- 17 Ağustos 2009
- 285
- 58
- 318
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.781
kaç yaşındasın nerde oturuyosun
28 yaşındayım istanbuldayım sen?
24 yaşındayım bnde istanbldan gelin geldm kayseriye
hmm hayırlısı olsun bende ankaradan istanbula gelin geldim
dewlet öle tabi bissürü insan gidiyo dewamlıda test yaptırıyo film ultrason çektiriyo oyalayıp duruyo bnde zaman kaybetmek istemiyorum aslında
saolun sizinde kaç yıldır uğraşıyrsunz pki bebek sahibi olmak için
ben devlette üç doktor değiştirdim... birincisi oyalıyormuş gibi geldi.. ikincisi sanki durumum benim önemsediğim gibi önemli değilmiiş gibi davrandı eşime uyuz uyuz konuştu... zaten gerginiz birde bu adamlar iyice yıprattı bizi... tam özele başvurduk devletten bir doktoru daha önerdiler... ona gittim çok ilgili birisi hemen aşılamamı yaptı... doktor tavırları ve ilgisi çok önemli... arkadaşım özelde aşılama yaptırdı.. doktor eşinin spermleri çok zayıf dediği halde bi yapalım aşılama demiş... sonuçta tutmadı... sana tavsiyem doktoru dikkatli seçmelisin... istanbulda seçenek daha fazla bu bir avantaj senin için... dileğim hepimiz kucağımıza yavrularımızı alırız inşallah...
3 senedir uğraşıyoruz 1-1.5 sene ha şimdi olur ha yarın olur olmadı birdahaki ay diye diye geçti :) geri kalan 1.5 senede hastanelerde geçti
ben kayseride yaşıyorum hastanedede bi ablayla tanıştım 8 yıl tedavi olmuş olmamış çocuğu son bi kere daha gidek demiş kocası özel bi hastaneye gitmişler doktor aşılma yapmış şimdi bi kızı bi oğlu var bnde adresni aldım doktorn adınıda orraya gtmeyi düşünyorm
kusura bakma dikkatsizliğime... dediğim gibi doktor önemli kendi kanaatimce ve tecrübelerimce... ben 5yıllık evliliğimin 3.5 yılı tayin yüzünden eşimden ayrı yaşadım... tam tayinim oldu bebek istedik 6 ay süre verdi doktor... neyse sonra değiştire değiştire son doktorumuzu bulduk ve bu p.tesi ilk aşılamamı yaptırdık...inşallah tutar... inşallah kucağımızda bebişlerimizle de yazılar yazarız burada...
aşılama yaptrdınz mı hiç peki
ilk denememiz olcak inşallah ilk seferde tutar
ilk denememiz olcak inşallah ilk seferde tutar
rica ederim
inşallah tutar zahmetlerin boşa çıkmaz
ne kadara aşılamayı yaptrdın rapor çıkarmıyo dmi özeller
inşallah tutar dualarım sizinle :)
allah her isteyenlere versin
ben 32 yaşındayım kolay cıkıyor rapor bana... devlette yaptırdığım için rapor çıktı özeller devletten rapor ve tüp bebek için sevk istiyorlar ... gonal f kullandım 9 gün 240 tl filandı fiyatı... sonra ovitrelle denen çatlatma iğnesini oldum onun tam parasını verdim 75 tl (gonal f e rapor çıkınca ovitrelleye çıkmıyormuş..) cuma çatlatma iğnesi oldum p.tesi aşılamam yapıldı... sperm hazırlatmayı buradakiözel hastane yaptı 110 tl idi... pek ayrıntılı yazdım :)
Amiinnn inşallahh Allah razı olsun :)Allah ım hepimize tattırsın anneliği
imiş bnde özelde denemek istiyom aşılamayı ama gidip sormam lazım ne kadara olur diye kimileri 2bn tl diyo kimileri 1bn tl bakalım ne olucak bn daha 24 yaşndayım
ben de çok korkmuştum insanlar ücretleri söylediğinde... çünkü aşılamadan hemen sonra tüp bebek düşünüyoruz onun maliyeti fazla... aşılamada bütçe zorlanırsa tüp iyice yıkar diye düşündük... ama düşündüğüm gibi olmadı... bir görüşüp konuşmakta fayda var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?