Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar Sanirim Aşilama Tutmadi.bu Sabah Yine Pembelik Geldi.ama Hala Hastalanamiyorum.içimde Hala Bi Umut Var Kendimi Teselli Ediyorum Dr. Ulaşamiyorum Bi Konuşsam Hoş Oda Nedicekki Bekle 2 Gün Daha Tahlil Yaptir Dicek Ama Olmadi Sanirim Kizlar

canım kaçıncı gündü senin.bence git bi b-hcg baktır.belkide hamişsin.ben11. günde yaptım banada doktrum erken demişti.ama baktım olmuyo gittim yaptırdım.sonrada regl oldum zaten.hakkında hayırlısı olsun canım.inş yüzün güler

2 Nisanda Yaptirdik Canim .şuan Işteyimolmassa Akşam Gidip Yaptirririm Ama Hiç Umudum Yok.kaç Saattir Ariyorum Hani Biri Deseki Bende Aşilama Yaptirdim Ama Biraz Akintim Vardi Meğer Tutmuş Desin Diye Ama Yok Malesef Nasip Değilmiş
Inş. Sen Bari Buğün Dr. Ii Bişeyler Duyarsin
Ya Biz Ne Yaptik Da Böle Aci çekiyoruz Bilmiyorum

canım üzülme hiç belli olmaz bu kadar umutsuzken belki güzel haber alıcaksın.hem olmadıysa bile bu hayatın sonu değil ya sabredicez canım isyan etme sakın.bende akıntımın geldiği gün çok kötüydüm çok ağladım ama sonra geçti.biz elimizden geleni yapıyoruz allh ne zaman nasip ettiyse artık canım.hem düşünsene biz tedavimizi olabiliyoruz ya olamaynalr napsınlar şükredelim yinede.

inşallah canım doktrdan 2. aşılamaya başlıyoruz haberiyle dönmek istiyorum.ama sanmıyorum kist vardır kesin.ama bakalım allah biliyo.

Haklisin Sabir.sen Aşilamadan önce Ilaç Iğne Falan Kullanmiş Miydin.bende Hiç Bişey Kullandirmadi .belkide Diyorum Ondandir.gittiğimde Yumurtan çatlamiş Dedi Ve Aşilamayi Yapti.çok Karadüzen Oldu Zaten.eğer Tutsaydi çok şaşirirdim.eğer 2,aşilamaya Başlamassan Da üzülme çünkü Ilk Aşilamadan Sonra Kendiliğinden Hamile Kalabilme şansi Artiyomuş.canim Sizde Sorun Neydi

ben iğne kullandım canım.pco hastasıyım ve 75 lik dozdan puregon kullandım 10 gün.adetimn 13. günüde aşılama oldu.

kısmet değilmiş canım.testi yaptır rahatla.

yok ben artık üzülmüyorum.kistlerede alıştım çünkü iğnelere geçmeden öncede her ilaç tedavisinden sonra 1 kistim kalırdı ve adetle atılırdı alışkınım yanisırnaşık şey.bu ay olmzsa bir dahaki ay şansımız hep bol olsun canım

kızlar 3. aşılamamda negatifffffffffffsenağlamasenağlamasenağlama
ne yapacağım ben şimdiiiiiisenağlamasenağlama

Arkadaşlar Bende Doktra Gittim Bugün Ve Dediğim Gibi çatlamayn Yumoşlar Kist Olarak Kalmiş Içerde.1 2 Adetle Dağilir Dedi.

Ve 3 4 Ay Zamana Birakin Dedi.zaten Bizim Aşilamaya Geçmemizide Hiç Istememişti Doktr Bizim Isteğimz üzerine Yapmişti.glukofaj Kullanmaya 3 4ay Zamana Birakin Olmazsa Aşilamaya Geçeriz Dedi.stres Olmuyacak Hayatinda görüceksin Hamile Kalicaksin Dedi Pco Hastasi Olup Sadece Glukofaj Kullanarak Hamile Kalan Bir Sürü Hastam Var Sende Onlardan Olucaksin Sadece Biraz Zamana Birakin Dedi.bizde Tamam Dedik.böyle Arkadaşlar.............

Dinlen canım bi kaç ay.Diğer sayfaya da yazdım.Dinlenirken yumurtalıklarında baskı hissedersen de hemen değerlendirin es geçmeyin.Ya tutarsa demeyi unutmayın.Biz çok rahat olmaya çalışmıştık.Son denemede.ben olabildiğince kendimi kasmadım.Olacak dedim.Hatta bebeğimin gelmesine izin veriyorum demek de faydalı oluyor.

Ben seninde yakında bu güzel mutluluğu tadacağına inanıyorum.Şeniz

Üzme kendini tamam mı?

Dr.lar bişey diyorsa aslında sizde bi ışık gördüklerinden,bi potansiyel gördüklerinden demişlerdir.Benim arkadaşıma da en geç 7 ay içinde olur sizin bebek dedi ve sanırım 4-5 ay sonra oldu.

Zaten ilaçların etkisi bi süre devam edecek kendiliğinden bile olabilir.

EVET ARKADAŞIM AYNEN ÖYLE.AYRICA BU KİSTLERLE BİLE HAMİLE KALABİLİRSİN HIZLI İLERLEMEYE GEREK YOK DEDİ OF EN AZINDAN 3 4 AY DOKTRA GİTMİYCEM BU BİLE RAHATLATICI TAKİP YOK DOKTR YOK.İNŞALLAH ADETLERİMDE DÜZENLİ GİDERDE

canım maşallah sende bebişi büyütüyorsun ne güzellll allah kolaylık versin sana da nasıl gidiyor bakalımmm a.s.

Canım geçen biraz korkuttu bizi kanama oldu hafif pembemsi.Rahimden olan bi kanamymış.Dikkat et dedi dr.Düşük riski var az da olsa dedi.
Dinleniyorum bende bol bol şimdi.

Canım 10.gün geldiyse yerleşme kanamasıdır o belkide.

İnşallah canım,rahat olmaya çalışın mümkün olduğunca.Yumurtalıklarında baskı hissedersen atağa geçin hemen

Yumurtlama gününü ne zaman olacağı hiç belli olmuyor çünkü.Ben hep aşılamalarımı adetin 12. günü oldum.

Ama şubatta adetin 11. günü vede hiç bir ilaç kullanmadığım halde yumurtladığımı hissettim.

canım sağol. yarın dr a gidicem işte. bakalım ne diyecek eğer hazırsın bir sıkıntı yok derse rahaaaaaaaaaaaat bir şekilde tabi olabildiğim kadar başlayım tüpr diyorum.sağol desteğin için canım

canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum inan üzüntünü paylaşıyorum
allah hayırlısını versin inşallah
bizlerde inan bi gün hamişiz yazıcaz allah en kısa zaman da nasip eder inşallah

akdaşcım senin içinde çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın allah sana ve tüm anne olmak isteyen herkese o tadı tattırır umudunu yitirme canım yalnız değilsin

merhaba arkadaşlar ben bugün ilk aşılamamı oldum.kasıklarımda ağrı var ve aşılam olduğum saatten beri pembe pembe akıntım geliyor bu normalmi cevaplarsanız teşekkür ederim

merhaba arkadaşım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın.benimde ağrım çok olmuştu.akıntı normal.ama ne kadar sürdüğü önemlidir herhalde.benimde ertesi gün az gelmişti ve kesildi hemen.doktrm normal demişti.

DARKİNLİFE
Canımbiraz dikkat şimdi en ristli dönemdesin .
Ya dark herkesin senin değerlendirmelrine önem veriyor lütfen arkadaşlarımızı KAN TESTLERİ İÇİN 10 gün yapmasınlar 12 . yapın diye uyarırmısın .Bir seferberliktir gidiyor biliyorum beklemek herkes için hepimiz için zor ama en doğru değerlendirme 12. yapılan test değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…