- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.541
hakket yaff güzel fıkırr jeyyar her yıl bı tanee :roflol: rahım bı alıssın hele durmak yok bana :roflol:
her doktora gıttıgımızde bı yenı sorun cıkıyo eşimin ılerı hareket 0 yapısal bozukluk var spermlerın sadece %20 si normal eger bu normal ılerı hareketle denk geldıyse anne olma sansın yok denılecek kadar az görünüyo varıkosel de cıktı ama azmış doktor amelıyat gerektırmez dıyo prolaktın yuksek testesteron düşük off yaaa bendede pko var ben anca rüyamda görürüm heralde annelıgı keske hıç gıtmesydık doktora gene umudum vardı şimdi o bıle kalmadı
merhaba canlar...........
nebersiniz bakalımmmmmmmmmmm :) dün gece rüyamda bebek bezi gördüm (hemde canbebeydi :roflol:) anlamına baktım evli bayan için çocuk demekmişşşşş ay allahım inşaalhya :) fazla umutlanmim üzülüyom sora ama umutsuzda olmuyokiiiiii :smiley-cool:
hepinizi mucksssladım tatlicadiarzu
her doktora gıttıgımızde bı yenı sorun cıkıyo eşimin ılerı hareket 0 yapısal bozukluk var spermlerın sadece %20 si normal eger bu normal ılerı hareketle denk geldıyse anne olma sansın yok denılecek kadar az görünüyo varıkosel de cıktı ama azmış doktor amelıyat gerektırmez dıyo prolaktın yuksek testesteron düşük off yaaa bendede pko var ben anca rüyamda görürüm heralde annelıgı keske hıç gıtmesydık doktora gene umudum vardı şimdi o bıle kalmadı
inşaallah canım benım arada oluyo böyle umutsuzluklar maalesef :):):)
inşaallah canım benım arada oluyo böyle umutsuzluklar maalesef :):):)
cnm umudunu hiçbir zaman yitirme umudumuzda olmazsa bu zorlu yollarda nasıl ilerliycez
kız ne korkutuyon benı :roflol:
aman canıms en bana bakma yaa valla umut oluncada olmuyo umutsuzda olmuyo nasıl bı cumle oldu bu yafff :roflol: eşimin rahatlıgı bıle gözume batıyo bencıl olacak belkı ama hiç ugrasmıyo sankı cok basıt sanıyo bu spermıyogramla
canım ılk asılamanmıydı hayırlı olsun pekı sorun neydı sizin a.s. allahım kucagına almayıda nasıp etsın inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?