- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.821
araştırma hastanesinde aşılama yaptıran var mıııı?aşılama için ne kadar ücret verdiniiiiiizz??
ben özelde 500 aşılamaya 250 de spermin hazırlanmasına verdim .
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın :) seni gördüğüme sevindimBebiş iyi teyzesi doktor kıza benziyor ama henüz net değil demişti 12 haftalıkken :) haftaya sonra kontrolüm var o zaman kesinleşecek kısmetse :) Sen neler yapıyorsun görüşmeyeli. umarım yolundadır herşey :)
bende iyiyim sag ol canım.iyi aman bebiş iyi olsun.ben ikinci aşılamayı oldum bugunden itibaren 11 gunum olacak.suan bir belirti yok bakalım.bir haftadır adet olacakmış gibi karnım agırıyor.ha oldum olacam diye bekliyorum.onun dışında aynı her şey:)öptüm
Ayyyy canım benimm inşallah güzel haber vereceksin bize. Bende de ağrı olmuştu adet olacakmışım gibi hadi hayırlısıDikkat et bugünlerde kendine yorma kendini :)
araştırma hastanesinde aşılama yaptıran var mıııı?aşılama için ne kadar ücret verdiniiiiiizz??
sana progestan jel vermişler miydi
merhaba.doktorum bakerken 16 17 18 cm yumurta var demişti ama bu onun kalitesini belirtmiyor.tek yumurta iyiyse bence sorun degildir.yumurta kalitesini de ancak tüp bebekte anlıyorlarmış.aşılamanın zaten çok buyuk bir şansı yok.ben suan 2 ci aşılamayı denedim ama pek umudum yok
canım ben zeynep kamılde yaptırdım hastaneye ucret odemıyosun sadece ılacların yuzdesını verıyosun benım ılaclarım 250 tl tuttu
Bana yumurtaların gayet sağlıklı görünüyor demişti. İçime bir nebze serin sular döktün Allah razı olsun. Umudunu sakın kaybetme iş orda başlıyor zaten beyınden gıden hormonları duymussunuzdur nasıl etkılıyor orayıda. Sen güzel düşün olumsuz hiç birşey düşünme çok şükür çaremiz var herşey Allah'tan Rabbim tüm dileyenlere hayırlısını tez zamanda nasip etsin inşallah
hmm, bana klomen yazdı dr. 16 tl'ye aldım onu. başka ne ilaç olcak ki :44: seninki iğne sanırım. bu arada hayırlı olsun aşılaman.
evet iğne kullandım gonal f. hayırlı olmadı maalesef canım asılama yaptırdıktan 2 gun sonra 24 yasında erkek kardesımı trafık kazasında kaybettim. kahroldum 45 gün oldu tabı o uzuntuye asılamamda tutmadı ben temmuz basında tup bebege baslıyorum su an dınlenmedeyım.
evet iğne kullandım gonal f. hayırlı olmadı maalesef canım asılama yaptırdıktan 2 gun sonra 24 yasında erkek kardesımı trafık kazasında kaybettim. kahroldum 45 gün oldu tabı o uzuntuye asılamamda tutmadı ben temmuz basında tup bebege baslıyorum su an dınlenmedeyım.
Çok üzüldüm, başınız sağ olsun, Allah rahmet etsin.Acınız tazeymiş, Allah kalanlara sabır ve metanet versin.
Tedavin için de yolunuz açık olsun dilerim.
başınız sağolsun... inşallah sıradaki tedavinden yanıt alırsın...
çok sağolun kızlar. tek erkek kardeşiimdi. çocuğumun artık bi dayısı olmucak ben de hala olamıcam şu anda bebeğim olursa ailem için tam bir teselli olacak acılarımızın üstünü örtücez belki biraz şimdiye kadar olursa olur olmazsa olmaz dıyodum ama artık cok ıstıyorum
canım ben 2 yıllık evliyim.civanperçemini nerden bulabilirim ki . Soğan kürüne başladım. O bitsin içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?