- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.381
DARKİNLİFE
Canımbiraz dikkat şimdi en ristli dönemdesin .
Ya dark herkesin senin değerlendirmelrine önem veriyor lütfen arkadaşlarımızı KAN TESTLERİ İÇİN 10 gün yapmasınlar 12 . yapın diye uyarırmısın .Bir seferberliktir gidiyor biliyorum beklemek herkes için hepimiz için zor ama en doğru değerlendirme 12. yapılan test değil mi?
merhaba arkadaşlar ben bugün ilk aşılamamı oldum.kasıklarımda ağrı var ve aşılam olduğum saatten beri pembe pembe akıntım geliyor bu normalmi cevaplarsanız teşekkür ederim
Arkadaşlar Bende Doktra Gittim Bugün Ve Dediğim Gibi çatlamayn Yumoşlar Kist Olarak Kalmiş Içerde.1 2 Adetle Dağilir Dedi.
Ve 3 4 Ay Zamana Birakin Dedi.zaten Bizim Aşilamaya Geçmemizide Hiç Istememişti Doktr Bizim Isteğimz üzerine Yapmişti.glukofaj Kullanmaya 3 4ay Zamana Birakin Olmazsa Aşilamaya Geçeriz Dedi.stres Olmuyacak Hayatinda görüceksin Hamile Kalicaksin Dedi Pco Hastasi Olup Sadece Glukofaj Kullanarak Hamile Kalan Bir Sürü Hastam Var Sende Onlardan Olucaksin Sadece Biraz Zamana Birakin Dedi.bizde Tamam Dedik.böyle Arkadaşlar.............
kızlar 3. aşılamamda negatifffffffffffsenağlamasenağlamasenağlama
ne yapacağım ben şimdiiiiiisenağlamasenağlama
Canım geçen biraz korkuttu bizi kanama oldu hafif pembemsi.Rahimden olan bi kanamymış.Dikkat et dedi dr.Düşük riski var az da olsa dedi. Dinleniyorum bende bol bol şimdi.
kendine dikkat et Canım....
bebişlerimizi çok zor buluyoruz bizler... ona ii bak annesi :1hug:
hayırlısı olsun canım sende bende rahatız Buay :)
belki boyle kafa dağılır ve Bu şekilde hamiş kalırız belli mi Olur
insan umut ettikçe yaşarmış
Arkadaşlar Bende Doktra Gittim Bugün Ve Dediğim Gibi çatlamayn Yumoşlar Kist Olarak Kalmiş Içerde.1 2 Adetle Dağilir Dedi.
Ve 3 4 Ay Zamana Birakin Dedi.zaten Bizim Aşilamaya Geçmemizide Hiç Istememişti Doktr Bizim Isteğimz üzerine Yapmişti.glukofaj Kullanmaya 3 4ay Zamana Birakin Olmazsa Aşilamaya Geçeriz Dedi.stres Olmuyacak Hayatinda görüceksin Hamile Kalicaksin Dedi Pco Hastasi Olup Sadece Glukofaj Kullanarak Hamile Kalan Bir Sürü Hastam Var Sende Onlardan Olucaksin Sadece Biraz Zamana Birakin Dedi.bizde Tamam Dedik.böyle Arkadaşlar.............
Aşilamasi Tutmayan Arkadaşlar ...... Yaninizda Bana Da Yer Açin....... 1.aşilamam Sonuç Negatif...... Cumartesi Günü Regl Oldum Bu Akşam Dr Gideceğim Bakalim Ne Olacak.....
günaydınnnn
evet canım yarın zaten ailemin yanına gidiyorum ben istanbulda onlar bursadalar.1 hafta kalıcam tedaviden snra ilk tatilsırnaşık şey
ha bu arada polen aldık ctesi günü ama daha denemedik:1no2:
merhaba arkadaşlar ben bugün ilk aşılamamı oldum.kasıklarımda ağrı var ve aşılam olduğum saatten beri pembe pembe akıntım geliyor bu normalmi cevaplarsanız teşekkür ederim
Aşilamasi Tutmayan Arkadaşlar ...... Yaninizda Bana Da Yer Açin....... 1.aşilamam Sonuç Negatif...... Cumartesi Günü Regl Oldum Bu Akşam Dr Gideceğim Bakalim Ne Olacak.....
günaydınnnn
evet canım yarın zaten ailemin yanına gidiyorum ben istanbulda onlar bursadalar.1 hafta kalıcam tedaviden snra ilk tatilsırnaşık şey
ha bu arada polen aldık ctesi günü ama daha denemedik:1no2:
canım allah hayırlısını versin inan ne hissettiğini anlayabiliyorum
ben de aşılamam tutmayınca üzülüştüm
ama şimdi kendimi topladım ve 2 aşılamaya başaldım
inşallah bizlerde en kısa zaman da hamiş kalıcaza.s.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bebek sahibi olmak istiyorum allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılamam yapılacak tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum sizleri takip ediyorum sürekli banada tecrübelerinizde yardımcı olursanız sevinirim .Hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?