomen ve ovitrelle kullandım ama bu ilaçları aşılama olmadan önce 3kez kullandım aklıma gelmiyo değil daha önce niye olmadı bu belirtiler diye ve şüpheleniyorum oldumu tuttumu caba diye inş güzel haberler veririz birbirimize

Son düzenleme:
Dayanamayıp öğleden sonra aniden rulo halindeki halıyı kaldırdım altından bişey almak için. Sonrasında pskolojikmi bilmem regl olacakmışım gibi içimde bir hisler oluştu, her ay regl olmamayı umduğum ve umudumu kıran şuanki gibi regl belirtileri geldiğinden buda öyle bişeymi diye sıkıldım yine.. Daha aşılamamın 3. günü aslında.. :2:

Bana hemşirenin birisi aşılama olduğunuzu unutup normal hayatınızı yaşayın yoksa zaman geçmez demişti ama olmuyor malesef bu beklemek çok stresli bi durum.

Lütfen hayırlısıyla çift çizgiyi görelim bu aşılamanın sonucunda

meraba arkadaşlar ilk kez yazıyorum hep takip ediyodum sizleri.ben de 12 nisanda aşılama oldum 26 nisanı bekliyorum ve bu geçmyen süreçte sizlerle birlkte olmak istedim.biz 2 yıldır bebek istiyoruz 5 senelik evliyim hiç bi problem yok 6 ay klomen kullandım bu ay aşılamaya başladım inşallah sonuç alırım ve alırız..

Kimyasal gebelik yine ( yıkıldım...
iki oldu.napicam bilemiyorum (

Arkadaşlar Allah nasip ederse çarşamba günü aşılamam olacak. menogon iğne ile oldu tedavim, doktor bu gece çatlatma iğnesini vurdurmamı söyledi, yumurtam yeterli boyuta geldiği için bugün ve yarın menogonu kullanmayacağım artık değil mi?doktor bir şey demedi ama içime kuşku düştüüüüü :26: yardımcı olursanız sevinirim. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

meraba arkadaşlar,2.aşılamamı olacağım,5 gün ,günde 3 kez klomen kullandım.yumlarım 3 tane...22mm olanı dr saymadı.şimdi 16 mm olan 2 yumumun gelişmesini bekliyorum.perşembe ve cume üstüste aşılama olacağım..lina kadın sağlığında .şükran hanım yapacak,hayırlısı inşaallah,uzaktan bir akrabam beni rüyasında görmüş ikiz bebeklerim olmuş,biri kız biri erkek,,ayy inşaallah tutar diyorum.bana dua edin arkadaşlarım.bu son aşılamam.artık bundan sonra herşeyi oluruna bırakacağım.çok uğraştım,yoruldum artık.takmıyorum artık kafama.rabbim isterse neler olmaz ki...

Kimyasal gebelik yine ( yıkıldım...
iki oldu.napicam bilemiyorum (

canım hayırlısı böyleymiş diyelim, doktorlar kimyasalda olsa bu gebeliklere olumlu gözle bakıyorlar neticede sperm ve yumurta buluşabiliyor döllenebiliyor sadece daha fazla ilerleyemiyor Allah'ın hikmeti bu. Canını sıkma ama doktoruna genetik test vs. gibi bakılması gereken başka bir test olabilir mi diye sor bence

Allah gönlüne göre versin canım inşallah kavuşuruz bebişlerimize bu ay.

inşallah canım bu sitede hamileyim diye haykırmak en büyük hayallerimden biri

kızlar benim bir sorunum var Cuma günü idrarda yanma başladı yani aşılamamın 3. günü oluyor
hala devam ediyor günde belki 5 lt su içiyorum geçsin diye benim kronik sistitim var zaten sıklıkla olur ama bu ay olması çok üzdü beni gebe kalmamı sekteye uğratabilir diye korkuyorum . hala devam ediyor. ben arka arkaya ilişki yaşadığım zaman sistit oluyorum evlendiğimden beri böyle gitmediğim doktor kullanmadığım antibiyotik kalmadı ama geçmiyor doktorum aşılamadan sonraki gün ve ertesi gün ilişki olsun dediği için böyle yaptık, bu sabah idrarımdan kan gelmeye başladı o kadar çok şey düşünüyorumki acaba bu kan gerçekten idrardan mı geldi yoksa yerleşme kanamasımı yada taş ve ya kum düşürüyor olabilirmiyim diye şüpheleniyorum daha önce böbek taşı düşürdüm çünkü ızdırabını çekmek bir şey değilde aşılamanın bu sebeple olumsuz sonuçlanmasından çok korkuyorum benim gibi sistit yaşayan yada aşılamanın 7. günü yerleşme kanaması olması mümkün olabilirmi ne dersiniz?

dün sonuçları belli olacak arkadşlar vardı ne oldu acaba kimse yazmamış.. İnşallah hayırlı haberler aldıkları için mutluluk sarhoşluğu sebebiyle buraya yazmayı unutmuş olsunlar ama meraktayız heberin lüfeeeeeeeeeeen:18::18::18:

Evet hadı kızlar hamıle haberı beklıyorum lıstede hamıle lıstesıde var yukarıdan tek tek asagı yazalım insallah guzel haberler beklıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…