- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.501
bende tedavıyı gecıcı süre bıraktım zaten bende pek sorun yoktu adacayı içiyorum adetımın 3, gunu basladım 11. gunu bırakıcam eşimede doktor klomen verdı bırde virigen testesteron hormonuymuş 3 ay klomen kullanacak ben bu arada dınlenmede olacagım 3 ay sonunda yenı bı spermıyogram ve asılama veya tüp düşünüyorum gercı spermıyograma baglı olacak bu inşaallah bu bekleme süremızde hamiş kalıverırız bellımı olur kafamdan atmaya calısıyorum inş. becerebılırım =( a.s.
kızlar selam bende 29 martta aşılama yaptırmıştım 11 nisanda ilk kan testinde sonuç pozitif çıktı
dün tekrar kan verdim değerler normal gidiyor dr ikiz gebelik olabilir dedi hayırlısı bakalım Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
bozyurt çok sewindim.çok şükür ilk aşılaman ve tutmuş.benim ilk aşılamam tutmadı .sizde sorun neydi ve nerde yaptırdın aşılamayı.
arkadaşlar içinde arısütü polen propolis gingsen bulunan ve kapsül şeklinde satılan bitkisel tedavi için ilaç buldum.ne dersiniz akıl verin bunu mu alayım başka bi fikriniz var mı
selam kızlar öncelikle akdaş ve gül beyaz gül çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum ama kendimde aynı durumdayım sonuç NEGATİF yani ilk aşılamam tutmadı kısmet değilmiş ama canım acımadı desem yalan olur neyse yapacak bişi yok yola devam pes etmek yok allah bizede nasıp edecek inşallah
çok merak ediyorum ben adet olmadım dün olmam gerekiyodu ilaçlar yaparmı acaba kızlar sıkıntı yaptı ateş falan basıyo öfffffffffff
darkincim sende kendine çok dikkat et.bol bol dinlen yat bu zamanlar dikkatli olman gereken zamanlar nolur kıymetli bebişimizi bize ve ailesine kavuştur...
canım valla ben bu ay ara verdim. o arada raporu almayı denicem. ama dr um dediki biz seni yönlendiricez üniversitedeki dr u tanıyomuş. rahim filmi falan hazır belki ek olarak birkaç tahlil ister ama raporu verir diğer ay başlarız dedi. bakalım.
raporu alınca her hastanede olur tabi devlet raporu çünkü.ben özelde düşünüyorum ya nasip artık canım. inşallah sana gerek kalmaz
akdaşcım hayırlısı olsun ne güzel atlattın aşılamaları.tüp bebekte şasımız daha yüksek.inşallah sende hamişler arasına girersin.
bugün 1,30 da benim 2.aşılamam oldu daha eve yeni geldik.
bu defa 45dak.dinlenmeden sonra yola çıktık.geçen defa dinlenmiştim olmadı.biraz sancım var sadece
allahım bizede mucizemize kavuştur.......
aminnnnnnn
kızlar selam bende 29 martta aşılama yaptırmıştım 11 nisanda ilk kan testinde sonuç pozitif çıktı
dün tekrar kan verdim değerler normal gidiyor dr ikiz gebelik olabilir dedi hayırlısı bakalım Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-1-denemede-tutan-varmi-t173870/index4.html
kızlar bı tılayabılırmısnız benmı yanlış düşünüyorum lutfen tıklayın düşüncelerınızı yazın a.s.
BEBİŞKOM INSAALLAH TATLIM BENDE DINLENMEDEYIM inşaallah bızede gelır mucızelerımız a.s.
Bebişko Canim Bak Belkide Kendilliğinden Olucak Benim Içimde öle Bi Umut Var Inş. Canim Belki 2. Aşilamaya Gerek Nile Kalmicak
a.s.GÜL BEYAZGÜLCÜM inşallahhh canım ya çok iyi olur hepimiz dinlenmedeyken bi bakmışız HAMİŞİZZ valla umut bizim yaşam suyumuz dimi canım umut edelim olsun inşallah seninde benimde derramında aşılama ya gerek kalmadan kavuşalım meleklerimize öptüm canımŞeniz
umudunuzu hiç yitirmeyin arkadaşlar ben sizlere örnek umut olayım aşılamadan 2 ay sonra kendiliğinden geliverdi bebişim dilerim sizlerinde aynı olur dilerim bu güzel duyguyu hepiniz tadarsınız umutlarınız hep yanınızda olsun....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?