Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun, allah hepimiZi yavrumuza kavuştursun.. benim 2. aşılamam haftaya çarşamba olacak büyük ihtimalle..gonal f vurmaya devam ediyorum..biri daha olgun 3 yumurtam gelişmiş..bu ikinci aşılamam. ilki tuttu ama ne yazık ki 5. haftada kaybettik..umarım güzel sonuçlar gelir..aşılamadan önce idrara çok sıkıştınız mı?ben ilkinde çok sıkıştım ve çok rahatsız oldum. hatta bir süre idrarımı yapamadım o denli kötüydü. orta düZeyde bir sıkışıklık yeter mi acaba, sizin nasıl oldu?

ben aşılamadan 1 saat önce wc gittim , ve yarım litre kadar su içtim sadece , idrara sıkışık değildim ama hafif vardı öyle hissediorudm :) bir aşılamamda öyle çok sıkıştım ki muayene koltuğuna yattım bacaklarımı açamaıyorum , doktorum birazını yap gel dedi aa olmaz birazını yaparsam hepsi gider demiştim gitmez gitmez biraz yap gel dedi biraz yapıp gelmiştim

beni en çok strese sokan şu idrara sıkışma işi :)) zaten bir bardak su içsem hemen wc.ye giden bir insanım. bende öyle yapayım o zaman, bir saat önce yarım lt su içildiğinde net görünüyor mu ultrasonda?

benim doktorum ultrasonla yapmıyor aşılamayı başlarda bikaç kez ultrason kullandı artık kullanmıo yerini öğrendi sanırım idrar torbası rahimi tutsun diye sıkışık olunuyor sanırım hiçte sormadım

tutsun diye değil de, net görebilmek için şişiriyorlar canım idrar torbasını. çünkü rahim ve idrar torbası alt altaymış, şişince ayna görevi yapıyormuş. olan bize oluyor sonunda :)

benı asılamaya kacta alacaklarını bılmedıgım ıcın dayanamayıp yapmıştım çişimi dr kızdı kızlar aman ha cok onemlı bi konu

Kızlar yardım edin lütfen aklıma takılan sorular var daha önce aşı yaptıranlar kaç yumurta ile yaptınız tek yumurta ile aşı tedavisi uygulanması normal mi sizce dr a olan güvenim azalmaya başladı bunu düşündükçe tüp yaptırmaya tedirgin oldum

slm canım nasılsın bayağıdır görüşemedik.bebiş nasıl bakalım cinsiyeti belli oldu mu

merhaba.doktorum bakerken 16 17 18 cm yumurta var demişti ama bu onun kalitesini belirtmiyor.tek yumurta iyiyse bence sorun degildir.yumurta kalitesini de ancak tüp bebekte anlıyorlarmış.aşılamanın zaten çok buyuk bir şansı yok.ben suan 2 ci aşılamayı denedim ama pek umudum yok

slm canım nasılsın bayağıdır görüşemedik.bebiş nasıl bakalım cinsiyeti belli oldu mu

Merhaba canım iyiyim sen nasılsın :) seni gördüğüme sevindim Bebiş iyi teyzesi doktor kıza benziyor ama henüz net değil demişti 12 haftalıkken :) haftaya sonra kontrolüm var o zaman kesinleşecek kısmetse :) Sen neler yapıyorsun görüşmeyeli. umarım yolundadır herşey :)

benı asılamaya kacta alacaklarını bılmedıgım ıcın dayanamayıp yapmıştım çişimi dr kızdı kızlar aman ha cok onemlı bi konu

evet önemli bir konu malesef..ama çok sıkışmamak lazım bence..sonrası çok zor oluyor. hemşireye bugün sordum, birinci aşılamamda çok sıkışmıştım, bu sefer çok sıkışmasam olur mu dedim, sen kendin ayarla o zaman dedi. geçen sefer mahvolmuştum çünkü..demek orta düzey bir sıkışıklık yetiyor

bende ilkinde cok ıcıp sıkıstım 30 dakıka beklerken sancıdan oluyodum bu sefer sancı cekmemek ıcın dayanamayıp yaptım dr dan fırcayı yedım . tup bebege baslıcam bakalım ondada transferde sıkısklık gerekıcekmı

bildiğim kadarıyla tüp bebek transferinde de sıkışıklık istiyorlar nix ne yazık ki...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…