- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.281
Umarim gebelik belirtisidir canim, kuzenim tup bebekle gebe kaldi onda da aynen 7-8. Gunler batmalar olmustu, yerlesme sancisiymis meger :) guzel haberlerin olur insallah
inşallah canım benim de gebeliktendir.
ama hiç hissedemiyorum yaa.
sanki olmadı gibi geliyor
hayırlısı bakalım Allah büyük.
son 2 gün çarşamba sabah kan testi yaptırıcam
içime doğmuş kızlar tutmadığı kan sonucumu aldım negatif
Merhaba arkadaşlar
Ben de ilk aşılamamı yaptıracağım.ilaçlarım letu 2.5mg,gonal-f 450mg(150lik vuruyorum),merional 150,saizen easyquick 8mg.sizler hangi ilaçları kullandınız?aşılamanız ne zaman yapıldı?biraz bilgi verir misiniz?
canım çok üzüldümcanını sıkma Allah büyüktür.bende ilk defa bu ay aşılama olacağım.çok merak ediyorum nasıl olacak diye iğneler diyor arkadaşlar bende kalçadan iğneden korkuyorum.yarın adetn 3.günü geçen ay olmamıştı ilaç vermişti hormonlar için.bakalm yarın ne dicek
vslls ben 5 gün klomen kullandım canım.
3 gün de göbekten iğne yaptım kendim yaptım hem de hiç acımadı.
kalçadan yapılan da varmış sanırım ama ben bilmiyorum.
yumurtam gelişti bunlarla sonra da aşılama olmuştu işte.
bu ay da kendimiz deniyoruz ilaçsız .
ama yine de takip yapacak doktor yarın randevum var
sen ne yaptın dün doktora gittin mi ne dedi?
hepimize geçmiş olsun tez zamanda bebişler göbeğe konsun..
bende eylülde aşılamaya başlıyacam paztesi eşim semen testi verecek .
sonraa ne olur nasıl bi yol izleriz bilmiyorum..ünversite hastanesinde tedavi olacam maliyeti nekadardır..
sizler özeldemi oldunuz nekadar ödediniz
bende yeniyim hoşgeldinmerhaba benide aranıza alın yeniyim bende bu ay asılama yaptıracagım bu arada semen testi ne acaba
bende yeniyim hoşgeldin
semen testi eşimden sperm alınıp bakılacakmış sperm durumu nasıl diye
Allah yar ve yardımcın olsun canım benim ..bende gittim gonalf75 lik iğne verdi göbekten vuruyorum ve evet hiç acımıyormuş :)) pazartesi yumurta takibine çağırdı benide sonra ne der bilmiyorum.nasip bu işler dioruz ya hani.Allah onun zamanını öyle güzel ayarlıyorki sen hiç merak etme.sakın duadan vazgeçme
sonuctan bizlerede haber verin lütfennnnn
slm geçmiş olsun..canım bu sabah gittim doktora yumurtalar büyüyormuş gonalf 75 e devam çarşamba sabahı tekrar kontrolum var bi aksilik olmazsa cumartesi aşılama olacam inşallah.haberdar ederim.inşallah sizde umudunuzu sakın kaybetmeyin bende çok sabrettm halada sabrediyorum :)
slm geçmiş olsun..
ben bu ayın 10nu gittim dr. aşılamaya karar verdi..bu gün eşim sperm testi verdi öğlen 3 gibi sonucu alacak..
eylül 12 satım..acaba eylülde aşılama yapılırmı..yoksa ekime atarlarmı..bu arada sorun bende yumurtlama olmuyo..bide ben ünv.hastanesine gidiyom kaçlira tutar ilaçlarteşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?