Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Derramcım aşılama istiyosun ama şu durumda aşılamada da şansın az, eşinin üroloğa gitmesi lazım, eş zamanlı olarak o üroloğa, sen jinekoloğa gitsenize, tabiki senin doktorun yönlendirmesi lazım ama malesef bu ay olur öteki ay olur diye oyalamaktan başka bişey yapmıyo çoğu olan bizim aylarımıza senelerimize oluyo, sen nekadar tedavi olsanda eşinin durumu düzelmeyince nasıl olacakki ilk olarak onun tedaviye başlaması lazım, başka doktorlar araştır sen eniyisi, bide tüp bebek merkezlerine gidin muayene olun onların ürologları da oluyo, yanlış tedavilerle zaman kaybetme

Derramcım sakin ol canım.

Sen istemezsen klomene devam edemez.Aşılamaya geçmek istediğini belirt.
Hatta eşin iyi bir dr.a gitdsin siz bence ara verin bu arada.eşinin değerleri biraz düzrlsin öyle başlayın.Bu moralle olacağı varsa da olmaz.

Üzme kendini bu kadar.

sorun eşimde gözüküyo ve ben ilaç kullanıyorum eşime ilaç vermedıler benım bunu mantıgım almıyokı ben nasıl umutlu olayım bu ay zaten olmayacagı bellı eşimede ultrasyon hormon testlerı dıye oyalıyolar bilecikte testeron hormonuna bakılmıyor vede ilde tek hastane var yada hastane dıye gecınen para avcıları doktor 1 ay sonra yenıden spermıyogram yapıp ona göre ilaç verecegım dıyo benım doktorda sende sorun yok bu ay klomen kullan dıyo ben sapıttım arkadaslar doktoruma dedım asılama istiyorum dıye sende sorun yok dıyo ısrarla eşimde var dıyorum erkek 60 yasındada baba olabılır dıyo bence bunlar benı keklıyo iki taraflı oyalanıyorum arkadaslar ben bunu anladım hiç doktora gıdesım yok tedavı bıle ıstemıyorum vede üstüne üstelık eşimin bukadar soguk kanlı olması benı delırtıyor

canım yaaaa. başka ile gitme şansınız yok mu? en önemlisi ürolog lazım eşine.... ürologların yapacağı testler sonucu ilaç kullansın bence.

canım eşim ürologa gıdıyo ama dandik urolog eşimin saatlerı uymuyo 2 haftada 1 gün tatılı oluyo burdakı urolog ultrasyon falan cekecegız dedı 30 nisanda olacaktı öne aldırdım 15 ine testeron hormonuna bakılmıyomuş cok talep görmemiş bilecıkte hih onun için onuda dısarıda yaptırmamız lazım şimdilik ilaç veremezmısınız dedım hayır dıyo anlamadım ya

canım varikosel vb varsa bu ultrasonla anlaşılır ve ilaçla geçmez. ameliyat gerekebilir. şimdi dr belki önce onu anlamak istiyordur. içimize sinmese de güvenmek zorundayız hele başka çaremiz yoksa canım. ne yapalım onlar bile bile yanlış yapmazlar herhalde diye düşün UMARIM DA YAPMAZLAR CANIM. sıkma sen canını eşini de strese sokma biliyosun o bile önemli .

eşim cok rahat maşaallah hemde geregınden fazla :roflol: ona kalsa tek kecı boynuzu pekmezıyle hersey düzelecek ve bebek gelıcek :roflol: hiç tedavı olası yok herseye ben kosuyorum bırazda bunu stres yaptım heralde canım saollll a.s.

canım ya erkeklerin hepsi aynı.benim eşimde öyleydi.benim kadar umursamazdı.doktorları ben araştırırdım.gidelim dediğim zaman götürürdü.ben bişi demesem doktora gidelim falan diye umrunda olmazdı.boşveeer takma.inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun...

allah yardımcın olsun bu büyük çocuk olan kocişlerle uğraşmak hakkatten zor canım yaa allah kolaylık versn sana umarım tez zamanda kavuşursun bebiş dileğine ama eşini al karşına ciddi ciddi konuş durumu gözden geçirin niyetiniz bebek madem doğru dürüst bir doktor kontrolünde ve hastanede yapın tedavinizi ve aksatmadan devam edin imkan varsa madem ilinizdeki dr ve hastaneler iyi değil ve güvenmiyorsun istanbula gel YAKIN HEM UZAK TA DEĞİL

canım maşallah sende bebişi büyütüyorsun ne güzellll allah kolaylık versin sana da nasıl gidiyor bakalımmm a.s.

Canım benım eşindeki problemi çokfazla gördüğünden aşılama Yapmıyor olabilir
ama Saçma yani...Sonuçta Problemli Olan Biçok Arkadaşımızın Aşılamaları tuttu..
yani bende yumurta takibi tedavisi gördüm ama 3ay gördüm 4.ay Doktorum aşılama yapalım mi diye teklif sundu bende hemen balıklama atlamıştım.. :roflol:
ama 2aşılamada tutmadı malesef Canım..
Senın için Hayırlısı ne ise o olsun..

Derram Günaydin Canim. Ben Yazdiklarindan Bileceikte Oturduğunu Anladim Arkadaşim Orasi Küçük Biyer Sağlam Bi Dr. Olduğuna Güvenmiyorum .adapazarinda Da Tüp Bebek Için Merkez Var Ama Bence Sen Imkanin Varsa Izmiti Dene Orda Ii Olduğunu Duydum

ze nan merhaba ne zaman doktra gidiyosun.
bende bugün doktrumu arıyacağım.kanamam başladı tam olarak bugün.

canım ben dün akşam gittim kontrole
doktor ister bu ay ister diğer ay yapalım 3.aşılamanı dedi bende buay dinledim dedim oda tamam dedi bazen aşılamaları biz yapıyoruz gebelik elde edemiyoruz ama bazen hastalar ara veriyor o ara dönemde gebe kalan hastalarımızda var dedi
bende işte dedim ara vereyim 1aykadar hem bu arada bolbol Doğalbesin ve otlara yönelicem yerimseniben kısmet ya allah hayırlı zamanda versin..
ama heri htimale karşı ilacını yazim karar değiştirirsen alırsın pazar başlarsın dedi...

hadi bakalım hayırlısı olsun canım.bellimi olur bakarsın hamiş kalırsın bu ay:dance:

Günaydin Arkadaşlar.
Aşilamanin 10 Günündeyim Dün çok Ağrim Oldu. 3-4 Gündürde Belim Ağriyordu.akşam Pembe Bileke Geldi Sizce Aşilama Tutmadi .daha önce Aşilama Yaptiranlar Sizin Başiniza Da Böle Bişey Geldimi Ben Buğün Adet Olurum Sanmiştim Ama Oda Yok .çok Canim Sikildi Ya.tutmadi Mi Dersiniz

CANIM MERHABA İNŞALLAH AŞILAMAN TUTMUŞTUR CANIM.

AMA BENİMDE 11.GÜN AKINTILARIM BAŞLADI VE BUGN ADET OLDUM 14.GÜNDE YANİ.

SENİN BELKİ YERLEŞME KANAASI OLABİLİR CANIM.İNŞ ÖYLEDİR.İLK AŞILAN MI

Serbey çok Saol Cevab Verdiğin Için Dr. Ulaşamiyorum Burda Yazdim Ilk Cevap Veren Sen Oldun .
Tecrübesizim Ilk Aşilamam Ya Senin Akintin Nasildi Mahsuru Yoksa Canim Anlatirmisin çünkü Kafayi Yemek üzreyim.
Sende üzülme Aşilamadan Sonra Doğal Hamilelik şansi Artiyomuş Demişti Dr. Sakin Kendini Yipratma

Canim Serbey' In Dediği Gibi Inşallah Yerleşme Kanamasidir... Aslinda Ben De Seninle Ayni Durumdayim. Benimde Ilk Aşilamam.. Epeydir Karin Ağrim Vardi... Dün Gece Bel Ağrisi Da Başladi.. Bugün 14.gün Ve Sabah Hafif Pembe Akinti Geldi... Sanirim Regl Olacağim... Benim De Canim çok Sikildi.... Gerçi Benim şansim Bu Ay Için çok Düşüktü(%2) Ama Umut Dünyasi Işte .... Insan Kendine Engel Olamiyor.... Güçlü Ve Sabirli Olmak Zorundayiz Değilmi...

kıslar ya benim adetime daha 9 gün var.niyeyse kasıklarım daha dorusu sol yumurtalığımda hafif hafif sancı oluyo.yatarken daha çok oluyo...böyle olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…