- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.881
merhabalar, bizde 1,5 senedir korunmuyoruz. daha bebek olmadı. benim tüm testlerim temiz çıktı fakat eşimde sperm hareketi cok az. sayı fazla. dr klomen ve e vitamini verdi. 1,5 ay oldu cuma gunu test yapıcaklar bakalım bir değişiklik oldumu ama ben kafaya koydum aşılama yaptırıcam :2: bizim dk da daha bekleyin diyor fakat sonunda1,5 yıldır ben çekiyorumsadece yazmak istedim bunları umarım herkese Allahım çocuk nasip eder..çok aratmadan..
12. gün yaptırabilirsin canım, doktorum benden 12. gün istedi..
bir sorum olacak kızlar, ben aşılamanın 5. günündeyim az önce tuvalette çok minik bir kahverengi leke geldi..
siz yaşadınız mı böyle birşey? yerleşme kanaması olabilir mi
göğüslerde aşırı derece şiş, bazen şeffaf bazen süt gibi sulu akıntım var..
ne dersiniz?
sizlerin akıntısı var mı böyle?
merhabalar, bizde 1,5 senedir korunmuyoruz. daha bebek olmadı. benim tüm testlerim temiz çıktı fakat eşimde sperm hareketi cok az. sayı fazla. dr klomen ve e vitamini verdi. 1,5 ay oldu cuma gunu test yapıcaklar bakalım bir değişiklik oldumu ama ben kafaya koydum aşılama yaptırıcam :2: bizim dk da daha bekleyin diyor fakat sonunda1,5 yıldır ben çekiyorumsadece yazmak istedim bunları umarım herkese Allahım çocuk nasip eder..çok aratmadan..
12. gün yaptırabilirsin canım, doktorum benden 12. gün istedi..
bir sorum olacak kızlar, ben aşılamanın 5. günündeyim az önce tuvalette çok minik bir kahverengi leke geldi..
siz yaşadınız mı böyle birşey? yerleşme kanaması olabilir mi
göğüslerde aşırı derece şiş, bazen şeffaf bazen süt gibi sulu akıntım var..
ne dersiniz?
sizlerin akıntısı var mı böyle?
akıntı cok oluyor canım. hem ilk aşılamamda hem ikinci aşılamamda ilk günler yogun akıntım oldum. simdi kesildi nedense :)
benim iikinde de aynen böyleydi. hamile kaldım..süt gibiydi akıntı. ben crinone jel kullanıyorum, sen de kullanıyor musun rozajaden? onun da etkisi var belki akıntıya..senin kaçıncı günün?
belki aşılamadan kaynaklı içerde kalan birşeydir, kahverengiydi çünkü..benim de ikinci aşılamam..ilki tuttu ama kaybettik..inşallah bu sefere
ben de kullanıyorum crinone jel. onun akıntıya cok etkisi var hem de. ben şişlik de yaptı. doktor jeli uyguladıktan bes dakika sonra yürümem gerektiğini söylemeyi atlamıs, ilk 4-5 gün cok sislik yaptı bende uyguladıktan sonra yürümedigim icin.
ben 9.günümdeyim bugün. günler geçmek bilmiyor?
goguslerim igne kullandıgım 6. 7. günden beri cok hassas, heleki sabahları cok acıyor.
insallah güzel hayırlı haberler alırız!
inşallah canım..
bende en az 10 dk yürümeye çalışıyorum jelden sonra yoksa topaklanıyor, iğrenç bişey bu jel..bir de bende çok sersemlik yapıyor, uyku hali gibi
umarım bebeğimizi kucağımıza alırız ve bu zor günleri gülümseyerek hatırlarız ilerde..
test günün ne zaman, az kalmış..hadi hayırlısı bakalım canım yaa
insallah dedigin gibi olur. doktor 14. gün test yaptır dedi ama ben 12. gün yaptırmak durumundayım.
evet jel pek hoş değil :))) ben de uyku hali yapmadı jel, siskinlik yaptı sadece.
12. güne 3 gün var insallah. 3 gün 3 yıl gibi geliyor...
insallah güzel haberler olur dileyen, isteyen herkese.
hayırlı haberlerini bekliyorum canım..
yerleşme kanaması icin 5.gün biraz erken olabilir. Bazen aşılama sonrası cok hafif kanama olabiliyormuş.
belki sprem sayınızın artmasını bekleyebilirsiniz bir süre daha, ne kadar cok sprem o kadar cok döllenme ihtimali ne de olsa.
Ama aşılamadan hiç korkma canım, ben 2. aşılamamı oldum. canı yakan hiçbir durum yok. arkadaşın dedigi gibi önce rahim filmi cektirmen gerekir aşılama olmadan.
insallah herkese hayırlı güzel haberler kısa zamanda...allah kimseye aratmasın.
cok tesekkür ederim daha dr ile konusmadık, açıkcası bize agustosta gelin demişlerdi, fakat ben aceleci davranıyorum sanırım. daha eşimin son ay kullanacagı hapları bile bitmedineyse bir sperm testi yapalım, değişim varmı bir görelim.. rahim filmi onu bilmiyordum ikinizede tesekkür ederimmm cevapladıgınız için.
cok tesekkür ederim daha dr ile konusmadık, açıkcası bize agustosta gelin demişlerdi, fakat ben aceleci davranıyorum sanırım. daha eşimin son ay kullanacagı hapları bile bitmedineyse bir sperm testi yapalım, değişim varmı bir görelim.. rahim filmi onu bilmiyordum ikinizede tesekkür ederimmm cevapladıgınız için.
slm sızı tesadufen tanıdım evlılık yıldonumunuz ılgımı cektı bende 2008 27 temmuzda evlendım hala cocuk yok tedavıdeyız gorusuruz..14.gün adet başladı ama hiç olmadığım kadar yoğun ve sancılıiçimden birşeyler koparılıyor... ben böyle adet olmazdım ki... işten eve sürüne sürüne geldim resmen... ilaçlardan mıdır nedir?
cok kolay gelsin. bu dertten muzdarip olanları ancak bu dertten muzdarip olanlar anlıyor...rahim filmi cekilen ay aşılama yapmıyor doktorlar, bunu da söylemek istedim. kolay gelsin.
Merhaba arkadaşım Hsg çektirenlere o ay aşılama yapılmadığını yazmışsın dk. Benim bu konuda hiç bilgim yoktu. Ben 23.haziran hsg ve aynı zaman diliminde aşılama düşünüyorum bunu doktor unutmuş olamaz dimi! Ben İstanbul'da yaşamıyorum aşılama için ist gideceğim dok arasam tekrar kafam karıştı bak şimdi!
Merhaba arkadaşım Hsg çektirenlere o ay aşılama yapılmadığını yazmışsın dk. Benim bu konuda hiç bilgim yoktu. Ben 23.haziran hsg ve aynı zaman diliminde aşılama düşünüyorum bunu doktor unutmuş olamaz dimi! Ben İstanbul'da yaşamıyorum aşılama için ist gideceğim dok arasam tekrar kafam karıştı bak şimdi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?