- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.421
16.gün yapılcak aşılama 18.güne sarkıtılıyor..Çok ilginç geldi bana. :uhm:
Sen o solusyonu kendin almamışmıydın?
Bence sen o metkezi 1 kere daha düşün.Böyle iş olmaz canım.
Yumurta çatladı mı 24 saat içinde döllenmeli.Ve bir yumurta belli bir büyüklüğe gelince bekletilmeden çatlatılmalı yoksa bayatlama gibi bişey oluyor,verimli olmuyor diye biliyorum.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bebek sahibi olmak istiyorum allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılamam yapılacak tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum sizleri takip ediyorum sürekli banada tecrübelerinizde yardımcı olursanız sevinirim .Hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Canım hoşgeldin a.s. İnşallah herşey yolunda gider ve en kısa sürede güzel sonuca ulaşırsın.. Allah yardımcın olsun, sabırlar versin...
slm arkadaşlar bende cuma günü aşılamamı yaptırdım beklemedeyiz ama cumartesi günü ara ara hafif kahverengi lekeler geldi normalmi sizce.İnş herpimiz hamiş kalırız.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bebek sahibi olmak istiyorum allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılamam yapılacak tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum sizleri takip ediyorum sürekli banada tecrübelerinizde yardımcı olursanız sevinirim .Hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
canım doktruna sorsaydın keşke.ama merak etme önemli bişey değildir.az sürmüş ya devamı gelmiştir sakin ol
benimde az sürdü bu ay bugün 4. gn ve bitti.
slm arkadaşlar bende cuma günü aşılamamı yaptırdım beklemedeyiz ama cumartesi günü ara ara hafif kahverengi lekeler geldi normalmi sizce.İnş herpimiz hamiş kalırız.
Canım çok teşekkür ederim... :1hug: sanırım bu akşam (problem çıkmaz ise) 2. için start vericez...
iyi akşamlar bayanlar
aşılamam tutmadı hafta sonu hastalanmıştım ama bu gün bi umut gittim belki diyerek. umutlar daha sonraki aylara kaldı
HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM .. UZUN ZAMADIR SİZİ TAKİP EDİYORUM PAYLAŞTIKLARINIZ ÇOK HOŞ VE SAMİMİ ..BENİMDE GEÇEN CUMA AŞILAMAM YAPILDI..İNŞALLAH POZİTİF İLE SONUÇLANIR.HERKEZİN BİR GÜN KÜÇÜK MELEĞİ GELİR YANI BAŞINA..[/LEFT]
iyi akşamlar bayanlar
aşılamam tutmadı hafta sonu hastalanmıştım ama bu gün bi umut gittim belki diyerek. umutlar daha sonraki aylara kaldı
Sevgili ayla, bende senin gibi haftasonu hastalandım... umut dünyası işte...şansımın çok düşük olduğunu bilmeme rağmen kendime engel olamadım heyecanla bekledim.... herşeyin hayırlısı olsun... inşallah bir dahaki sefere gerçekleşir...a.s.
HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM ..
UZUN ZAMADIR SİZİ TAKİP EDİYORUM PAYLAŞTIKLARINIZ ÇOK HOŞ VE SAMİMİ ..BENİMDE GEÇEN CUMA AŞILAMAM YAPILDI..İNŞALLAH POZİTİF İLE SONUÇLANIR.HERKEZİN BİR GÜN KÜÇÜK MELEĞİ GELİR YANI BAŞINA..[/LEFT]
günaydın kızlar .ben hala regl olmadım ama lekeler hala var. yarın tahlil yaptırcam .lütfen dua edin .çok merak ediyorum.
canım hadı bakalım hayırlısı olsun inşaallah hamişsindir a.s.
saol canım yarın bian önca olsada kutulsam resmen 15 gün sinir harbi yaşadım.senin içinde hayırlısı olsun inş. bian önce gönlülnden geçenler kabul olur
ARKADAŞLAR MERHABA,
Dün akşam dr gittim ancak problemimiz var.. Sol tarafta kist oluşmuş o nedenle 1 regl dönemi bekleyecekmişiz. Bu arada eşimle ilgili bazı testleri yeniden istedi.. Sonuca göre 2.aşılama olmadan tüp bebege geçme ihtimalimiz var.... ALLAH HEPİMİZE GÜÇ VE SABIR VERSİN... DAHA ÖNEMLİSİ HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN...
Sevgili ayla, bende senin gibi haftasonu hastalandım... umut dünyası işte...şansımın çok düşük olduğunu bilmeme rağmen kendime engel olamadım heyecanla bekledim.... herşeyin hayırlısı olsun... inşallah bir dahaki sefere gerçekleşir...a.s.
günaydın kızlar .ben hala regl olmadım ama lekeler hala var. yarın tahlil yaptırcam .lütfen dua edin .çok merak ediyorum.
DEMİRAYCIM
benim kist kader arkadaşıma.s canım kistler gitti tedaviye başladık:teytey:
ben yarın kontrole gidiyorum bakalım yumurtacıklar nekadar olmuş
sen ne yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?