- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.321
slm arkadaşlar.sizden bilgi almak istiyorum.bir kadında ayda ortalama kaç yumurta olur bunun bir sayısı var mı
ALLAH onu......... benimki tambi öküz.canım bi de benim tavsiyem esine keci boynuzu suyu içir biz faydasını gördük
inşlaah seninlede aynı ayda anne oluruz.biliyormusun canım aynı seyleri yasıyoruz senin tek farkın annelik duygusunu tatmıs olman benim ve esimin ikinci evliligi esimin ilk esinden bi oglu var bu yüzden bizimde ilacları devlet karsılamıyor ama soylediklerine göre hastaneya para vermeyecegiz bi an evvel adet olup önce rahim filmi işlemini atlatmak sonrada asılamaya bi an evvel baslamak istiyorum senin esinin sperm sayısı yüksek bizimki 7 milyon morfoloji 1 yani cok düşük
hoşgeldin ..benim haziranda yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesi oldum ki ben yumurtlamayan bi kadınımhoşbulduk.genede sag ol
ALLAH onu......... benimki tambi öküz.ben soğan kürü içiyom ona bile laf ediyor.. kendisi hiç içmez.bişeyde dedimse benim bi kızım var..nerden çıkardın bu işleri başıma deyip başlıyo dırdıra..
inşlaah seninlede aynı ayda anne oluruz..bende adetimi bekliyorum..sonrada hsg..hadi bakalım bebişler gelsin...
insallah canım benim esimin o konuda bi sıkıntısı yok içmek istemedi zaman senin bi oglun var benim olmasada olur demi diyorum yani duygu sömürüsü yapıyorum ici canım benim benim satım 2 ile 4 arası bakalım bende hsg cekinecegim o yüzdende tedirginim sen nerede oturuyorsun canım nerde yaptıracaksın
insallah canım benim esimin o konuda bi sıkıntısı yok içmek istemedi zaman senin bi oglun var benim olmasada olur demi diyorum yani duygu sömürüsü yapıyorum ici canım benim benim satım 2 ile 4 arası bakalım bende hsg cekinecegim o yüzdende tedirginim sen nerede oturuyorsun canım nerde yaptıracaksın
benim satım 11 veya 12 eylül ama adet düzensizliğim olduğu için dr dedi eğer bu tarihlerde adet olmassan 15 eylülde gel başlıyalım..benim yumurtlamam ve diger tahlillerim temiz tabi hgs de tüplerde bi tıkanıklık cıkmassa bakalım allahım insallah birşey cıkmazda tedaviye bi an evvel baslarız
benim satım 11 veya 12 eylül ama adet düzensizliğim olduğu için dr dedi eğer bu tarihlerde adet olmassan 15 eylülde gel başlıyalım..
ben elazığda oturuyom...fırat ünversitesi de yaptıracam aşılamayı
bayaaaa uzaktayızben konyada oturuyorum meram egitim arastırma tüp bebek merkezine gidiyorum
bayaaaa uzaktayız
olsun inşlah beraber hamiş olup beraber büyütecez bebişlerimizi..
arkadaşlar slm :) ben bu gün aşılama yaprıedım doktor sağda ve solda çok sayı da yumurtan var dedi perşembe günü gece çatlama ignesi vurdum bu gün de aşılama oldu eşimin sipermleri iyi ama hızı yavaşbenim sormek istediğim hasatnede 30 dk yattıktan sonra ayağa kalktığım da afedersiniz ama önümden gaz gibi hava boşaldı ve su gibi bir şey aktı doktora soramadım çünkü zor bela progestan yazdırdım anca bir de işlem kısa ve ağrısız oldu ama bir saat sonra kasıklarım da ağrı oldu bu benim ilk denemem sizce bunlar normal mi çok heyecanlıyım da :)) :44: :44:
canım umarım hersey yolunda giderde asılaman tutar ben henuz yaptırmadım adetimi bekliyorum hsg yani rahim filmi cekilecek ondan sonrada allah izin verirse asılama olacak sen asılama ya nasıl başladın sorun neydi kac gün sürdü anlata bilirmisin
kızlar henüz tedaviye başlamadım,1yılı aşkın süredir bebek istiyoruz olmuyor.tedavi için yeni başvurduk doktora.benim bütün tetkiklerim normal çıktı şükür,usg,hsg de çekildi onlarda normal.yanlız eşiminde spermiyogram yaptırması gerekiyordu fakat eşim iş nedeniyle sık sık il dışına çıkıyor dolayısıyla bi türlü bu testi yaptıramadık, gittiği ildede başka yerde bu testi yaptıracak cesarette deil. doktor bu testte dahil tüm test sonuçlarını adetin son günü gel,değerlendirip öyle tedaviye karar verelim demişti.ben dün adet oldum ama bu test eksiksizce o test olmadan tedaviye başlarmı?:26:
canım ben pkos hastasıyım eşimde de şekil bozukluğu var doktor ben de hsg istemedi o yüzden de korkuyorum acaba sorun var mı diyeben gonal-f kulladım 75 lik sonra yumurtalarım gelişince çatlatma iğnesi yaptım ve 36 saat sonra aşılamam oldu çok kolay geçti rahim ağzına aleti takması ve aşılamayı yapması 2 dk sürdü hiç acı hissetmedim sonra 30 dk ya yakın uzandım eve geldim :)
insallah tutunmustur bebişin sana sonuc ne zaman belli olacak
ayın 13 de belli olacak ama benim bat 16 sında o yüzde beklerim büyük ihtimalle kesinleşmesi için :)
ına yapeki canım herhangi bi belirti varmı nerde oturuyorsun nerede yaptırdın biraz fazla sordum galiba kusura bakma
ına ya
canım kayseri de oturuyorum acıbadem hastanesinde turgut aydına yaptırdım ama daha 2 gün oldu belirti falan yok tabiki :) sadece akıntım yok o beni korkutuyor çatlamadı mı acaba yumurtam diye ama arkadaşlar ilaçlardan dolayı olabilir dediler bakalım 13 gün sonra belli olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?