- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.461
KIZLAR . bu ay ara verdim. mayısta tüpe başlıcam bu ay raporumu alıcam allah nasip ederse. haziranda transfer. heyecanlıyım yineeeeeeeeeeeeee
aşılama yaptıran arkadaşlar sizdede yumurtalık ağrısı ve kanama oldumu bu iyiyemi kötüyemi delalet anlayamadım birde enerken ne zaman sonuç öğreniliyo bilen varmı
Ooooffff Yaaaa.... Şimdi benim de canım sıkıldı... Doktorum sanırım bu prosedürlerde yardımcı olacaktır. Benim dr hem üniversite hastanesinde hoca hemde özel bir hastanenin tüp bebek merkezinin kurucu doktorlarından... aşılama için ünv.hastanesinden rapor çıkartıldı, hsg ssk da çekildi (bir sefer özel de denedik ama beni rezil ettiler bir ay beklemek zorunda kaldım), diger testler özel lab.da yapıldı.. Ben sürekli (10 senedir) muayenehanesine gittiğim için aşılama da orada yapıldı... Umarım dediğin kadar uzun bir süreç olmaz... Yaaa gerçekten çok karışık bir durum... :uhm:
sen şanslısın doktorun Bu rapor işini halledebilir dr.un üniversite hastanesi hocası olması ii benım aşılama yaptırdığım yer bi Tıp merkezi tamamen Özel.. ben bu heyet raporunu nasıl çıkartıcam Bilemiyorum ...dün biçok üniversite hastanelerini aradım 3-4-5 ay Sürer dediler ya Çok Canım sıkkın dündenberi Aklımda hep Bu var...
sskın faydası çok hep Tüpbebek de ilaçların %80 nini ödüyor
hemde Tüpbebek masrafının Bir bölümü sskya Bir bölümü bize ait..çok uyguna geliyor hemde Git ssk ile anlaşmalı istedğinbi tüpbebek merkezinde yaptır tüpbebişi ki çoğuda ssk ile anlaşmalı... :çok üzgünüm:
zenancım merhaba,
yaa inanki benimde kafam çok karıştı. ben üniversite hastanesinde tedavi oluyorum fakat hoca tanıdığım falanda yok :1no2:
sana 3-4-5 ay sürer demeleri dışardan geldiğin için mi (tedavini orda yaptırmadığın için) acaba, aşılamadan sonra bizde tüp bebek dşünüyoruzdan çok uzunmuş walla raporun çıkması inanki cnm çok sıkıldı kafamçokkarıştı
BENDE OYLEYIM CANIMCIM SANIRIM BEN ORDA TEDAVİ OLMADIĞIM İÇİN İŞİMİZİ İİCE ZORA SOKCAKLAR İNANA HARILHARIL TANIDIK BİRİLERİNİ BULMAYA ÇALIŞIYORUM HASTANELERDE...
AH BE MELEKLERİMİZ HADİ GELİN ARTIK..
kızlar merhaba öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz umarım herkes tedavilerinden iyi sonuçlar alır burdan paylaşırız zenannnn serbey umarım bebişlerimize bir an önce kavuşuruz gül beyaz gül senin tedavin çok ilginç geldi
darkinlifın yazdıklarına katılıyorum darkinlife sende ne olur kendini yorma bol bol dinlen allah isteyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın kucağini boş bırakmasın
bana gelince kızlar perşembe akşamı dr gidicem bakalım ne dicek ben 3 kere aşılama olmuştum şimdi napıcaz bakalım
ahh beee güzelim allah hepimizin yardımcısı olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın
akdas merhaba ben siteye yeni üye oldum. 3. aşılamam yapıldı ancak çok ümitsizim tüp bebek için rapor ne kadar sürede çıkıyor birde eğer bilgin var ise bu raporla her yerde tüp bebek yaptırabiliyormuyuz. allah sana ve tüm bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?