Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin canım, en kısa zamanda kavuşuruz hepimiz inşallah..
evet 1,5 sene epey uzun..bence de dene canım
ama önce rahim filmin çekilmesi gerek tatlım, zaten doktorun isteyecektir.
rahim filmi çekilmeden tüplerinin açık olup olmadığı asla bilinmiyor.
tüplerin açıksa aşılamaya uygun oluyorsun
allah gönlünün muradını versin canım...

yerleşme kanaması icin 5.gün biraz erken olabilir. Bazen aşılama sonrası cok hafif kanama olabiliyormuş.

belki sprem sayınızın artmasını bekleyebilirsiniz bir süre daha, ne kadar cok sprem o kadar cok döllenme ihtimali ne de olsa.
Ama aşılamadan hiç korkma canım, ben 2. aşılamamı oldum. canı yakan hiçbir durum yok. arkadaşın dedigi gibi önce rahim filmi cektirmen gerekir aşılama olmadan.
insallah herkese hayırlı güzel haberler kısa zamanda...allah kimseye aratmasın.

akıntı cok oluyor canım. hem ilk aşılamamda hem ikinci aşılamamda ilk günler yogun akıntım oldum. simdi kesildi nedense :)

akıntı cok oluyor canım. hem ilk aşılamamda hem ikinci aşılamamda ilk günler yogun akıntım oldum. simdi kesildi nedense :)

benim iikinde de aynen böyleydi. hamile kaldım..süt gibiydi akıntı. ben crinone jel kullanıyorum, sen de kullanıyor musun rozajaden? onun da etkisi var belki akıntıya..senin kaçıncı günün?

benim iikinde de aynen böyleydi. hamile kaldım..süt gibiydi akıntı. ben crinone jel kullanıyorum, sen de kullanıyor musun rozajaden? onun da etkisi var belki akıntıya..senin kaçıncı günün?

ben de kullanıyorum crinone jel. onun akıntıya cok etkisi var hem de. ben şişlik de yaptı. doktor jeli uyguladıktan bes dakika sonra yürümem gerektiğini söylemeyi atlamıs, ilk 4-5 gün cok sislik yaptı bende uyguladıktan sonra yürümedigim icin.
ben 9.günümdeyim bugün. günler geçmek bilmiyor?

goguslerim igne kullandıgım 6. 7. günden beri cok hassas, heleki sabahları cok acıyor.

insallah güzel hayırlı haberler alırız!

inşallah canım..
bende en az 10 dk yürümeye çalışıyorum jelden sonra yoksa topaklanıyor, iğrenç bişey bu jel..bir de bende çok sersemlik yapıyor, uyku hali gibi
umarım bebeğimizi kucağımıza alırız ve bu zor günleri gülümseyerek hatırlarız ilerde..
test günün ne zaman, az kalmış..hadi hayırlısı bakalım canım yaa

insallah dedigin gibi olur. doktor 14. gün test yaptır dedi ama ben 12. gün yaptırmak durumundayım.
evet jel pek hoş değil :))) ben de uyku hali yapmadı jel, siskinlik yaptı sadece.

12. güne 3 gün var insallah. 3 gün 3 yıl gibi geliyor...
insallah güzel haberler olur dileyen, isteyen herkese.

hayırlı haberlerini bekliyorum canım..

14.gün adet başladı ama hiç olmadığım kadar yoğun ve sancılı içimden birşeyler koparılıyor... ben böyle adet olmazdım ki... işten eve sürüne sürüne geldim resmen... ilaçlardan mıdır nedir?

cok tesekkür ederim daha dr ile konusmadık, açıkcası bize agustosta gelin demişlerdi, fakat ben aceleci davranıyorum sanırım. daha eşimin son ay kullanacagı hapları bile bitmedi neyse bir sperm testi yapalım, değişim varmı bir görelim.. rahim filmi onu bilmiyordum ikinizede tesekkür ederimmm cevapladıgınız için.

cok kolay gelsin. bu dertten muzdarip olanları ancak bu dertten muzdarip olanlar anlıyor...rahim filmi cekilen ay aşılama yapmıyor doktorlar, bunu da söylemek istedim. kolay gelsin.

rica ederim ne demek, birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu..
rahim filmi konusunda da soruların olursa cevaplarım canım.
sana tavsiyem, aşılamanı da rahim filmini de işinde uzman bir doktora yaptır. hiç korkma, hepimiz geçiyoruz bu aşamalardan..biraz can sıkıcı, stresli ama bak bebeğimiz gelecek sonunda inşallah..o zaman unutacağız..hakkında hayırlısı, haberleri paylaş buradan olurmu..sevgiler

slm sızı tesadufen tanıdım evlılık yıldonumunuz ılgımı cektı bende 2008 27 temmuzda evlendım hala cocuk yok tedavıdeyız gorusuruz..

cok kolay gelsin. bu dertten muzdarip olanları ancak bu dertten muzdarip olanlar anlıyor...rahim filmi cekilen ay aşılama yapmıyor doktorlar, bunu da söylemek istedim. kolay gelsin.

Merhaba arkadaşım Hsg çektirenlere o ay aşılama yapılmadığını yazmışsın dk. Benim bu konuda hiç bilgim yoktu. Ben 23.haziran hsg ve aynı zaman diliminde aşılama düşünüyorum bunu doktor unutmuş olamaz dimi! Ben İstanbul'da yaşamıyorum aşılama için ist gideceğim dok arasam tekrar kafam karıştı bak şimdi!

hsg adet bitiminden hemen sonraki günlerde yapılmalı. adetliyken yapılmıyor.
aşılama tedavisine ise adetin 2. yada en geç 3. günü başlanması gerekiyorki, yumurtalar uyarılsın.
bir adetin sonunda hsg olabilirsin, hsg olduktan sonraki ilk adetinde aşılama için tedaviye başlabilirsin bence. benim öyle olmustu.
doktorla aşamaları net bir şekilde konuşmak gerekiyor canım. doktorlar bazen detaylı bilgi vermeyebiliyor.

hsg adet bittikten hemen sonra yapılıyor. olası gebeliğe zarar vermemek için..aynı ayda yapılacağını zannetmiyorum çünkü hem radyasyon oluyorsun hemde doktor antibiyotik veriyor hsg.den sonra enfeksiyon ihtimaline karşı. hatta doktorum hsg.den sonra bize ilişki yasaklamıştı 15 gün kadar..hsg çekildikten sonra takip eden ay aşılamanı yaptır bence..doktoruna da danış canım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…