- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.301
canım bu sabah gittim doktora yumurtalar büyüyormuş gonalf 75 e devam çarşamba sabahı tekrar kontrolum var bi aksilik olmazsa cumartesi aşılama olacam inşallah.haberdar ederim.inşallah sizde umudunuzu sakın kaybetmeyin bende çok sabrettm halada sabrediyorum :)
Allah razı olsn arkadaşım :)insallah hiç bir aksilik olmaz da cumartesi günü asılaman olur canım
hepimize geçmiş olsun tez zamanda bebişler göbeğe konsun..
bende eylülde aşılamaya başlıyacam paztesi eşim semen testi verecek .
sonraa ne olur nasıl bi yol izleriz bilmiyorum..ünversite hastanesinde tedavi olacam maliyeti nekadardır..
sizler özeldemi oldunuz nekadar ödediniz
hatibulut sen rahim filmi cekindinmi
slm geçmiş olsun..
ben bu ayın 10nu gittim dr. aşılamaya karar verdi..bu gün eşim sperm testi verdi öğlen 3 gibi sonucu alacak..
eylül 12 satım..acaba eylülde aşılama yapılırmı..yoksa ekime atarlarmı..bu arada sorun bende yumurtlama olmuyo..bide ben ünv.hastanesine gidiyom kaçlira tutar ilaçlarteşkler
bana bu ay rahim filmi cekilecek o yüzden cok korkuyorum
korkmaaa korktukça canın yanar.rahat ol bir dkika içinde her şey bitecek nasıl olsa :)
sıkma canını her şeyin hayırlısı..saol canım insallah dedigin gibi olur da bi an evvelde bi an evvel kurtulurum tabi en önemlisi hayırlı haber almak
sıkma canını her şeyin hayırlısı..
destegin için tesekkür ederim
canım bu sabah gittim doktora yumurtalar büyüyormuş gonalf 75 e devam çarşamba sabahı tekrar kontrolum var bi aksilik olmazsa cumartesi aşılama olacam inşallah.haberdar ederim.inşallah sizde umudunuzu sakın kaybetmeyin bende çok sabrettm halada sabrediyorum :)
canım merak ettim dün kontürolün vardı ne oldu sonuç ne
canım sağol sordğun için.yumurtalar gelişmiş bu gece çatlatma iğnesi vurcam ve ilişki olacakmış.cumarteside inşallah aşılamam olacakmış
iyi çıktı sperm sayısı 122binmavi masal esinin test sonucları nasıl cıktı
hadi geçmiş olsuncanım sağol sordğun için.yumurtalar gelişmiş bu gece çatlatma iğnesi vurcam ve ilişki olacakmış.cumarteside inşallah aşılamam olacakmış
iyi çıktı sperm sayısı 122bin
ileri hareketli sperm %48 (sigarayı azltırsa dahada yükselirmiş)
zaten önemli olanda bunlardı haa bide ph 8
eylülün 12 batım..eğer adet olmassam 15 gibi gidip başlıyacaz..
dr dedi bi kaldı senin hsg röngenin ALLAHIM yardım et..
ayrıca kızım olduğu için devlet hiçbişeyi karşılamıyacak..200 tl hastaneye..300veya 400 ilaç tutarmış..
sonuçlar bunlar sen naptın
biliyormusun canım aynı seyleri yasıyoruz senin tek farkın annelik duygusunu tatmıs olman benim ve esimin ikinci evliligi esimin ilk esinden bi oglu var bu yüzden bizimde ilacları devlet karsılamıyor ama soylediklerine göre hastaneya para vermeyecegiz bi an evvel adet olup önce rahim filmi işlemini atlatmak sonrada asılamaya bi an evvel baslamak istiyorum senin esinin sperm sayısı yüksek bizimki 7 milyon morfoloji 1 yani cok düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?