Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Başla hemen şansın artıyormuş.

canım daha bugun kahverengılık var ben ne zaman gıdıyımkı bugunu saymayayım demı yarın gelır galıba

Sayma bana dr.um aktif kanamanın başladığından sonra diyordu.

serbeycim çok üzüldüm ama bence 15.gün bidaha yaptır çünkü erken olabilir hemen umudunu kaybetme canım tam olarak değerin kaç çıktı?

Canımmm Napim toparlanmaya çalışıyorum ama Dün gece adet sancım benı yedi bitirdi hiç uyuyamadım gece ağrı ağrı ağrı... ağladım wallla eşimde benle beraber uykusuz kaldı şimdi iiyim allahtan allahım inşallah en kısa zamanda verir bebişlerimizi
Sen ne durumdasın...ya şey dicem sence 3.aşılamayı hemen buaymı yoksa 1ay araverip diğer aymı yaptırım Ne dersin ???
:uhm:

okuduklarımdan anladığım kadarıyla sonuç Negatif...:çok üzgünüm:
çok üzüldüm canım ama hayırlısı Olsun nediyelim Bian evvel Toparlan bende aynı sen gibi 3.aşılamayı hemen yapsammı 1ay beklesemmi diyorum.. 3.aşılamayı kesin yapıcam ama tüp bebek için sskdan faydalanıp Rapor almak için...
hemsen şimdi 3.aşılmayı yapmam falan deme bakim klava:
belki 2.aşılama tutacak bırak şimdi 3ü sen 2ye odaklan...klava:

serbeycim çok üzüldüm ama bence 15.gün bidaha yaptır çünkü erken olabilir hemen umudunu kaybetme canım tam olarak değerin kaç çıktı?

canım sanmıyorum yaa çünkü değer 1 çıktısenağlama hani bişeyler olsa 5 10 çıkardı en düşük bu ayki aşılama bitti artık.sıradakilere odaklanıyorum.bakalım ama yine doktrum yaptır derse yaptırırm.gerçi akıntılarm çoğaldı.adet olurum bugn yarın

canım çok sağol.evet haklısın 3 ten önce 2. var ama napıyım işte.akşam bi güzel ağladım dolmuşum.eşim işe giderken bak sakın ağlamak yok falan dedi durdu o zaman bile zor tuttum kendimi.ama iyiyim sanırım.bugün bi güzel temizlik yapayım diyoumsırnaşık şey

bende ilkinde cok ağlamıştım ama şimdikinde içim çok parçalandı ama ağlamadım alışmış kudurmuştan beterderler ya aynen oyle Oldum :roflol:
senın 2 benım 3de ne Olcak bakalım...
doktor kesin bebiş yok dedi ise temizlik yap ama fazlada yorma kendini...
ayyyy bende evde olsammmmm cam kapı açsammmm bi gusellll temzilik yapsamm jeyyar ay iştahım kabardı bak şimdi...
gerçi evde olsamda şuan yapamazdım dun gece adet ağrısıyla sabah ettim...:1closedeyes:

doktrum test yaptığımı bile bilmiyo laelaelaelaelae öyle ağır iş yapmıcam zaten ya süpürücem toz yerler falan ah camlar berbat içim içimi yiyo kaç gündür ama dursun az daha.

senin hep ağrılı mı olur adetlerin.ben anlamam bile.

ofofofo ağrıda lafmı .... :1no2:
daha evvel ki yıllarda sskya sırf bu ağrı için gitmiştim atıp tuttular kist die
ama ağrıdan yerlerde sürünüyodum ya kaç defa acillik oldumu bilirim ..
ama şimdi aşılamalarımı yapan yani tedavi olduğum Doktor sayesinde ağrılarım azaldı ama düngece yine kabus gibiydi
ağrıların sebebi yumurtalıklarımmış düzeldi çok şükür ama düngece yine çok ağrıdıya :a015: bugun kontrolum var işte sölicem
...

anladım canım ya benim yengemin öyleydi her adetin hastanelik olurdu.ama doğumdan sonra geçti.

kontrlden mutlu mesut dön inş :dance:

off kızlar cok mutsuzumm demın doktorumu aradım ayy sinir ettı benı yaa sankı neden aradın der gıbıydı kacta gelıyım dıyorum öglene kadar gel dıyo ya ne bılıyım ben zaten streslıyım off hiç içime sinmiyo ne zaman içime sınen doktor bulacagım ben yaa nefret edıyorum hepsınden şeytan dıyo bırak tedavıyı falan olacagı zaman olsun ben zaten reglymde ultrasyona gırecegım için sıkılıyorum bı de yetmıyo bunların tafrası cok kötüyüm yaa hiç umudum yok para yedırıyoruz boşa eşimde sorun var ona bi tedavı vermedıler yok ultrasyona gırecekmiş daha bilmem ne bana şimdiden klomen tedavısı yaptırıyo gittigimle kalacagım madem eşimede ilaç verın hem kadın dogumcular az cok anlıyo dıyo bılıyorum spermlerı falan cok kızdım yaa ben bu kızgınlıkla anne falan olamam gıcık doktorrr hem ara dıye nosunu verıyo hemde ayyyyyyyyy cok sinirliyimmmmmmmmmmmmmmm

merhaba canım.seni çok iyi anlıyorum.bende o kadar çok doktr değiştirdim ki.hepsine iyi diye gidiyosun ama bişeyler ters geliyo.gerçi hepsini rahatıkla arayabiliyodum.zaten stresli bu durumlar birde böyle olunca insanın siniri 2 ye 3 e katlanıyo sabrediceksin.doktrlar derki birde. strese hayır moraliniz hep yuksek olucak ama nasıllllllll

canım eşimde ılerı hareket 0 prolaktın yuksek vede yapısal bozukluk var ona hiç bi tedavı uygulanmadan bana klomen verdı mantıgım almıyo ben boşboşuna git gel hap ıgne sinir oldum yaa nasıl bı mantık onlarınkı bılmıyorum onlara göre 60 dada erkek baba olabılıyo onlara göre zamanın hiç önemı yok eşim 31 yasında daha harekete gecmedıler tüpmü olacak asılamamı olacak hemen olsun ıstıyorum oyalanma vaktım gectı zaten temmuzda 3 yıl olacak neymiş yumurta takıbını 6 aya tamamlıycakmış pekı benım düşüncelerım anlamsız=(=(=(

Arkadaşlar Merhaba, yaklaşık bir aydır bu bölümü takip ediyorum ve bir kaç gün önce üye oldum.20 aylık evliyim.Evlenmeden önce değişik zamanlarda 4 ayrı kist ameliyatı geçirdim ve sürekli dr kontrolündeyim.Evlendikten sonra eşim bebek istemediği için 1 yıl kadar korunduk. Bebek kararı aldıktan sonra 6 ay bekledik ancak bebek olmadı. Önceki operasyonlardan dolayı benim yumurtalıklarım biraz tembelleşmeye başlamış, eşimde ise hareket sınırda imiş.Yıl başından itibaren filim,tahlil derken 28 Mart itibariyle aşılama yaptırdık.Doktorum 14 Nisan' a kadar regl olmassam aramamı istedi. Beklemek çok zor ve ben dün dayanamayıp kan testi yaptırdım.Sonuç 26,08 ancak bu değerin pazar günü vurulan pregnyl 500 ile ilgisi olabilir mi bilemiyorum. Son üç gündür çok karın ağrım var. Aceleci davrandığım için dr arayıp soramıyorum. Bol bol DUA ediyorum.Üstelik aşılama günü eşim gribal enfeksiyon geçirdiği için sayıda düşme vardı ve dr şansımızın çok düşük olduğunu söyledi %2 tutarsa tam bir mucize olacak .... çok uzun yazdım geliba kusura bakmayın bu arada HERKESE BOL ŞANS DİLİYORUM.. ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VE HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.....

canım merhaba inşallah aşılaman tutar.bende 30 martta yaptırmıştım.ve bende dün test yaptım dayanamayıp çünkü akıntım başladı.doktrum erken dedi ama ben yaptırdım ve sonuç negatif çıktı.seninki erken değil bence inşallah değer artar arkadaşım.çok sevindim.

canım benım sakin ol hepsi bazen garip doktorların.. napacaksın sabır...
bizde 4yıllık evliyiz sadece ilk 6ay Korunduk 3,5yıldır bebiş gelmiyor.. aslında eşine enazından Bi Vitamin takviyesi Filan verebilirlerdi.. mesela benım eşimdede sayı ii ama hareket yavaşlığı ,iltahap ve morfolide düşüklük var ...iltap için öce 3şişe serum tedvisi sora antibiyotik , hareket hızlansın diye EVitamini verdi
hatta eşime klomen verdi spermsayısı dahada artsın diye ama sora aşılamalar tutmazsa klomeni eşine veririz dedi Doktor Bize
bende morfoloji için eşime keçiboynuzu pekmezi,fındık,ceviz ve badem yedirdim ve morfoloji %4 den %6ya enson %9za Çıktı..
harekette %25 den %40lara %50lere kadar çıktı...
benım eşimde 32 yaşında ..
hala iltap devam ediyor ama bakalım antibiyotiğe hep devam etmesi lazımmış
2aşılamamızda tutmadı bugun kontrolum var bakalım ne olcak..
3de yapıp tüpe geçeriz başka yol yok ...

CANIM İNŞALLAH GÜZEL SONUÇ ALIRSIN.

ARKADAŞLAR KANDA BAKTIRDIM SONUÇ NEGATİF.Bİ TUHAFIM DÜĞÜMLENDİ SANKİ HERŞEY BOĞAZIMDA.İLK HEYACANDI AMA OLMADI DEMEK ZAMANI VARMIŞ DAHA.

serbeycim canım seni anlayabiliyorum burdaki çoğu arkadaşım gibi
canım lütfen umudunu ve heycanını kaybetme
hayırlısıyla 2. aşılaman tutar inşallah canım
kendine çok dikkat et

serbeycim canım seni anlayabiliyorum burdaki çoğu arkadaşım gibi
canım lütfen umudunu ve heycanını kaybetme
hayırlısıyla 2. aşılaman tutar inşallah canım
kendine çok dikkat et

teşekkür ederim canım.umudumu yitirmiyorum hiçbir zaman ama işte insan her tedavi sonucunda güzel haber almayı bekliyo.2 olmaza 3 oda olmadı tüp allaha şükür bir sürü yol var.allah nasip etsin yeterki.

sabahtan beri temizlik yapıyorum özüme döndüm:dance:

canım eşime hiç ilaç vermedıler sinir oldum bilecıkte dogru duzgun doktor yok eşiminde işyerı saatlerı uymuyo mecbur kaldık burdakı doktorlara ben aslında asılama olmak ıstıyorum doktorum tutturdu yumurta takıbı 4 ay oldu zaten sonuc alamadık 6 aya tamamlıycakmış gelde sınır olmabenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…