Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selamlar. Ben de önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım. Öncesinde bir çikolata kisti ameliyatı 2 de başarısız tüp bebek denememiz var.

Çikolta kistiyle aşılama yaptıran oldu mu?

Bir de tüp bebek denemesinden sonra aşılamada pozitif sonuç alan var mı?

Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.

Umarim gebelik belirtisidir canim, kuzenim tup bebekle gebe kaldi onda da aynen 7-8. Gunler batmalar olmustu, yerlesme sancisiymis meger :) guzel haberlerin olur insallah

inşallah canım benim de gebeliktendir.
ama hiç hissedemiyorum yaa.
sanki olmadı gibi geliyor
hayırlısı bakalım Allah büyük.
son 2 gün çarşamba sabah kan testi yaptırıcam

dün kan verdim kızlar bugün sonucum belli olacak:18:
dün evde test yapmıştım negatif çıktı büyük ihtimalle tutmadı bu aşılama.
Rabbim hayırlısını versin artık bir dahakine inşallah

Merhaba arkadaşlar
Ben de ilk aşılamamı yaptıracağım.ilaçlarım letu 2.5mg,gonal-f 450mg(150lik vuruyorum),merional 150,saizen easyquick 8mg.sizler hangi ilaçları kullandınız?aşılamanız ne zaman yapıldı?biraz bilgi verir misiniz?

Son düzenleme:
içime doğmuş kızlar tutmadığı kan sonucumu aldım negatif

canım çok üzüldüm canını sıkma Allah büyüktür.bende ilk defa bu ay aşılama olacağım.çok merak ediyorum nasıl olacak diye iğneler diyor arkadaşlar bende kalçadan iğneden korkuyorum.yarın adetn 3.günü geçen ay olmamıştı ilaç vermişti hormonlar için.bakalm yarın ne dicek

Günaydın herkese
Dünden beri kimse cevap yazmamış bilgilendirecek kimse yok mu?

Son düzenleme:

vslls ben 5 gün klomen kullandım canım.
3 gün de göbekten iğne yaptım kendim yaptım hem de hiç acımadı.
kalçadan yapılan da varmış sanırım ama ben bilmiyorum.
yumurtam gelişti bunlarla sonra da aşılama olmuştu işte.
bu ay da kendimiz deniyoruz ilaçsız .
ama yine de takip yapacak doktor yarın randevum var

sen ne yaptın dün doktora gittin mi ne dedi?

Allah yar ve yardımcın olsun canım benim ..bende gittim gonalf75 lik iğne verdi göbekten vuruyorum ve evet hiç acımıyormuş :)) pazartesi yumurta takibine çağırdı benide sonra ne der bilmiyorum.nasip bu işler dioruz ya hani.Allah onun zamanını öyle güzel ayarlıyorki sen hiç merak etme.sakın duadan vazgeçme

hepimize geçmiş olsun tez zamanda bebişler göbeğe konsun..
bende eylülde aşılamaya başlıyacam paztesi eşim semen testi verecek .
sonraa ne olur nasıl bi yol izleriz bilmiyorum..ünversite hastanesinde tedavi olacam maliyeti nekadardır..
sizler özeldemi oldunuz nekadar ödediniz

merhaba benide aranıza alın yeniyim bende bu ay asılama yaptıracagım bu arada semen testi ne acaba

sonuctan bizlerede haber verin lütfennnnn

sonuctan bizlerede haber verin lütfennnnn

canım bu sabah gittim doktora yumurtalar büyüyormuş gonalf 75 e devam çarşamba sabahı tekrar kontrolum var bi aksilik olmazsa cumartesi aşılama olacam inşallah.haberdar ederim.inşallah sizde umudunuzu sakın kaybetmeyin bende çok sabrettm halada sabrediyorum :)

slm geçmiş olsun..
ben bu ayın 10nu gittim dr. aşılamaya karar verdi..bu gün eşim sperm testi verdi öğlen 3 gibi sonucu alacak..
eylül 12 satım..acaba eylülde aşılama yapılırmı..yoksa ekime atarlarmı..bu arada sorun bende yumurtlama olmuyo..bide ben ünv.hastanesine gidiyom kaçlira tutar ilaçlarteşkler

canım sanada geçmiş olsun.ben ankara başkent hastanesine gidiyorum aşılama için verdikleri iğnelere rapor çıkarıyorlar senden belge istiyorlar verdiğin zaman rapor çıkarıyrlar.iğne başına 60 tl gibi bir ücret ödeyeceksin.hastane benden 500 tl aşılama ücreti istdi ayrıca...onun dışında bende geçen ay gittim progesteron yüksek diye ilaç verdi önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi öylede oldu.yani değerlerine göre hemende yapabiliyor sonraki ayda.sorunsuz olsunda boşver sıkma canını :)))

rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin saglıklı evlatlar nasıp etsin umarım en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…