Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bırde ben hastanede calısıyorum içinde oldugum için neyın ne oldugunu daha cok bılıyorum ben eskısehıre gıdıyorum doktoru cok meth ettıler benim talıhım yokkı eşimde iş nedenıyle bılecıktekı urologa gıdıyo bakalım ultrasyon sonucu gelsın eger kötü bişey varsa tıpa götürcem ZENAN cım ben 4 ay gördum bu yumurta takıbını baska bı doktorda ama söyledım gördum dıye yok ınat ettı 6 aya tamamlayalım :sm_confused:sinir oluyom ya ben asılama istiyorum dıyorum ıyı kötü anlıyorum sonuclardan yok benım doktor inatcı ılle 6 ay gelde konsantre olda hamıle kal nerdeeeee olmayacagını bıle bıle zaman kaybedıyorum a.s.

bu arada canım arkadaslarım hepımız en hızlısından en hayırlısından anne oluruz inşaallah allah hepımızın emegını boşa cıkartmasınn canlarımmm a.s.

canım benim akıntım 11. gün kahverengi ve azdı sonra çoğaldı bugnde adet oldum zaten.doktruma sorduğumda test için erken bekliyeceğz demişti.ama ben o akşam gittim kan testi yaptırdım ve negatifti.biraz erken adet oldum.ama herkesde aynı olucak diye bişey yok.sen dikkat et yorma kendini.

Bende Yarin Gidicem Doktra Bakalim Içerde Neler Var Neler Yok.inşallah Kist Yoktur Dicem Ama Genelde Oluyo Bende.klomende Bile Olurdu Ki Iğnelerde Daha Fazla Yumurta Oluşuyo Vardir Sanirim.

hadi bakalım hayırlısı olsun canım.bellimi olur bakarsın hamiş kalırsın bu ay:dance:

ağzından bal akıoooooo inşallah cnm allah hepimizin gönlüne Göre versinnn
sen neyaptın nezaman gidicen.adaçayı içmeye başladım adetin 3.gunu başlanıyor 11.gun bırakıyosun yumurtalıklara yardımcı oluyor burda bikaç arkadaştan okudum ve fikir aldım cnm bide bu arada herakşam eşimle birlikte süte polen katıp içiyoruz sende dene. duruma göre bakalım denemesi benden şifası allahtan

Bende Yarin Gidicem Doktra Bakalim Içerde Neler Var Neler Yok.inşallah Kist Yoktur Dicem Ama Genelde Oluyo Bende.klomende Bile Olurdu Ki Iğnelerde Daha Fazla Yumurta Oluşuyo Vardir Sanirim.

Canım bende gonaphen hap kullanırken kist ypmıştı ama llahtan adetle atıldı.
ama iğne hiç kist yapmadı bana allaha çok şükür belki sanada yapmaz inşallah...
yarın ii heberler ile gel..şutarafagitti

CANIM BEN YARIN GİDİCEM DOKTORA.ADAÇAYI POLEN HEP DUYDUM BUNLARI AMA HİÇ DENEMEDİM.Bİ ARA CİVANPERÇEMLİ Bİ KARIŞIM ALDIM AMA TADI KÖTÜ İÇTİM YİNEDE SONRA BIRAKTIM.Bİ ARA KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ ALDIM ODA IIIIY İĞRENÇ.POLENDE AKTARDA BULUNUR DİMİ EN AZINDAN BU SÜT TADI GÜZELDİRsırnaşık şey

bu arada canım arkadaslarım hepımız en hızlısından en hayırlısından anne oluruz inşaallah allah hepımızın emegını boşa cıkartmasınn canlarımmm a.s.

şekerler ağzınızdab bal akıooo bal... :smiley-cool:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnn allahım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :1rolleyes:

evet polen aktarlarda var..süte katıom bide muz katıom
-süt-polen-muz karışımı hüpppppppp süperrrr naniknanik
keçiboynuzu bizde aldık ama eşim içio sperm hareketi hızlansın die Canım

Iiiiiy Keçibonuzu çok Pis Kokuyoooooo Ama Poleni Denicem Bende Alayim Yarin .günde 1 Bardak Mi Ve Ne Kadar Koyuyosun Süte

bi su bardağı süte bi tatlı kaşığı dolusu polen atıyorum
bazen bikaç dilim muzda ekliyorum muzda folikasit varmış nette okumuştum ister muz ekle ister ekleme ... akşam yatmadan içiyorumm cnm

bi su bardağı süte bi tatlı kaşığı dolusu polen atıyorum
bazen bikaç dilim muzda ekliyorum muzda folikasit varmış nette okumuştum ister muz ekle ister ekleme ... akşam yatmadan içiyorumm cnm

teşekkr ederm canım:içelim:akşamları kocişle içeriz o zaman bizde.

mmm bi soru daha sorabilir miyiiiiiiiiiiim süt sıcak yada soğuk farkediyomu ben sıcak severimde bide şeker atıyomusun başka sormucam valla billa:roflol:

KIZLAR CAKSIRI DUYDUNUZMU CAKSIR OTUNU YIYEN HAYVANLAR HEP IKIZ DOGURUYOMUŞ spermlere cok ıyı etkı yapıyomuş deneyelım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…