Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım naber? tahlinin yarın mıydı? belirtiler ne durumda :)

canım naber? tahlinin yarın mıydı? belirtiler ne durumda :)

evet canım yarın, cesaret edebilirsem tabii. bir taraftan da beklemek istiyorum, umudum devam ediyor bekledikçe :)
belirtiler, adet oncesi ile cok benzer. gogusler hassas, akşamları özellikle cok acıyor nedense, akıntım var, mide bulantısı yorgunluk filan yok, kasıklarımda batmalar var. bunları adet oncesi de yaşıyorum zaten...valla kafam karışık yani...her ay aynı şeyler

sende belirtiler nedir?

benim de göğüslerim çok hassas, adet öncesi bu kadar olmaz aslında. nedense evet akşamları çok artıyor yürürken bile çok acıyor..akıntım hafif var çok değil. sanki adet olacakmış gibi kasıkağrısı oluyor bazen ama bu sefer batma pek yok. uyku halim var biraz..bir de bazen çok üşüyorum, bazen de yanıyorum. ne olacak bakalım..zaten adet öncesi ile çok benzer oluyor canım. ben geçen aşılamada hamile kalmıştım, tek fark bana göre akıntının fazlalaşmasıydı. normalde adet zamanına yaklaştıkça, kuruluk olur ve yapışkan bir akıntı olurdu. şimdi de kuruluk yok ama akıntıyı crinone da yapıyor olabilir..off ne zor yaa.. hadi takmayayım diyorum ama aklımdan çıkmıyor yani..bu aşılama tutmazsa artık tüpe geçeceğiz biz..

inşallah canım, mutlu haberlerle yazarsın yarın buraya hamileyim diyee :)

insallah öyle yazarım. olmazsa da umudumu yitirmem. ben de bu aşılama tutmazsa tüp bebek deneceğiz biz de.
kabızlık var bende birde. hafif da baş ağrım var. yediklerimden, yorgunluktan filan da olabilir. herşeyi de ona yormak istemiyorum :)

aynen adet öncesi bir iki gün kuruluk oluyor. benim pazartesi salı filan adet olmam gerekir.

ben de akıntı var, crinone kesin akıntıyı arttırıyor.

güzel ve hayırlı haberler insallah....

hayırlısı canım..
crinone progesteron hormonu olduğu için kabızlık yapıyormuş.
benim de oldu ama hergün probiyotik yoğurt yiyorum düzeldi, tavsiye ederim.
umudumuzu yitirmeyelim tabi inşallah olacak bebeğimiz inanıyorum..

aaaa kabızlık ondan demekki. karnım cok sis crinone yüzünden zaten.
az once dayanamadım ve evde idrardan yapılan basit gebelik testi yaptım, net bir tek çizgi
henüz 3. hafta tamamlandı adetimden bu yana. 23. adet günümdeyim...idrarda cıkmama ihtimali yüksek...
bakalım kesin sonuc kan tahlili ile insallah. ama nedense pek umudum yok :44:

Canım cevabın için teşekkür ederim fakat biz dok. telefonda görüştük ve ben özelikle sordum sorun olmayacağını söyledi gebelik testi yaparız dedi ve hsg hiç bir ilaç kullanmaya gerek olmayacağını belirtti.

idrar testine pek güvenmiyorum ben, regl gecikse hamile olsan bile çıkmıyor. en kesin kan testi..sabret yarın öğreneceğiz..
benim de kendim için umudum çok yok bu aşılamayla ilgili, zaten biraz karamsarımdır hep eşim ve annem kızar bana bu yüzden :) aşılamada şans yüzde 20 civarındaymış..tüpte bu oran yüzde 50 falan. amaan napalım tutmazsa da tüp yaparız, onda şans daha yüksek..belki de kendililinden olur..
bizim çok büyük bir sorunumuz yok aslında, bende pko var ama çok ileri boyutta değilmiş, eşimde de morfolojisi biraz düşük, ama sayı ve hareket iyi..sizde de çok büyük bir problem yoksa ki aşılamaya karar verilmişse yoktur, elbet olacak canım daha yolun başındayız..

rica ederim canım, her doktorun yaklaşımı farklı tabi. benim doktorum biraz pimpirikli de kendisi :)) şimdiden geçmiş olsun..Hsg.den korkma sakın, rahat ol..önce normal muayane gibi başlıyor, sıvı verilirken 30 sn kadar adet sancısında belki biraz fazla sancın oluyor hemen geçiyor çekilirken..şimdiden gelmiş geçmiş olsun, sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle..

Ahh canım ben hsg van da çektirdim burada öğretmenim Burada Tıp çok geriden takip ediyor... Ben o filimi çekerken böyle bir acı yaşamıştım ben 6 ay geçti hala etkisinden kurtulamadım Canım çok acıdı ve çok affedersin aşırı kanamam oldu her yer kan içinde oldu ve dok beni o halde bırakıp gitti namazı geçiyormuş Bunları anlatmamın sebebi ben hsg den sonra psikolojim altüst oldu ve bana sol tüpümün kapalı olduğu söylendi belkide canım bu yüzden çok yandı Bu kötü deneyimi tekrar yaşamama için dok anesteziyle hsg çektirmek ist ısrarla söyledim oda sen hiç merak etme canın hiç acımayacak sana ağrı kesici bile vermeden hsg çekeceğiz dedi beni biraz olsun rahatlattı.

ben de hsg sonrası bir ilaç kullanmadım. ama anlayamadım, hsg sonrası adeti beklemeden mi aşılama için ilaca baslayacaksın?

aynen, olmazsa tüp bebek dedi doktor zaten. biz de bir neden bulanamiyor canım. sprem sayısı gayet iyi, benim testlerim ve yumurtlamam normal. olmayınca olmuyor demek ki..

evet, su an hamile olan bir arkadaşım adetini bekledigi gun idrardan yaptı, negatif cıktı, 3 gün sonra tekrar yaptı, pozitif cıktı. ben sabırsızlandım biraz....yarın öğreneceğiz ikimizde...hayırlı haberler insallah...

umudu kaybetmeden yola devam etmek lazım olmazsa da zaten...bu tedaviler cok gelisti.

insallah bu defa tutar ikinci aşılamalarımız :) hayırlısı neyse o olsun...

Umarım gönlünüzden geçen neyse Rabbım bu mübarek gece hatırına dualarınız kabul eder. Arkadaşım sen hangi hastanede ve hangi dok tedavi görüyorsun ben bahçeci fulya Erbil Yağmurla başlayacağım nasipse sen ikinci aşılamanız yaptığına göre benden çok daha fazla tecrübeli ve deneyimlisin bu konuda bilgi versen çok sevinirim Güzel haberlerinizi bende duymak için merakla bekleyeceğim.Sürekli sitede farklı sayfalar gezip araştırıyorum sizlerin yorumları benim için çok önemli bizlere umutsuzuz.

canım benim kıyamam ya ( hsg işi biraz hassas, iyi bir doktor yaparsa hiç sorun yaşanmıyor. benim iki damla kanamam oldu o kadar. aman dikkat et canım

olacak canım..stresten de olmuyor, kafaya takıyoruz ya birazda :))

kan testi sonucum negatif arkadaşlar
çabalarım bir işe yaramadığı için üzgünüm...artık tüp bebek yolunda hayırlıs insallah.
(
üzüldüm canım..hayırlısı olsun..herşeyde vardır bir hayır inan..
sakın üzülme, şimdi dinlenmene bak, rahatla biraz
elbet olacak inşallah..

bende haftaya çarşamba alacağım sonuç..
hepimizin halıında hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…