- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.341
Derram Günaydin Canim. Ben Yazdiklarindan Bileceikte Oturduğunu Anladim Arkadaşim Orasi Küçük Biyer Sağlam Bi Dr. Olduğuna Güvenmiyorum .adapazarinda Da Tüp Bebek Için Merkez Var Ama Bence Sen Imkanin Varsa Izmiti Dene Orda Ii Olduğunu Duydum
Serbey çok Saol Cevab Verdiğin Için Dr. Ulaşamiyorum Burda Yazdim Ilk Cevap Veren Sen Oldun .
Tecrübesizim Ilk Aşilamam Ya Senin Akintin Nasildi Mahsuru Yoksa Canim Anlatirmisin çünkü Kafayi Yemek üzreyim.
Sende üzülme Aşilamadan Sonra Doğal Hamilelik şansi Artiyomuş Demişti Dr. Sakin Kendini Yipratma
hadi bakalım hayırlısı olsun canım.bellimi olur bakarsın hamiş kalırsın bu ay:dance:
Bende Yarin Gidicem Doktra Bakalim Içerde Neler Var Neler Yok.inşallah Kist Yoktur Dicem Ama Genelde Oluyo Bende.klomende Bile Olurdu Ki Iğnelerde Daha Fazla Yumurta Oluşuyo Vardir Sanirim.
ağzından bal akıoooooo inşallah cnm allah hepimizin gönlüne Göre versinnn
sen neyaptın nezaman gidicen.adaçayı içmeye başladım adetin 3.gunu başlanıyor 11.gun bırakıyosun yumurtalıklara yardımcı oluyor burda bikaç arkadaştan okudum ve fikir aldım cnm bide bu arada herakşam eşimle birlikte süte polen katıp içiyoruz sende dene. duruma göre bakalım denemesi benden şifası allahtan
serbey cim sen asılamamı yaptırıyosun inşaallah tutar canım a.s.
bu arada canım arkadaslarım hepımız en hızlısından en hayırlısından anne oluruz inşaallah allah hepımızın emegını boşa cıkartmasınn canlarımmm a.s.
Canım bende gonaphen hap kullanırken kist ypmıştı ama llahtan adetle atıldı.
ama iğne hiç kist yapmadı bana allaha çok şükür belki sanada yapmaz inşallah...
yarın ii heberler ile gel..şutarafagitti
CANIM BEN YARIN GİDİCEM DOKTORA.ADAÇAYI POLEN HEP DUYDUM BUNLARI AMA HİÇ DENEMEDİM.Bİ ARA CİVANPERÇEMLİ Bİ KARIŞIM ALDIM AMA TADI KÖTÜ İÇTİM YİNEDE SONRA BIRAKTIM.Bİ ARA KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ ALDIM ODA IIIIY İĞRENÇ.POLENDE AKTARDA BULUNUR DİMİ EN AZINDAN BU SÜT TADI GÜZELDİRsırnaşık şey
Iiiiiy Keçibonuzu çok Pis Kokuyoooooo Ama Poleni Denicem Bende Alayim Yarin .günde 1 Bardak Mi Ve Ne Kadar Koyuyosun Süte
bi su bardağı süte bi tatlı kaşığı dolusu polen atıyorum
bazen bikaç dilim muzda ekliyorum muzda folikasit varmış nette okumuştum ister muz ekle ister ekleme ... akşam yatmadan içiyorumm cnm
Günaydin Kizlar Nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzz
Ze Nannnnn Sorularimdan Sonra Gelemiyosun Dimiiiii :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?