- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.861
inş. 2ciye tutar ozamn cnm ben biyerde okumuştum 2 kere aşılama olduktan snra tüp bebkte 100de 60 şansın oluyomuş
zaten bu aşılamada eşim idrar yollarından rahatsızlığı daha iyileşmemişti... ben de karne vericez diye pek dinlenemedim... yazın tatile denk gelmesi benim açımdan çok rahat olacak... açıkçası öyle ümit ediyorum... bir de kafamı karıştırdılar üstüne görme filan oluyormuş ya arkadaşıma olmuş ümitsizliğe kapılma dedi... artık çarşamba anlarız ne olmuş bitmiş...
üstüne görme ne demk cnm?
arkadaşım dedi ki; adeti hafif geçiyormuş adet sırasında 2. günü doktora gitmiş bi bakmış hamile... bilmiyorum nadir olur öyle şeyler sanırım...
bi kaç kişi daha öyle olmuş cnm onlar adet kanaması değil yerleşme kanaması
ben ümitsizim canım ya ağrılarım da başladı zaten...2. aşılamaya kısmet artık... çarşamba gene dr kontrolü... o kadar hamişin arasında sağa sola bakınmamaya çalış offf...
aynen cnm allah hepimize kolaylık versin inş.
bnde 1 aydır uğraşıyorm bna ilaç verildi daha aşılama falan olmadım
inşallah ilaçlar sana faydalı olur canım allahım hepimizn kucağını bebişlerle doldurur inşallah... bu aydan geçtim de bir dahaki ay olacak inşallah
amin inş. cnm ya zormu aşılama cnm
bide maşiyetlimi?
maddiyen bir sıkıntın yoksa aile bütçesini sarsmıyor... ilaçları raporla alıyorsun zaten (32 yaşında olduğumdan hiç bir raporda sıkıntı yaşamıyorum ben yaşlılık işte)... uygulama ve sperm hazırlanması hastaneden hastaneye değişiyormuş... benim canım kolay kolay acımaz o yüzden bir sıkıntı yaşamadım ki aşılama sırasında...
bnm daha çok var 32 olmama daha 24 ben :)
bnm cnm çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııııı
ben zaten 26 da evlendim :))) daha gençsin mutlaka ilaçların etkisini görürsün sen...
sorma ilaçlar beni de mahvetti.özellikle o progestan jel karnımı bir şişirdi gören hamile sanıyordu.ben bir kaç ay istemiyorum bir tedavi.eşimin sonuçlarıda iyi çıktı belki dogal yolla olur.inş canım bu sefer tutar.hadi bakalım hayırlısı
Kızlar ne yaptınız bugün? Nasıl geçiyor ?bende hala göğüslerde şişlik var, kasık ağrısı nedir nerededir onu bilmiyorum ,doktor bana kan testi pozitif cıkarsa 14 gün daha progesteron kullan, bu yüzden aşılamanın 14. günü testi yaptır dedi.
adeti beklemek ben de ümit yaratıyor, bekleyince vucudumda hamilelik belirtileri arıyorum, umutlanıyorum, ilkinde öyle olmustu. o yüzden 16 Haziran'da adet olmazsam testi yaptırıcam insallah.
benim de yaş 31 :) 4 yıllık evliyiz, 1,5 senedir cocuk istiyorum insallah.
ben sık idrara cıkıyorum ama sanırım progesterondan dolayı sislik oldu, yumurtalar birden cok oldugunda baskı yapıyor diye. sen de oluyor mu böyle?
Kızlar ne yaptınız bugün? Nasıl geçiyor ?bende hala göğüslerde şişlik var, kasık ağrısı nedir nerededir onu bilmiyorum ,
Kızlar ne yaptınız bugün? Nasıl geçiyor ?bende hala göğüslerde şişlik var, kasık ağrısı nedir nerededir onu bilmiyorum ,
Arkadaşlar, doktor 14.gün kandan testi yaptır dedi. Ama 14. gün evde yatılı misafirlerim olacak. Onların yanında yaptırmak istemiyorum, kimseye soylemedik aşılama yaptırdigimizi, olumlu olursa paylaşayacağım. Birde olmazsa onların yanında yaşamak istemiyorum, sonucu onceden ogrenmek istiyorum.
ilk aşılamamda 14.gün yaptırmıstım. negatif oldugunu ogrenmiştim.
12. gün yaptırmam gerekiyor misafirler gelmeden malesef
12. gün yaptırıp pozitif ya da negatif sonuc alan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?