- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.361
Kizlar Sanirim Aşilama Tutmadi.bu Sabah Yine Pembelik Geldi.ama Hala Hastalanamiyorum.içimde Hala Bi Umut Var Kendimi Teselli Ediyorum Dr. Ulaşamiyorum Bi Konuşsam Hoş Oda Nedicekki Bekle 2 Gün Daha Tahlil Yaptir Dicek Ama Olmadi Sanirim Kizlar
2 Nisanda Yaptirdik Canim .şuan Işteyimolmassa Akşam Gidip Yaptirririm Ama Hiç Umudum Yok.kaç Saattir Ariyorum Hani Biri Deseki Bende Aşilama Yaptirdim Ama Biraz Akintim Vardi Meğer Tutmuş Desin Diye Ama Yok Malesef Nasip Değilmiş
Inş. Sen Bari Buğün Dr. Ii Bişeyler Duyarsin
Ya Biz Ne Yaptik Da Böle Aci çekiyoruz Bilmiyorum
Haklisin Sabir.sen Aşilamadan önce Ilaç Iğne Falan Kullanmiş Miydin.bende Hiç Bişey Kullandirmadi .belkide Diyorum Ondandir.gittiğimde Yumurtan çatlamiş Dedi Ve Aşilamayi Yapti.çok Karadüzen Oldu Zaten.eğer Tutsaydi çok şaşirirdim.eğer 2,aşilamaya Başlamassan Da üzülme çünkü Ilk Aşilamadan Sonra Kendiliğinden Hamile Kalabilme şansi Artiyomuş.canim Sizde Sorun Neydi
kızlar 3. aşılamamda negatifffffffffffsenağlamasenağlamasenağlama
ne yapacağım ben şimdiiiiiisenağlamasenağlama
Arkadaşlar Bende Doktra Gittim Bugün Ve Dediğim Gibi çatlamayn Yumoşlar Kist Olarak Kalmiş Içerde.1 2 Adetle Dağilir Dedi.
Ve 3 4 Ay Zamana Birakin Dedi.zaten Bizim Aşilamaya Geçmemizide Hiç Istememişti Doktr Bizim Isteğimz üzerine Yapmişti.glukofaj Kullanmaya 3 4ay Zamana Birakin Olmazsa Aşilamaya Geçeriz Dedi.stres Olmuyacak Hayatinda görüceksin Hamile Kalicaksin Dedi Pco Hastasi Olup Sadece Glukofaj Kullanarak Hamile Kalan Bir Sürü Hastam Var Sende Onlardan Olucaksin Sadece Biraz Zamana Birakin Dedi.bizde Tamam Dedik.böyle Arkadaşlar.............
Dr.lar bişey diyorsa aslında sizde bi ışık gördüklerinden,bi potansiyel gördüklerinden demişlerdir.Benim arkadaşıma da en geç 7 ay içinde olur sizin bebek dedi ve sanırım 4-5 ay sonra oldu.
Zaten ilaçların etkisi bi süre devam edecek kendiliğinden bile olabilir.
canım maşallah sende bebişi büyütüyorsun ne güzellll allah kolaylık versin sana da nasıl gidiyor bakalımmma.s.
Günaydin Arkadaşlar.
Aşilamanin 10 Günündeyim Dün çok Ağrim Oldu. 3-4 Gündürde Belim Ağriyordu.akşam Pembe Bileke Geldi Sizce Aşilama Tutmadi .daha önce Aşilama Yaptiranlar Sizin Başiniza Da Böle Bişey Geldimi Ben Buğün Adet Olurum Sanmiştim Ama Oda Yok .çok Canim Sikildi Ya.tutmadi Mi Dersiniz
EVET ARKADAŞIM AYNEN ÖYLE.AYRICA BU KİSTLERLE BİLE HAMİLE KALABİLİRSİN HIZLI İLERLEMEYE GEREK YOK DEDİ OF EN AZINDAN 3 4 AY DOKTRA GİTMİYCEM BU BİLE RAHATLATICI TAKİP YOK DOKTR YOK.İNŞALLAH ADETLERİMDE DÜZENLİ GİDERDE
Dinlen canım bi kaç ay.Diğer sayfaya da yazdım.Dinlenirken yumurtalıklarında baskı hissedersen de hemen değerlendirin es geçmeyin.Ya tutarsa demeyi unutmayın.Biz çok rahat olmaya çalışmıştık.Son denemede.ben olabildiğince kendimi kasmadım.Olacak dedim.Hatta bebeğimin gelmesine izin veriyorum demek de faydalı oluyor.
Ben seninde yakında bu güzel mutluluğu tadacağına inanıyorum.Şeniz
Üzme kendini tamam mı?
merhaba arkadaşlar ben bugün ilk aşılamamı oldum.kasıklarımda ağrı var ve aşılam olduğum saatten beri pembe pembe akıntım geliyor bu normalmi cevaplarsanız teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar ben bugün ilk aşılamamı oldum.kasıklarımda ağrı var ve aşılam olduğum saatten beri pembe pembe akıntım geliyor bu normalmi cevaplarsanız teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?