Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hadi bakalım minik kuşum hayırlı olur umarım.Hayat sana da sürpriz yapar inşallah.

Hayırlı olsun canım, çok güzel bir haber kaç haftalık hamişsin şimdi?
İnşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebişin yada bebişlerin.

Gül beyaz gülcüm bence sen kapsül felan alma canım.
Benim eşim küçük şişede marketlerde satılan arı sütü-polen-bal karışımından kullandı.Günde 1 tatlı kaşığı.İstediğiniz öğünde alabilirsiniz.
Geçen cevap yazamadım sana.İnşallah almamışsındır bu kapsülü.

Hayırlısı olsun canım üzme kendini.Bundada bir hayır vardır mutlaka.

çok merak ediyorum ben adet olmadım dün olmam gerekiyodu ilaçlar yaparmı acaba kızlar sıkıntı yaptı ateş falan basıyo öfffffffffff

darkincim sende kendine çok dikkat et.bol bol dinlen yat bu zamanlar dikkatli olman gereken zamanlar nolur kıymetli bebişimizi bize ve ailesine kavuştur...

Ateş basması mı var?Hımm geciktiği için mi acaba? Geldimi adetin?

Yeni tedavin hayırlı olsun canım umarım bu sefer karnın dolu olur

Darkinlife Sizin Fikrinizi Almadan Kapsüllerden Almadan Markette Bunlar Ayri Ayri Satiliyo Sizmi Kariştirdiniz Biribrine Bide Ne ölçüde Yaptiniz Bunu .ben Hepsi Bi Arada Karişik Görmedim De
çok Kafanizi Arittim Demi

demiraycım hayırlı olsun aşılaman
canım allah hayırlısıyla hamiş haberleri verdirsin
güzel haberlerini bekliyoruza.s.
bende pazartesi olucam aşılama

bozyurt hayırlı olsun süper vallaha
canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yok Canim Benim Baktiğim Yerde öğle Bi Yazi Yoktu.
Sonuçta Bu Hastalik Ben Kendi Adima Böle Düşünmüyorum Ewet Bende Rahatsiz Oluyorum Helede Adet Liyken çok Kötü Oluyorum
Sanki Biz çok Memnunuz Halimizden Hayret Bişey çok Garip.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-1-denemede-tutan-varmi-t173870/index4.html
kızlar bı tılayabılırmısnız benmı yanlış düşünüyorum lutfen tıklayın düşüncelerınızı yazın a.s.

derramcım canım sende yazmışsın
bende sinir oldum vallaha bu ne banazlık ya insanın imkanlrı varsa neden kullanmasın ki böyle bi yöntemi bizler en kutsal duyguyu tatmak istiyoruz
sadece ilerleyen tıptan yararlanıyoruz
allha tabiki nezaman isterse ozamna vericek ama elimiz kolumuz bağlı oturalım bunada kader mi diyelim çok sinirlendim daha günah olacak neler neler var

darkinlife cım bugün adetoldun canım yani o umutta gitti neyse üzülmek yok yola devam edicez.
Bu arada bebişe ve kendine çok iii bak...kocaman öptüm sizi...Şeniz

:bbo:Kızlar az önce doktorumla görüştüm bu ay dinleneceksin bi dahaki aya 2.aşılama dedi belki bende darkincim gibi kendiliğinden hamiş olurum nedersiniz inşallahhhhha.s

Bebişko Canim Bak Belkide Kendilliğinden Olucak Benim Içimde öle Bi Umut Var Inş. Canim Belki 2. Aşilamaya Gerek Nile Kalmicak

a.s.GÜL BEYAZGÜLCÜM inşallahhh canım ya çok iyi olur hepimiz dinlenmedeyken bi bakmışız HAMİŞİZZ valla umut bizim yaşam suyumuz dimi canım umut edelim olsun inşallah seninde benimde derramında aşılama ya gerek kalmadan kavuşalım meleklerimize öptüm canımŞeniz

umudunuzu hiç yitirmeyin arkadaşlar ben sizlere örnek umut olayım aşılamadan 2 ay sonra kendiliğinden geliverdi bebişim dilerim sizlerinde aynı olur dilerim bu güzel duyguyu hepiniz tadarsınız umutlarınız hep yanınızda olsun....:1hug:

kızlar adacayını içmeyı unutmayın adetin 3.gunu baslanacak 11. gunu bırakılacak hadı bakalım hayırlısı olsun :asigim:

Çok teşekkür ederiz umarım aynı şeyi bizde yaşarız içime bir serinlik geldi sayenizde allah bizi sizin gibi şanslı kullardan eylesin bebişimiz bize süpriz olarak uça uça gelsin tekrar saolun allah bebeğinize uzun ömür versin...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…