- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.321
canım eşime hiç ilaç vermedıler sinir oldum bilecıkte dogru duzgun doktor yok eşiminde işyerı saatlerı uymuyo mecbur kaldık burdakı doktorlara ben aslında asılama olmak ıstıyorum doktorum tutturdu yumurta takıbı 4 ay oldu zaten sonuc alamadık 6 aya tamamlıycakmış gelde sınır olmabenneyaptımki
sorun eşimde gözüküyo ve ben ilaç kullanıyorum eşime ilaç vermedıler benım bunu mantıgım almıyokı ben nasıl umutlu olayım bu ay zaten olmayacagı bellı eşimede ultrasyon hormon testlerı dıye oyalıyolar bilecikte testeron hormonuna bakılmıyor vede ilde tek hastane var yada hastane dıye gecınen para avcıları doktor 1 ay sonra yenıden spermıyogram yapıp ona göre ilaç verecegım dıyo benım doktorda sende sorun yok bu ay klomen kullan dıyo ben sapıttım arkadaslar doktoruma dedım asılama istiyorum dıye sende sorun yok dıyo ısrarla eşimde var dıyorum erkek 60 yasındada baba olabılır dıyo bence bunlar benı keklıyo iki taraflı oyalanıyorum arkadaslar ben bunu anladım hiç doktora gıdesım yok tedavı bıle ıstemıyorum vede üstüne üstelık eşimin bukadar soguk kanlı olması benı delırtıyor
canım eşim ürologa gıdıyo ama dandik urolog eşimin saatlerı uymuyo 2 haftada 1 gün tatılı oluyo burdakı urolog ultrasyon falan cekecegız dedı 30 nisanda olacaktı öne aldırdım 15 ine testeron hormonuna bakılmıyomuş cok talep görmemiş bilecıkte hih onun için onuda dısarıda yaptırmamız lazım şimdilik ilaç veremezmısınız dedım hayır dıyo anlamadım ya
eşim cok rahat maşaallah hemde geregınden fazla :roflol: ona kalsa tek kecı boynuzu pekmezıyle hersey düzelecek ve bebek gelıcek :roflol: hiç tedavı olası yok herseye ben kosuyorum bırazda bunu stres yaptım heralde canım saollll a.s.
eşim cok rahat maşaallah hemde geregınden fazla :roflol: ona kalsa tek kecı boynuzu pekmezıyle hersey düzelecek ve bebek gelıcek :roflol: hiç tedavı olası yok herseye ben kosuyorum bırazda bunu stres yaptım heralde canım saollll a.s.
Derramcım sakin ol canım.
Sen istemezsen klomene devam edemez.Aşılamaya geçmek istediğini belirt.
Hatta eşin iyi bir dr.a gitdsin siz bence ara verin bu arada.eşinin değerleri biraz düzrlsin öyle başlayın.Bu moralle olacağı varsa da olmaz.
Üzme kendini bu kadar.
canım eşime hiç ilaç vermedıler sinir oldum bilecıkte dogru duzgun doktor yok eşiminde işyerı saatlerı uymuyo mecbur kaldık burdakı doktorlara ben aslında asılama olmak ıstıyorum doktorum tutturdu yumurta takıbı 4 ay oldu zaten sonuc alamadık 6 aya tamamlıycakmış gelde sınır olmabenneyaptımki
ze nan merhaba ne zaman doktra gidiyosun.
bende bugün doktrumu arıyacağım.kanamam başladı tam olarak bugün.
canım ben dün akşam gittim kontrole
doktor ister bu ay ister diğer ay yapalım 3.aşılamanı dedi bende buay dinledim dedim oda tamam dedi bazen aşılamaları biz yapıyoruz gebelik elde edemiyoruz ama bazen hastalar ara veriyor o ara dönemde gebe kalan hastalarımızda var dedi
bende işte dedim ara vereyim 1aykadar hem bu arada bolbol Doğalbesin ve otlara yönelicem yerimseniben kısmet ya allah hayırlı zamanda versin..
ama heri htimale karşı ilacını yazim karar değiştirirsen alırsın pazar başlarsın dedi...
Günaydin Arkadaşlar.
Aşilamanin 10 Günündeyim Dün çok Ağrim Oldu. 3-4 Gündürde Belim Ağriyordu.akşam Pembe Bileke Geldi Sizce Aşilama Tutmadi .daha önce Aşilama Yaptiranlar Sizin Başiniza Da Böle Bişey Geldimi Ben Buğün Adet Olurum Sanmiştim Ama Oda Yok .çok Canim Sikildi Ya.tutmadi Mi Dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?