- 6 Haziran 2014
- 274
- 162
- 73
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.921
kan testi sonucum negatif arkadaşlar
çabalarım bir işe yaramadığı için üzgünüm...artık tüp bebek yolunda hayırlıs insallah.
kan testi sonucum negatif arkadaşlar
çabalarım bir işe yaramadığı için üzgünüm...artık tüp bebek yolunda hayırlıs insallah.
üzüldüm adına canım tabi kendi adıma da çok üzüldüm çünkü bende dün hüsrana uğradım
ikinci aşılama da netice vermedi bende
ikimizinde ağrıları vardı demek mervenin de dediği gibi ağrı felan olmaması gerekiyormuş
ben bir iki ay bişi yapmadan beklemeyi düşünüyorum tabi dayanırsam..
Canımm Üzülmle sakın biliyorum insanın elinde olmuyor üzülmemek onca emek onca umut ama ben hep kendime bunu söylüyorum Rabim her şeyin hayırlısını nasip eder bazen çok istediğimiz bir şeyi zaman geçince iyiki de o zaman olmamış dediğim çoık şey olmuştur.Her şeyin hayırlısı umudunu sakın kaybetme Alahın izniyle sende bir gün anne olacaksın ama onun dünyay geleceği gün ve zamanı Rabim bilir içini rahat tut olumsuz her düşünceden uzaklaş ...
slm sızı tesadufen tanıdım evlılık yıldonumunuz ılgımı cektı bende 2008 27 temmuzda evlendım hala cocuk yok tedavıdeyız gorusuruz..
kızlar merhaba dün puregon iğneye basladık 50cc vurulucak 5gün sonra muayne olduktan sonra doz karar verılıcek allahın ıznıyle aşılama dusunuyorm bu ay ama okuyorm yorumları aşılamada olumlu sonuc alan cok fazla kişi yok umudum kayboldu olumsuz sonucları okudukca ayrıca asılama agrı acı varmı ben ilk denıcem
merhaba, ilk aşılamada tutan bir sürü insan var canım..umarım seninde ilk defada tutar.
aşılama acı veren bir işlem değil, o esnada kendini kasma ve o anda ilerde kavuşacağın bebeğini düşün :)
bol şanslar.
inşallah canm ama okuyorum hiç ilk aşılamasında tutan okumadım yada bana denk gelmedi zaten iğneler pahalı 600ml lık aldık ama yetmedı tekrar alıcam sanırım her ay aşılamada yaptıramam tutma ihtimalide az ise diyorm ilişki deneyim eşimdede bendede sorun yok çünkübu arada benm yumurtalar cuma gunu 7ml di pazartesi tekrar kontrole gittiğimde yine 7ml di hic artmamıs iğne dozunu artırdı doktorm bu yuzden artmaması normalmi yanı sonra artarmı bılmıyorm hıcbırsey ılk ıgne kullanımım
evet tarıhe bakarsak epey olmuş zaman ne cabuk akmış dedıgınız cok doğru asla aklıma gelmezdı cocuğumun olmayacagı bızdekı sebepsız ınfertılıte denen ıllet hsg laporoskopi 6 klomen 1 catlatma ıgnesı sonuç negatıf beklıyoruz bakalım 2 ay once esıme vıtamın verıldı kullanıyo bakalım hakkımızda hayırlısı ..Epey oldu değil mi evleneliişte insanın o zamanlar aklına gelmiyor bebek isimleri konuşulur araştırılır heyecanlanılır... zaan geçer bir sıkıntı var sonra tedavi tedavi... neyse ilk aşılamayı denedik olmadı bakalım bu hafta 2.yi deneyeceğiz.. sizin durumunuz nedir?
evet puregon ise ilacın, 420 tl 600ml si.. bu sitede ilaç satanlar da var dün gezinirken görmüştüm.. istersen bak.. sanırım hamile kalmışlar ve ilaçlar ellerinde kalmış.
eşimde yumurtayı geliştirelim ilişki ile deneriz demişti, ama ben şansım artsın diye aşılamayı istemiştim.. tabi o da olmadı
iğneler soguk muhafaza edilmek zorunda eczaneden almayı tercih ederim ama teşekkür ederim bilgilendirdiğin için .sen iğne kullandın aşılama yaptın ve tutmadımı yanikaç yumurta oluşmuştu eşinde yada sende yumurtalam dısında sorn varmı bende pko var ayrıca ama hamıle kalabılıyorm 3 defa hamıle kaldım
evet iki defa aşılama oldum tutmadı tabi ilk olarakta klomen ve iğnesinide denemiştik.. eşimde sorun yok benim kist ameliyatım vardı geçmişte sanırım o ameliyatla yumurtalıklarda hasar görmüş çünkü bir sürü ilaçla ancak iki yumurta oldu her defasında ve bunlardan sadece biri istenilen ebata ulaştı..
sen hamile kalıyorsun da düşük mü oluyor?
hamilelik duygusunu aklım ermiyor belki ondan yaşayamiyorum bir türlüinsanın içinde bir canlı büyütmesi inanılmaz bişey :)
canim evet dusuk yaptim benmde yumurtalik tembelligim var cok guzel.bir duygu ama kaybetme korkusu olunca sevinemiyorsn dahicanm bu arada benm igneye baslayali 1hafta oldu 4tane yumurta var ama gelismiyo cumadan beri ayni 7ml doktorm ml artirdi ama hala ayni ikinci.igneyi alicam yarn cokta pahali sen hic yasadinmi gelismemesiniklomenle dahi yumurta gelisiyordu igneyle gelismemesi cok enteresan moralm sifir oldu
benimde yumurtalarım geç gelişiyordu 8 gün kullanınca ancak istenilen boyuta yakın oluyordu..
iğneleri karından yap, kedin mi oluyorsun iğneleri?
umarım yakın zamanda yüzümüz güler..
8x75ml kullandım 600 ünitelik kutunun tamamını yani.. belki bende de ikinci kutu ya geçiş olsa daha iyi sonuç alırdım 22cm ye ulaşmalı nitekim yumurtalar, bildiğim kadarıyla..benimkilerin o ebata ulaştığını sanmıyorum.. son kontrolde tamam denip aşılama için ovitrelleye başlatıldı, boyutu kaç oldu bilemedim hiç, tabi sormayıda akıl edemedimcanm benm 10gun oldu daha 7ml ve 1 haftadır aynı hıc buyumedı gelısmedı yarın ıkıncıye baslıyoruz dozunu artırıcaz sen kac kutu ıgnede gelişti yumurtan
arkadaşlar aranızda erkek sorunundan dolayı gebe kalamayıp aşılama yaptıran varmı:26:
sayılarınız kaçtı:26:Evet biz 2 gun oldu daha yaptirali..esimde varikosel var oyuzden normal yolla denedigimiz halde olmuyo..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?