Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende iyiyim sag ol canım.iyi aman bebiş iyi olsun.ben ikinci aşılamayı oldum bugunden itibaren 11 gunum olacak.suan bir belirti yok bakalım.bir haftadır adet olacakmış gibi karnım agırıyor.ha oldum olacam diye bekliyorum.onun dışında aynı her şey:)öptüm

Ayyyy canım benimm inşallah güzel haber vereceksin bize. Bende de ağrı olmuştu adet olacakmışım gibi hadi hayırlısı Dikkat et bugünlerde kendine yorma kendini :)

kızlar merhaba;
ben de 23.05.2014'te aşılama yaptırdım. 2 yumurta vardı sağda, solda çok küçüktü yumurtalar. Bende tezerv azlığı sorunu var yüksek dozda iğnelerle ancak iki yumurtam gelişti. Tüp bebek için çıkmıştık yola ama iki tane gelişince aşılamaya döndük. Neyse dün test yaptım negatif (0,47). üzüldüm tabi ama benim korkum kist oluşumu. solda çok küçük foliküller vardı ama sancım ağırlıkla solda. Kistten şüphelendim öyle bi durum olursa tedaviye ara vermek durumunda kalıcaz bu da benim işime gelmiyo malum rezervler her geçen ay tükeniyo belki bi daha yumurtam olmayacak. yaş 32 bu arada. Dr um erken yapmışsın testi 11, günde çıkmayabilir dedi. cuma terkarlıcam ama hiç ihtimal vermiyorum öyle bi muzice beni bulmaz.. Size sorum eğer kist olduysa bu ayki adetle atılabilir mi?

Bana yumurtaların gayet sağlıklı görünüyor demişti. İçime bir nebze serin sular döktün Allah razı olsun. Umudunu sakın kaybetme iş orda başlıyor zaten beyınden gıden hormonları duymussunuzdur nasıl etkılıyor orayıda. Sen güzel düşün olumsuz hiç birşey düşünme çok şükür çaremiz var herşey Allah'tan Rabbim tüm dileyenlere hayırlısını tez zamanda nasip etsin inşallah

canım ben zeynep kamılde yaptırdım hastaneye ucret odemıyosun sadece ılacların yuzdesını verıyosun benım ılaclarım 250 tl tuttu

hmm, bana klomen yazdı dr. 16 tl'ye aldım onu. başka ne ilaç olcak ki :44: seninki iğne sanırım. bu arada hayırlı olsun aşılaman.

ilk aşılamamda umutlu bakıyordum o kanı görunce daha kötu oluyorsun:)çok araştırıyordum gun sayıyordum olmadı.açıkçası bu seferde bu yüzden hiç umursamıyorum.çok takmadın mı umursamadıgın zaman daha iyi oluyor.demet akalın bile 2 tüp bebek yapmış olmamış artık kafamdan attım istemiyorum dediginde dogal yoldan olmuş:)çok olmasından bence tek ve kaliteli olsun yumurta.

hmm, bana klomen yazdı dr. 16 tl'ye aldım onu. başka ne ilaç olcak ki :44: seninki iğne sanırım. bu arada hayırlı olsun aşılaman.

evet iğne kullandım gonal f. hayırlı olmadı maalesef canım asılama yaptırdıktan 2 gun sonra 24 yasında erkek kardesımı trafık kazasında kaybettim. kahroldum 45 gün oldu tabı o uzuntuye asılamamda tutmadı ben temmuz basında tup bebege baslıyorum su an dınlenmedeyım.

nix bende seni merak etmiştim.hayırlısı olsun arkadaşım.

Çok üzüldüm, başınız sağ olsun, Allah rahmet etsin. Acınız tazeymiş, Allah kalanlara sabır ve metanet versin.
Tedavin için de yolunuz açık olsun dilerim.

başınız sağolsun... inşallah sıradaki tedavinden yanıt alırsın...

26 mayıs ta ilk aşılamam oldu... hemşire arkadaşım haftaya progestron testi yaptır dedi... aranızda bu testi yaptırıp hamişliğini öğrenen oldu mu çok tedirginim kafam karışık kasığımda ara sıra iğne batıyor gibi oluyor... tutmadı mı ki diyorum offf...

Çok üzüldüm, başınız sağ olsun, Allah rahmet etsin. Acınız tazeymiş, Allah kalanlara sabır ve metanet versin.
Tedavin için de yolunuz açık olsun dilerim.

başınız sağolsun... inşallah sıradaki tedavinden yanıt alırsın...

çok sağolun kızlar. tek erkek kardeşiimdi. çocuğumun artık bi dayısı olmucak ben de hala olamıcam şu anda bebeğim olursa ailem için tam bir teselli olacak acılarımızın üstünü örtücez belki biraz şimdiye kadar olursa olur olmazsa olmaz dıyodum ama artık cok ıstıyorum

Allah sabır versin....zor bişi....

canım başın sağolsun, allah sabırlar versin..çok üzüldüm...hakkımızda hayırlısı, dün ikinci aşılamamı yaptırdım..ayın 18.inde sonuç alacağım. önceki aşılamama kıyasla çok rahat geçti. çok fazla da sıkışmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…