Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Darkinlife Canim Bende Zaten Daha Ilk Başta Içime Sinmediği Için Belkide Böle Oldum .ya Düşün Bi Umut Diyosun Yola çikiyosun Ama Olmayacağini Biliyosun.dr. Ilk Gördüm 2. Aşilama Dedi.ve Imkanlar Kisitli .çanakkalede Tüp Bebekle Ilgili Merkez Yok.imkan Vede Vakit Olsa Istanbul Düşünücem Ama Oda Yok.şimdi Düşüncem Bitkisel Yollarla Aşilamadan önce Sayiyi Arttirmak. Belkide O Yüzden Biraz Ara Diyorum.
Saol Canim Ya Ben Zaten Seni Takip Etmeye çalişiyodum Inan Hamile Olman Bana Umut Vermişti

Ay kızlar sagolun icimi rahatlattınız. 22sini sabırsızlıkla bekliyorum.Tarih bekliyorum ya günler sanki uzadıkca uzuyor.İnş herkez hamış kalır.

KIZLAR . bu ay ara verdim. mayısta tüpe başlıcam bu ay raporumu alıcam allah nasip ederse. haziranda transfer. heyecanlıyım yineeeeeeeeeeeeee

aşılama yaptıran arkadaşlar sizdede yumurtalık ağrısı ve kanama oldumu bu iyiyemi kötüyemi delalet anlayamadım birde enerken ne zaman sonuç öğreniliyo bilen varmı

sudemnaz aşılamadan sonra bende de olmuştu
ağrı herkeste farklı oluyo kimisinde hamişlik oluyo kimisinde regl
benim bildiğim 12-14 günlerde belli oluyo
allah hayırlısını versin canım inşallah güzel haberlerini alırız

merhaba benim 3. aşılamam yapıldı sonucu 2 hafta sonra öğreneceğim. ancak hastanede 1 beyan arkadaşın 2. aşılamada 2 bayan arkadaşında 3. aşılamada tuttu. biraz nasip herhalde benim hiç umudum yok eşimin sperm sayısı çok düşük tüp bebek için rapor almaya çalışacağım ancak aşılamayla gebe kalanlar var umudunu yitirme.

akdas merhaba ben siteye yeni üye oldum. 3. aşılamam yapıldı ancak çok ümitsizim tüp bebek için rapor ne kadar sürede çıkıyor birde eğer bilgin var ise bu raporla her yerde tüp bebek yaptırabiliyormuyuz. allah sana ve tüm bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah

kızlar merhaba öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz umarım herkes tedavilerinden iyi sonuçlar alır burdan paylaşırız zenannnn serbey umarım bebişlerimize bir an önce kavuşuruz gül beyaz gül senin tedavin çok ilginç geldi
darkinlifın yazdıklarına katılıyorum darkinlife sende ne olur kendini yorma bol bol dinlen allah isteyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın kucağini boş bırakmasın
bana gelince kızlar perşembe akşamı dr gidicem bakalım ne dicek ben 3 kere aşılama olmuştum şimdi napıcaz bakalım

sen şanslısın doktorun Bu rapor işini halledebilir dr.un üniversite hastanesi hocası olması ii benım aşılama yaptırdığım yer bi Tıp merkezi tamamen Özel.. ben bu heyet raporunu nasıl çıkartıcam Bilemiyorum ...dün biçok üniversite hastanelerini aradım 3-4-5 ay Sürer dediler ya Çok Canım sıkkın dündenberi Aklımda hep Bu var...
sskın faydası çok hep Tüpbebek de ilaçların %80 nini ödüyor
hemde Tüpbebek masrafının Bir bölümü sskya Bir bölümü bize ait..çok uyguna geliyor hemde Git ssk ile anlaşmalı istedğinbi tüpbebek merkezinde yaptır tüpbebişi ki çoğuda ssk ile anlaşmalı...
:çok üzgünüm:

zenancım merhaba,
yaa inanki benimde kafam çok karıştı. ben üniversite hastanesinde tedavi oluyorum fakat hoca tanıdığım falanda yok :1no2:
sana 3-4-5 ay sürer demeleri dışardan geldiğin için mi (tedavini orda yaptırmadığın için) acaba, aşılamadan sonra bizde tüp bebek dşünüyoruzdan çok uzunmuş walla raporun çıkması inanki cnm çok sıkıldı kafamçokkarıştı

BENDE OYLEYIM CANIMCIM SANIRIM BEN ORDA TEDAVİ OLMADIĞIM İÇİN İŞİMİZİ İİCE ZORA SOKCAKLAR İNANA HARILHARIL TANIDIK BİRİLERİNİ BULMAYA ÇALIŞIYORUM HASTANELERDE...
AH BE MELEKLERİMİZ HADİ GELİN ARTIK..

arkadaşlar bizimde 3 senedir bebeğimiz olmuyo. sanırım doktorumuz haziranda aşılama yapıcak bakalım hayırlısı hepimiz için

ahh beee güzelim allah hepimizin yardımcısı olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın

CANIM TÜP BEBEK İÇİN SSKDAN HEYET RAPORUMU ÇIKARICAN YOKSA DİREK Bİ TÜPBEBEK MERKEZİN HİÇ UĞRAŞMADAN TEDAVİYEMİ BAŞLİCAN !!
HEYET RAPORU ÇIKARMAK BAYABİ ZORMUŞTA ARAŞTIRIYORUM...

ahh beee güzelim allah hepimizin yardımcısı olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın

AH BE CANIM İNŞALLAH..

GÜSELİM BİZDE ONU KONUŞYORDUK WALLA 2-3 GUNDUR ARAŞTIMA PEŞİNDEYIM AMA RAPOR BAYA Bİ ZOR ÇIKIYORMUŞ.. BAKALIM NE OLACAK YA :çok üzgünüm:
BENDE 3.AŞILAMAMI MAYISDA OLUCAM HESAPLARIMA GÖRE 19MAYISA DENK GELİCEK AMA PEK UMUDUN YOK AÇIKCASI RAPOR ALMAK İÇİN 3KERE OLMAK LAZIMMIŞ ONDAN 3LÜYORUM

Arkadaşalr Ben Beklemeye Karar Verdim Bana Sayi Artirmak Için Ne Kullandiğinizi Yazarmisiniz Darkinlife Polen Isirgan Demişti Sanirim Polen Nekadar Kullaniyordun.
Ben Aşilamayo çanakkale Keşanda Yaptirdim Bi Arkadaş Sormuş.
Karar Verdim 2 Ay Kendiliinden Olmassa Istanbula Sağlam Bi Merkeze Gitmeyi Planliyorum Allah Büyük Inş. Ona Ihtiyaç Kalmadan Olrda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…