- 17 Ağustos 2009
- 285
- 58
- 318
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.761
o kadar palımı ben 600 tl biliyom hepsinn tpolamını ialçların yarısını dewlet karşılamıyor mu ki
ben özelde yaptırıyorum canım devlette nasıl işliyo durum bilmiyorum fiyatları hakkında bilgim yok ama rapor alırsan devletten ilaçlar daha ucuza geliyo onu biliyorum..Rapor almakta tabii baya zaman alıyo 1 yılı buluyo hemen hemen
peki özel rapor vermiyormu ilaçlara ben veriyo diye biliyorumda
yok canım vermiyo bende çok araştırmıştım ama malesef
kötymüş ozamn şu paraya bak 2 milyarı bulur ozamn peki 1. si tutmazsa 2.aşılamayadamı aynı para olucak :18:
evet hiç öyle bi ayrıcalık felan yapmıyolar en azından ben duymadım şimdiye kadar..bende senin gibi 500-600 tl felan sanıyodum sonradan öğrendim asıl fiyatları
dewlete git sende özel öyleyse aşırı pahalı
ben çok gittim ama oyalayıp durdular bende bıraktım artık vakit kaybetmek istemiyorum
dewlet öle tabi bissürü insan gidiyo dewamlıda test yaptırıyo film ultrason çektiriyo oyalayıp duruyo bnde zaman kaybetmek istemiyorum aslında
Allah yardımcımız olsun ya çok zor bi süreç rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..insan maddi manevi çöküyo rabbim inşallah daha fazla uğraştırmaz
amin inşallah isteyen herkese verir yarabbim bnde özele gitmeyi düşünüyorum ama baya paraymış aşılamada sana ilaç tedavisi verdikten snramı aşılama dedi doktr yoksa direk özele gidip aşılamamı istedn sen
ben zaten daha önce yumurta takibi felan yaptırdım klomen felan kullanmıştım baktım öylede olmuyo direk tüp bebek merkezine gittim doktorla konuştuk aşılamaya karar verdik şimdi puregon kullanıyorum (göbekten iğne) pazartesi yada salı aşılamam olur heralde
ben biyere yazmıştım bulursam adını yazarım sana araştrdım aşılamada çok kuvvetli bi ilaçmış doktoruna danış derim bu ilacıda zor bulunuyomuş zaten
aaa gerçekten mi adını bulursan çok sevinirim canım yaaaşılamadan öncemi sonramı kullanıyo acaba
aşılama iğnesi zaten heralde
hmm anladım canım ilacın ismini bulursan sevinirim gerçekten
buldum :)
biri gonal f yumurtaları çatlatıyo ve çok güçlü bi ialç
diğeri pregnly buda yumurtaları uyarıyo 2 side mükemmel ilaç doktoruna danış derim
sağol canım :) gonal f yi belki yumurta çatlatmada verir banada vermezse bi sorarım hangisi daha iyi diyeprengly de sanırım tüp bebek yaptırcaklara veriyolardı ama onuda sorarım :)
sor danış yani paran boşuna gitmesin madem o kadar para vercen allah emeklerini boşa çıkarmasın ilk denemnde kalırsın inşallah hamile
amiiiiinnn canım benim rabbim hepimizede tattırsın anneliği :)aynen sorarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?