- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.521
:bbo:Kızlar az önce doktorumla görüştüm bu ay dinleneceksin bi dahaki aya 2.aşılama dedi belki bende darkincim gibi kendiliğinden hamiş olurum nedersiniz inşallahhhhha.s
bebişko cum
inşallah kendiliğinden hamile kalırsın hayırlısıyla inşallaha.s.
akdas,darkin,demiray daha sayamadıgım bir coookkk arkadasım.bennnn hamileyim........:teytey::hooray: tedaviden 14 gün sonra ohss olustu,acil hastaneye yatıs yaptılar,orada ögrendim.üzüntü sevinç bir araya karıstı.ALLAH isteyen herkese versin.AMİİİNNNN.....
akdas,darkin,demiray daha sayamadıgım bir coookkk arkadasım.bennnn hamileyim........:teytey::hooray: tedaviden 14 gün sonra ohss olustu,acil hastaneye yatıs yaptılar,orada ögrendim.üzüntü sevinç bir araya karıstı.ALLAH isteyen herkese versin.AMİİİNNNN.....
umudunuzu hiç yitirmeyin arkadaşlar ben sizlere örnek umut olayım aşılamadan 2 ay sonra kendiliğinden geliverdi bebişim dilerim sizlerinde aynı olur dilerim bu güzel duyguyu hepiniz tadarsınız umutlarınız hep yanınızda olsun....:1hug:
BEBİŞKOM INSAALLAH TATLIM BENDE DINLENMEDEYIM inşaallah bızede gelır mucızelerımız a.s.
Bebişko Canim Bak Belkide Kendilliğinden Olucak Benim Içimde öle Bi Umut Var Inş. Canim Belki 2. Aşilamaya Gerek Nile Kalmicak
Ayyyy inşallahh DERRAMCIM bi bakıyomuşuz bütün dinlenmede olanlar pat diye hamişşşş olmuşuz allahhh ozaman çok iii olur hadi bakalım kızlar ii dinlenmeler:)
Anladınız siz onu!!!!jeyyar
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-1-denemede-tutan-varmi-t173870/index4.html
kızlar bı tılayabılırmısnız benmı yanlış düşünüyorum lutfen tıklayın düşüncelerınızı yazın a.s.
arkadaşlar hepinizin allah isteğinizi kabul etsinen önemli olan moral ve ümidinizi yitirmemeniz ben de 5 seneden sonra inş üçüz bebek sahibi olcam bende tüb bebek tedavisine başladığım zaman hep dedimki inş olcak hiç olumsuz yönünü düşünmedim ve olduda şimdi 4 aylık hamileyim allah en kısa zamanda tüm isteyenlere çifter versin ltf sizden ricam herşey zamnında yapılmalı tabiki önce allah vercek ama bizlerde elimizden geleni yapalım tedbir bizden takdir allahtan kendinizeii bakın ve hiç bir zaman hayattan ümidinizi kesmeyin allah yardımcınız olsun
arkadaşlar hepinizin allah isteğinizi kabul etsinen önemli olan moral ve ümidinizi yitirmemeniz ben de 5 seneden sonra inş üçüz bebek sahibi olcam bende tüb bebek tedavisine başladığım zaman hep dedimki inş olcak hiç olumsuz yönünü düşünmedim ve olduda şimdi 4 aylık hamileyim allah en kısa zamanda tüm isteyenlere çifter versin ltf sizden ricam herşey zamnında yapılmalı tabiki önce allah vercek ama bizlerde elimizden geleni yapalım tedbir bizden takdir allahtan kendinizeii bakın ve hiç bir zaman hayattan ümidinizi kesmeyin allah yardımcınız olsun
OKUDUM CANIM YA VE YORUMDA YAPTIM BUNEDİR YA GERİMGERİM GERİLDİM..
BEBEĞİMİZ OLMAZKEN ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLIMI OTURALIM .. TABİKİ ALLAHIM OL DERSE OLACAK .. BİZ BOLBOL DUAMIZI EDERİZ TEDAVİMİZİ OLURUZ VE SONUNDA TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAHTANTIR
ÇOK ÜZÜLDÜM VE ÇOK SİNİRLENDİM KIZLAR..ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR DİE BOŞUNA DEMEMİŞLER YA
darkinlife cım bugün adetoldun canım yani o umutta gitti neyse üzülmek yok yola devam edicez.
Bu arada bebişe ve kendine çok iii bak...kocaman öptüm sizi...Şeniz
:bbo:Kızlar az önce doktorumla görüştüm bu ay dinleneceksin bi dahaki aya 2.aşılama dedi belki bende darkincim gibi kendiliğinden hamiş olurum nedersiniz inşallahhhhha.s
Ayyyy inşallahh DERRAMCIM bi bakıyomuşuz bütün dinlenmede olanlar pat diye hamişşşş olmuşuz allahhh ozaman çok iii olur hadi bakalım kızlar ii dinlenmeler:)
Anladınız siz onu!!!!jeyyar
kızlar adacayını içmeyı unutmayın adetin 3.gunu baslanacak 11. gunu bırakılacak hadı bakalım hayırlısı olsun :asigim:
Darkinlife Sizin Fikrinizi Almadan Kapsüllerden Almadan Markette Bunlar Ayri Ayri Satiliyo Sizmi Kariştirdiniz Biribrine Bide Ne ölçüde Yaptiniz Bunu .ben Hepsi Bi Arada Karişik Görmedim De
çok Kafanizi Arittim Demi
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-1-denemede-tutan-varmi-t173870/index4.html
kızlar bı tılayabılırmısnız benmı yanlış düşünüyorum lutfen tıklayın düşüncelerınızı yazın a.s.
Doktor tabiki göstercez göstermeden muayene olmuyocanım tüp bebege günah dıyo yok bız avret yerlerımızı falan gösterıyomuş o haram oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?