- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.341
hadi geçmiş olsun
hayırlı olur...ben anlamadığım ilişki öneriyomu dr
arkadaşlar slm :) ben bu gün aşılama yaprıedım doktor sağda ve solda çok sayı da yumurtan var dedi perşembe günü gece çatlama ignesi vurdum bu gün de aşılama oldu eşimin sipermleri iyi ama hızı yavaşbenim sormek istediğim hasatnede 30 dk yattıktan sonra ayağa kalktığım da afedersiniz ama önümden gaz gibi hava boşaldı ve su gibi bir şey aktı doktora soramadım çünkü zor bela progestan yazdırdım anca bir de işlem kısa ve ağrısız oldu ama bir saat sonra kasıklarım da ağrı oldu bu benim ilk denemem sizce bunlar normal mi çok heyecanlıyım da :)) :44: :44:
şimdi durumun nasıl hatibulutçatlatma iğnesi vurdğun gece önerdi bana hayırlsı :)
kız daha cumartesi aşılama oldum çok yeni :))) bende çok heyecanlıydım sen gibi şimdide heyecanlıyım sabırla bekliyorum :))şimdi durumun nasıl hatibulut
test yaptınmı sonuç ne
darısıda benim başıma..eylül 12 gidecem dr. başlıyacazçok heycanlıyım
kız daha cumartesi aşılama oldum çok yeni :))) bende çok heyecanlıydım sen gibi şimdide heyecanlıyım sabırla bekliyorum :))
bende bugün kırmızıları gördüm haftaya carsamba hsg cekilecek ondan sonra asılama başlayacak insallah tez zamanda hepimiz hayırlı haberler alıırız
hadi bakalım sıra sende o zman :)
hadi bakalım sıra sende o zman :)
arkadaşlar slm :) ben bu gün aşılama yaprıedım doktor sağda ve solda çok sayı da yumurtan var dedi perşembe günü gece çatlama ignesi vurdum bu gün de aşılama oldu eşimin sipermleri iyi ama hızı yavaşbenim sormek istediğim hasatnede 30 dk yattıktan sonra ayağa kalktığım da afedersiniz ama önümden gaz gibi hava boşaldı ve su gibi bir şey aktı doktora soramadım çünkü zor bela progestan yazdırdım anca bir de işlem kısa ve ağrısız oldu ama bir saat sonra kasıklarım da ağrı oldu bu benim ilk denemem sizce bunlar normal mi çok heyecanlıyım da :)) :44: :44:
hatibulut sizin sprm sayınız kactı sorun kimdeydi
eşimde sorun yok canım benm çikolata kistim var ameliyat oldum geçmedi ondan olmuyo.
Allah razı olsun canm benmcok gecmiş olsun canım
hati geçmiş olsun inşallah tutar..Allah razı olsun canm benm
hati geçmiş olsun inşallah tutar..
12 de aşılama yoluna bende başlıyacam ALLAH yardım etsin
hati geçmiş olsun inşallah tutar..
12 de aşılama yoluna bende başlıyacam ALLAH yardım etsin
inşallah,,,,,,,,,,,,,,,,, bekle beklecanım Allah razı olsun hadi sırayla gelin kızlar merakla bekliyorum :)
inşallah,,,,,,,,,,,,,,,,, bekle bekle
az kaldı gelecem beraber doğururuzda ohhhhhh negüzel
evet ilk aşılamamayy ne harika olur dimi hayali bile güzelallahım hayırlı sağlıklı sıhhatli salih evlatlar versin bizlere.ilk aşılaman mı olacak
evet ilk aşılamam
eşim çok karşı var zaten bi kızımız bu kadar işe kalkışma diyo
yani tutmassa aşılama dahada hiç bişeye izin vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?