Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş. 2ciye tutar ozamn cnm ben biyerde okumuştum 2 kere aşılama olduktan snra tüp bebkte 100de 60 şansın oluyomuş

zaten bu aşılamada eşim idrar yollarından rahatsızlığı daha iyileşmemişti... ben de karne vericez diye pek dinlenemedim... yazın tatile denk gelmesi benim açımdan çok rahat olacak... açıkçası öyle ümit ediyorum... bir de kafamı karıştırdılar üstüne görme filan oluyormuş ya arkadaşıma olmuş ümitsizliğe kapılma dedi... artık çarşamba anlarız ne olmuş bitmiş...

üstüne görme ne demk cnm?

ben ümitsizim canım ya ağrılarım da başladı zaten... 2. aşılamaya kısmet artık... çarşamba gene dr kontrolü... o kadar hamişin arasında sağa sola bakınmamaya çalış offf...

aynen cnm allah hepimize kolaylık versin inş.
bnde 1 aydır uğraşıyorm bna ilaç verildi daha aşılama falan olmadım

ben 5 senelik evliliğimde 3.5 sene eşimle ayrı yaşadım tayinim çıkmadı bir türlü... sonra çıktı baktık bebek olmuyor dr dediki 6 ay bekleyin... sonra 1,5 senedir ilaçlarla bekledik olsun diye... şimdi ilk aşılama oldu... inşallah 2. de olacak

amin inş. cnm ya zormu aşılama cnm
bide maşiyetlimi?

maddiyen bir sıkıntın yoksa aile bütçesini sarsmıyor... ilaçları raporla alıyorsun zaten (32 yaşında olduğumdan hiç bir raporda sıkıntı yaşamıyorum ben yaşlılık işte )... uygulama ve sperm hazırlanması hastaneden hastaneye değişiyormuş... benim canım kolay kolay acımaz o yüzden bir sıkıntı yaşamadım ki aşılama sırasında...

bnm daha çok var 32 olmama daha 24 ben :)
bnm cnm çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııııı

Kızlar ne yaptınız bugün? Nasıl geçiyor ?bende hala göğüslerde şişlik var, kasık ağrısı nedir nerededir onu bilmiyorum ,

Arkadaşlar, doktor 14.gün kandan testi yaptır dedi. Ama 14. gün evde yatılı misafirlerim olacak. Onların yanında yaptırmak istemiyorum, kimseye soylemedik aşılama yaptırdigimizi, olumlu olursa paylaşayacağım. Birde olmazsa onların yanında yaşamak istemiyorum, sonucu onceden ogrenmek istiyorum.
ilk aşılamamda 14.gün yaptırmıstım. negatif oldugunu ogrenmiştim.
12. gün yaptırmam gerekiyor misafirler gelmeden malesef

12. gün yaptırıp pozitif ya da negatif sonuc alan var mi?

12. gün yaptırabilirsin canım, doktorum benden 12. gün istedi..

bir sorum olacak kızlar, ben aşılamanın 5. günündeyim az önce tuvalette çok minik bir kahverengi leke geldi..
siz yaşadınız mı böyle birşey? yerleşme kanaması olabilir mi
göğüslerde aşırı derece şiş, bazen şeffaf bazen süt gibi sulu akıntım var..
ne dersiniz?
sizlerin akıntısı var mı böyle?

merhabalar, bizde 1,5 senedir korunmuyoruz. daha bebek olmadı. benim tüm testlerim temiz çıktı fakat eşimde sperm hareketi cok az. sayı fazla. dr klomen ve e vitamini verdi. 1,5 ay oldu cuma gunu test yapıcaklar bakalım bir değişiklik oldumu ama ben kafaya koydum aşılama yaptırıcam :2: bizim dk da daha bekleyin diyor fakat sonunda1,5 yıldır ben çekiyorum sadece yazmak istedim bunları umarım herkese Allahım çocuk nasip eder..çok aratmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…