Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çirkinördekcim aşılaman hayırlı olsun
canım hiç umutsuzluğa düşme inşallah tutar
buradan bir çok güzel haberler alıyoruz
umarım senden de en kısa zamanda alırıza.s.

selam kızlar öncelikle akdaş ve gül beyaz gül çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum ama kendimde aynı durumdayım sonuç NEGATİF yani ilk aşılamam tutmadı kısmet değilmiş ama canım acımadı desem yalan olur neyse yapacak bişi yok yola devam pes etmek yok allah bizede nasıp edecek inşallah

darkincim sende kendine çok dikkat et.bol bol dinlen yat bu zamanlar dikkatli olman gereken zamanlar nolur kıymetli bebişimizi bize ve ailesine kavuştur...

çok merak ediyorum ben adet olmadım dün olmam gerekiyodu ilaçlar yaparmı acaba kızlar sıkıntı yaptı ateş falan basıyo öfffffffffff

BEBİŞKO BEN SENİN AŞILAMAN TUTTU ZANNETMİŞTİM.CANIM ÜZÜLME BEN KENDİMİ YIPRATMAMAYA GAYRET EDİYORUM HERNEKADAR ÜZÜLMÜYOR GİBİ GÖRÜNMEYE ÇALIŞSAMDA İÇİM ACIYO İNAN .Bİ AĞLASAM DOYASIYA AÇILCAM BELKİ AMA.
İNANIYORUM ALLAH BİZEDE NASİP EDECEK

:1no2:yok canım tutmamış üzülmek çare değil ama elden gelmiyo işte ben doya doya bağıra bağıra ağladım çok ii geliyo açıldım biraz.evet allah bizedeverecek hayırlı zamanını bekliyo tatlım bizde hamiş olucaz merak etme öptüm... a.s.

canım benım olsun inşallah ikincide olur ayy bende ilkinde Çok ağlamıştım hıçkıra hıçkıra ...bide tüpbebek tutmazsa ozamançok ağlarım ve çok yıkılırım işte şuan Tüm umudum Tüp Çünkü...

a.s.çok sağol canım inşallah 2.de tutar allah bilir ama tüp bebekte şans daha çok sakın stres yapma 1 de olmazsa 2.de tutar çok var çevremde ama umudunu yitirme canım mutlaka olacak uygun zamanda gelecek meleklerimiz bize öptüm canıma.s.

canım valla ben bu ay ara verdim. o arada raporu almayı denicem. ama dr um dediki biz seni yönlendiricez üniversitedeki dr u tanıyomuş. rahim filmi falan hazır belki ek olarak birkaç tahlil ister ama raporu verir diğer ay başlarız dedi. bakalım.
raporu alınca her hastanede olur tabi devlet raporu çünkü.ben özelde düşünüyorum ya nasip artık canım. inşallah sana gerek kalmaz

bende tedavıyı gecıcı süre bıraktım zaten bende pek sorun yoktu adacayı içiyorum adetımın 3, gunu basladım 11. gunu bırakıcam eşimede doktor klomen verdı bırde virigen testesteron hormonuymuş 3 ay klomen kullanacak ben bu arada dınlenmede olacagım 3 ay sonunda yenı bı spermıyogram ve asılama veya tüp düşünüyorum gercı spermıyograma baglı olacak bu inşaallah bu bekleme süremızde hamiş kalıverırız bellımı olur kafamdan atmaya calısıyorum inş. becerebılırım =( a.s.

Son düzenleme:
KIZLAR . bu ay ara verdim. mayısta tüpe başlıcam bu ay raporumu alıcam allah nasip ederse. haziranda transfer. heyecanlıyım yineeeeeeeeeeeeee

akdaşcım hayırlısı olsun ne güzel atlattın aşılamaları.tüp bebekte şasımız daha yüksek.inşallah sende hamişler arasına girersin.
bugün 1,30 da benim 2.aşılamam oldu daha eve yeni geldik.
bu defa 45dak.dinlenmeden sonra yola çıktık.geçen defa dinlenmiştim olmadı.biraz sancım var sadece
allahım bizede mucizemize kavuştur.......
aminnnnnnn

kızlar selam bende 29 martta aşılama yaptırmıştım 11 nisanda ilk kan testinde sonuç pozitif çıktı
dün tekrar kan verdim değerler normal gidiyor dr ikiz gebelik olabilir dedi hayırlısı bakalım Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım ılk asılamanmıydı hayırlı olsun pekı sorun neydı sizin a.s. allahım kucagına almayıda nasıp etsın inşaallah

ne şanslısın doktorun tanıdığı sana yardımcı olacak yoksa bu rapor işlemleri çok zormuş bakalım bende mayıs ta 3.aşılamamı olimde tutmazsa (hiç umudum Yok) tüpe geçicem şuan harılharıl tanıdık bulmaya çalışyorum tüp raporuna yardımcı olunması için bakalım..allah yardımcımız olsun zeten benımki bi doğsun ahdım var popişine bikere Vurcamm

canım walla benım 2.tutması Şimdi mayısta 3.olcam ama umudum yok sora hemen Tüpe Gçeicem allah kısmet ederse..inşallah senın tutar.. şans kısmet ve alın yazısı bunlar...

CANIM ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFANIZI VERSİN .. İNŞALLAH MELEĞİN ÇOK BEKLETMESİN SENİ :asigim:

HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH TUTAR CANIM...

MAŞŞALLAH.. GÖZÜNAYDIN GÜZELİM..DARISI BİZE

bozyurt çok sewindim.çok şükür ilk aşılaman ve tutmuş.benim ilk aşılamam tutmadı .sizde sorun neydi ve nerde yaptırdın aşılamayı.
arkadaşlar içinde arısütü polen propolis gingsen bulunan ve kapsül şeklinde satılan bitkisel tedavi için ilaç buldum.ne dersiniz akıl verin bunu mu alayım başka bi fikriniz var mı

canım hayırlı olsun tutlım. umarım bu defa allah yüzünü güldürür.hadi bakalım morarırsın inşallah:)) anladın sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…