- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.481
merhaba benim 3. aşılamam yapıldı sonucu 2 hafta sonra öğreneceğim. ancak hastanede 1 beyan arkadaşın 2. aşılamada 2 bayan arkadaşında 3. aşılamada tuttu. biraz nasip herhalde benim hiç umudum yok eşimin sperm sayısı çok düşük tüp bebek için rapor almaya çalışacağım ancak aşılamayla gebe kalanlar var umudunu yitirme.
çok merak ediyorum ben adet olmadım dün olmam gerekiyodu ilaçlar yaparmı acaba kızlar sıkıntı yaptı ateş falan basıyo öfffffffffff
BEBİŞKO BEN SENİN AŞILAMAN TUTTU ZANNETMİŞTİM.CANIM ÜZÜLME BEN KENDİMİ YIPRATMAMAYA GAYRET EDİYORUM HERNEKADAR ÜZÜLMÜYOR GİBİ GÖRÜNMEYE ÇALIŞSAMDA İÇİM ACIYO İNAN .Bİ AĞLASAM DOYASIYA AÇILCAM BELKİ AMA.
İNANIYORUM ALLAH BİZEDE NASİP EDECEK
selam kızlar öncelikle akdaş ve gül beyaz gül çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum ama kendimde aynı durumdayım sonuç NEGATİF yani ilk aşılamam tutmadı kısmet değilmiş ama canım acımadı desem yalan olur neyse yapacak bişi yok yola devam pes etmek yok allah bizede nasıp edecek inşallah
canım benım olsun inşallah ikincide olur ayy bende ilkinde Çok ağlamıştım hıçkıra hıçkıra ...bide tüpbebek tutmazsa ozamançok ağlarım ve çok yıkılırım işte şuan Tüm umudum Tüp Çünkü...
akdas merhaba ben siteye yeni üye oldum. 3. aşılamam yapıldı ancak çok ümitsizim tüp bebek için rapor ne kadar sürede çıkıyor birde eğer bilgin var ise bu raporla her yerde tüp bebek yaptırabiliyormuyuz. allah sana ve tüm bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah
KIZLAR . bu ay ara verdim. mayısta tüpe başlıcam bu ay raporumu alıcam allah nasip ederse. haziranda transfer. heyecanlıyım yineeeeeeeeeeeeee
canım valla ben bu ay ara verdim. o arada raporu almayı denicem. ama dr um dediki biz seni yönlendiricez üniversitedeki dr u tanıyomuş. rahim filmi falan hazır belki ek olarak birkaç tahlil ister ama raporu verir diğer ay başlarız dedi. bakalım.
raporu alınca her hastanede olur tabi devlet raporu çünkü.ben özelde düşünüyorum ya nasip artık canım. inşallah sana gerek kalmaz
a.s.çok sağol canım inşallah 2.de tutar allah bilir ama tüp bebekte şans daha çok sakın stres yapma 1 de olmazsa 2.de tutar çok var çevremde ama umudunu yitirme canım mutlaka olacak uygun zamanda gelecek meleklerimiz bize öptüm canıma.s.
bende tedavıyı gecıcı süre bıraktım zaten bende pek sorun yoktu adacayı içiyorum adetımın 3, gunu basladım 11. gunu bırakıcam eşimede doktor klomen verdı bırde virigen testesteron hormonuymuş 3 ay klomen kullanacak ben bu arada dınlenmede olacagım 3 ay sonunda yenı bı spermıyogram ve asılama veya tüp düşünüyorum gercı spermıyograma baglı olacak bu inşaallah bu bekleme süremızde hamiş kalıverırız bellımı olur kafamdan atmaya calısıyorum inş. becerebılırım =( a.s.
akdaşcım hayırlısı olsun ne güzel atlattın aşılamaları.tüp bebekte şasımız daha yüksek.inşallah sende hamişler arasına girersin.
bugün 1,30 da benim 2.aşılamam oldu daha eve yeni geldik.
bu defa 45dak.dinlenmeden sonra yola çıktık.geçen defa dinlenmiştim olmadı.biraz sancım var sadece
allahım bizede mucizemize kavuştur.......
aminnnnnnn
kızlar selam bende 29 martta aşılama yaptırmıştım 11 nisanda ilk kan testinde sonuç pozitif çıktı
dün tekrar kan verdim değerler normal gidiyor dr ikiz gebelik olabilir dedi hayırlısı bakalım Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
akdaşcım hayırlısı olsun ne güzel atlattın aşılamaları.tüp bebekte şasımız daha yüksek.inşallah sende hamişler arasına girersin.
bugün 1,30 da benim 2.aşılamam oldu daha eve yeni geldik.
bu defa 45dak.dinlenmeden sonra yola çıktık.geçen defa dinlenmiştim olmadı.biraz sancım var sadece
allahım bizede mucizemize kavuştur.......
aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?